Tatiana's Blog | Tafellamp Bluetooth Speaker

Ik geef het toe, ik heb mijn liefde voor muziek een beetje verwaarloosd. Maar ik kan altijd intens genieten van het luisteren naar muziek. Ik ga op in de teksten en kan genieten van een swingende beat. En met die liefde, en mijn nieuwsgierigheid voor leuke en ook nog eens mooi uitziende gadgets laat ik jullie vandaag de, Nillkin MC4 Phantom II LED Tafellamp Bluetooth Speaker. Kijken jullie gezellig met me mee vandaag!

SASS

Tafellamp Bluetooth Speaker 

Where words fail, music speaks!

Tafellamp Bluetooth Speaker

 

Als ik aan het bloggen ben speel ik op de achtergrond graag een muziekje af. Nu het mooie weer er aankomt ben ik ontzettend veel buiten te vinden. Lekker op een kleedje, van de zon aan het genieten. Op zo’n dag waarbij ik lekker even mijn hoofd kan leegmaken en nergens aan hoef te denken, luister ik ook graag naar muziek. Ik ga helemaal op in de muziek en luister naar ieder woord en herken mezelf soms in de teksten van de muziek. 
De webwinkel Bluetoothspeakercenter.nl biedt een groot aantal bluetooth speakers aan, waarvan ik er één uit mocht kiezen om te promoten. Allemaal leuk en aardig, maar ik neem natuurlijk niet alles aan wat ik  maar ‘ -gratis- kan krijgen ‘, puur en alleen maar voor de heb. Nee, voordat ik met een bedrijf in zee ga bekijk ik de site en de producten. En ik kijk of er ook een product bijzit waar ik echt wat meekan, dat bij mij past om wie ik ben. Zo stuitte ik in mijn zoektocht naar draadloze speakers op de Nillkin MC4 Phantom II LED Tafellamp Bluetooth Speaker. 

Tafellamp Bluetooth Speaker

SASS

Design voor het oor en het oog

Music helps me escape from the reality in life!

Tafellamp Bluetooth Speaker

Deze muziekbox is meer dan muziek alleen. Het stukje design speelt hierbij een grote rol. Nu kan ik wel stoer gaan doen door te zeggen dat ik goed geluid echt herken, maar dat is niet zo. Dat zou ik wel willen, maar met een oor dat niet horen wil zit dat er gewoon niet in. Dan moet je mijn man hebben! Hij herkent kwaliteit uit honderd. Hij had in eerste instantie ook iets heel anders uitgekozen dan ik. Maar ik had niet echt het idee dat ik jullie daarmee op vrijdagmorgen kon verwennen. Het meerendeel dat bij mij komt kijken is vrouw. Dus ik heb mijn zin doorgezet, want het is immers mijn blog. 

Het gaat mij er meer om dat ik draadloos kan luisteren naar mijn favoriete muziek, waarbij ik niet afhankelijk ben van stroomvoorziening. En natuurlijk is uitstekende geluidskwaliteit altijd fijn. Luisteren naar muziek is wel iets dat je echt moet voelen door je hele lichaam. Zo beleef ik muziek het aller liefst. Maar ik ging ook voor een stukje design. De Tafellamp Bluetooth Speaker is mooi en compact en heeft een aantal leuke extraatjes. 

Zonder accu kan je er ongeveer 5 uur muziek mee luisteren. Daarna heb je toch wel even weer stroom nodig met de Micro USB invoer. Zoals ik eerder al zei is het een compact dingetje, en licht van gewicht. De speaker is spatwaterdicht maar niet waterproof. Het draadloze bereik is 10 meter. En het stukje design wat het net even wat extra’s geeft zit hem in het model. Bovenin zit een (led)lampje die je kunt bedienen op het frontje waar je de muziek ook mee bedient. Je kunt het lampje ook in helderheid aanpassen. Het gedeelte met de lamp is 360° roteerbaar. 

Tafellamp Bluetooth Speaker

In het filmpje laat ik jullie zien hoe de bediening werkt! Het is eigenlijk vrij simpel. Daarnaast krijgen jullie een beetje een idee van het geluid, maar vooral de uitstraling. Ik ben ontzettend blij met mijn speaker, en zelfs mijn man zegt dat hij verbaast is dat er zoveel geluid uit zo’n compact dingetje komt. Ik vind het echt een aanrader voor als je graag naar muziek luistert maar ook een beetje design wilt. Deze Nillkin MC4 Phantom II LED Tafellamp Bluetooth Speaker kost € 99,00. 

 

Tafellamp Bluetooth Speaker

Naar welke muziek luister jij graag?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Tafellamp Bluetooth Speaker

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Tafellamp Bluetooth Speaker

  Wauw zo’n mooie bluetooth speaker heb ik nog nooit gezien! Wat een ontzettend mooi ding! Weer eens wat anders.

 2. Tatiana's Blog | Tafellamp Bluetooth Speaker

  Wat is die leuk en wat makkelijk, met dat lampje erbij! Echt een eye catcher!

 3. Tatiana's Blog | Tafellamp Bluetooth Speaker

  Wat een apart ding zeg! Ik vind het heerlijk om muziek te luisteren. Wij hebben er ook een, maar dan van een ander merk.

 4. Tatiana's Blog | Tafellamp Bluetooth Speaker

  Wat een grappig ding en gewoon multifunctioneel. Tof Leuke vondst en tof cadeau om te geven en krijgen uiteraard 😀

 5. Tatiana's Blog | Tafellamp Bluetooth Speaker

  Wat een grappig en handig ding! Super handig ook dat er een lamp in zit! Lekker compact ook!

 6. Tatiana's Blog | Tafellamp Bluetooth Speaker

  Ik vind ‘m zo weggelopen uit een science fiction film : ) Wat ziet dat er futuristisch uit zeg!

 7. Tatiana's Blog | Tafellamp Bluetooth Speaker

  Wat een supergave bluetooth speaker zeg, dit past ook wel erg mooi in de meeste interieuren

 8. Tatiana's Blog | Tafellamp Bluetooth Speaker

  Wat een bijzonder design! Handig wel, dat er ook een lamp zit inverwerkt 🙂

 9. Tatiana's Blog | Tafellamp Bluetooth Speaker

  Wat een modern/hip design heeft deze speaker zeg. En super handy dat er ook een leeslampje in zit. Ik zou deze zo gebruiken op mijn werkkamer, want hier hebben we geen speakers… Ik vind hem wel wat aan de prijzige kant, maar als je naar de 2-in-1 functie kijkt valt het eigenlijk wel mee.

 10. Tatiana's Blog | Tafellamp Bluetooth Speaker

  Wow die is wel echt heel erg mooi. Heel stylish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *