Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

Tatiana's Blog | Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

Zoals jullie weten vind ik een tag erg leuk om te doen, dus vandaag heb ik ook weer een leuke tag uitgekozen. Deze tag kwam ik tegen op de blog van Kelly Caresse, het zijn rare vragen en zonder enige waarde. Dat vond ik juist het leuke eraan.

1. Laat je de deuren van je kleding kast open of doe je die netjes dicht?

Normaal gesproken altijd dicht. Soms laat ik ze open staan zodat de lekkere geur van wasverzachter kan ontsnappen. Heerlijk!

2. Neem je shampoo en andere spullen mee van een hotelkamer?

Altijd! De lekkerste die ik ooit meegenomen heb uit een hotel was van Bvlgari, ik weet alleen niet meer uit welk hotel dit kwam.

3. Slaap je met het dekbed ingestopt of hangt het los?

Ingestopt, for sure! Als ik een nieuw dekbed mag uitzoeken, dan is vereiste nummer 1: EEN INSTOPSTROOK. Mijn voeten moeten ’s nachts lekker warm onder de deken blijven liggen. Het liefst mochten er voor mij ook instopstroken aan de zijkant zitten. Erg he!?

4. Heb je ooit een verkeersbord gejat.

Nee, nog nooit gedaan! Maar wel eens overwogen. Door een niet oplettende bestuurder voor ons op de weg, verloren wij de macht over het voertuig. We tolden een paar keer in het rond met ander verkeer achter ons op de weg. In de berm kwamen we bij hectometerpaaltje 152.3 tot stilstand. Zo erg ben ik nog nooit geschrokken. De bestuurder die dit veroorzaakt had reed gewoon door. De bezorgde bestuurder die achter ons reed heeft de volgende afslag genomen, is terug gereden en kwam terug om te kijken of we niets mankeerden. Dat hectometerpaaltje zou ik wel willen.

5. Gebruik je graag post-its

Nee, maar zou voor mij wel heel handig zijn. Ik vergeet heel snel dingen. Een effect wat ik over heb gehouden van mijn zwangerschap en volgens mij niet meer weggaat. Soms wel erg vervelend.

6. Spaar je airmiles en heb je ze wel eens gebruikt?

Ja, ik spaar ze al jaren. Alleen doen we er niet zo veel mee, vaak geven we het aan een goed doel, Stichting AAP.

7. Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?

Wat voor keus heb ik, liever geen van beiden natuurlijk. Ik ben al eens gestoken door een bij, dat heb ik overleeft. Dus ik gok dat ik een zwerm bijen ook wel overleef. Een beer heb ik nog nooit in het echt gezien, wat me wel erg gaaf lijkt. Maar om er dan gelijk door aangevallen te worden, nee bedankt. Ik kies … … de bijen.

8. Heb je sproeten?

Een paar, in mijn gezicht, onder mijn ogen. Ik noem ze mijn Indo-sproetjes.

9. Lach je als je door hebt dat iemand een foto van je maakt?

Nee! Je zou haast denken van wel he! Maar ik heb een hekel aan mijn lach. Ik kom liever mooi over op een foto, zonder mijn lach. Mijn lach is het minst charmante aan mijn gezicht.

10. Waar kan je je kapot aan ergeren bij anderen?

Ik erger me niet zo heel snel. Leven en laten leven! Maar ik kan er niet tegen als mensen alles denken beter te weten, en de opvoeding van je kind wel even over willen nemen.

11. Tel je je stappen wel eens tijdens het lopen?

Ja, soms wel! Betekend dat wat? Soms zet ik elke stap op een nieuwe stoeptegel en tel dus eigenlijk de stoeptegels.

12. Heb je wel eens in de struiken geplast?

Ja, best wel vaak. We gaan bijna elk jaar met de auto op vakantie naar Italië en/of Oostenrijk. Met de tent of caravan, hoe dan ook, we staan nooit lang op 1 plek. Altijd op doorreis om zoveel mogelijk te zien. Tja, dan moet je wel eens he … … !

13. En gepoept?

Dat hou ik liever voor me. Ik wil veel met jullie delen, maar over poep praten?

14. Dans je wel eens zonder muziek?

https://youtu.be/Ac5KJrOqUXg

Ja, mijn man en ik zijn 2 gekken bij elkaar. En soms beginnen we spontaan met elkaar te dansen. En dan niet de wals, de cha cha, maar dan zingen we gewoon “Begin de dag met een dansje … …”, en doen we zo gek mogelijk.

15. Kauw je op je pen?

Nee, nooit gedaan.

16. Met hoeveel mensen ben je naar bed geweest deze week?

Ik ga alleen met mijn man naar bed, en ’s ochtends kruip ik lekker in bed bij mijn dochtertje Esmee, of zij bij mij (deze foto is oud, maar ik vind hem zo mooi).

SONY DSC

17. Heb je een één- of tweepersoonsbed?

Een tweepersoonsbed. We liggen eerst altijd met z’n tweetjes lekker tegen elkaar in het midden. Daarna zoek ik mijn eigen kant op omdat ik de ruimte nodig heb.

18. Wat is je favoriete nummer van deze week?

Die heb ik niet echt. Ik luister weinig muziek. Esmee is dol op de film Frozen en gaat er helemaal in op. Dan zingt ze mee “Laat het los, laat het gaan … “, geweldig om te zien. Ze kan echt op toneel. Haar favoriet is mijn favoriet.

19. Vind je het kunnen als mannen roze dragen?

Ja waarom niet. Dat is allang geen taboe meer.

20. Kijk je vaak naar tekenfilms?

Ja ik kijk vaak samen met mijn dochtertje. Van Prinses Sofia, Tinkerbell, De Speelgoed Dokter, noem maar op. En ik vind het nog leuk ook.

21. Wat is de slechtste film die je ooit hebt gezien?

Ik heb vast veel slechte films gezien, maar ik kan er zo niet eens 1 bedenken. Waarschijnlijk waren ze zo slecht. Films die ik sowieso niet hoef te zien, zijn films waarin Steven Segal of Jean Claude van Damme in meespeelt.

22. Waar zou je je waardevolle bezittingen verstoppen als je die had?

Waardevol? Mijn foto’s, en die staan veilig op een externe schijf. Ik moet er niet aan denken dat ik mijn (meer dan 90.000) foto’s kwijt raak. Ik maak vooral veel foto’s tijdens de vakanties en van mijn dochtertje.

23. Wat drink je bij het avondeten?

SONY DSC

Ik heb eigenlijk altijd wel drinken bij het eten. Maar dat kan van alles zijn, van wijn tot water.

24. Welke saus eet je bij de kipnuggets?

Die eet ik niet! Ik was er al nooit zo dol op, maar ik heb er verhalen over gehoord waardoor ik het al helemaal niet meer hoef.

25. Wat is je favoriete eten?

Ik vind zoveel lekker uit verschillende keukens. De Italiaanse keuken, de Japanse keuken, en nog veel meer. Ik ben vooral een vis-eter. Een lekker tongfilet in botersausje, of heerlijk gebakken zalm op een bedje van spinazie.

Vakantie 2014 Tsjechie (698)

26. Welke films kan je eindeloos blijven kijken?

Er zijn wel een aantal films die ik vaker heb gezien, dat zijn Harry Potter, The Lord Of The Rings, August Rush, Labyrinth.

27. Wie heb je als laatst gekust?

Mijn dochtertje die op dit moment bij mij op schoot zit. Ik zou haar de hele dag wel kunnen knuffelen en kussen.

Vakantie 2014 Tsjechie (1752)

28. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee, maar het zou best wat voor mij zijn. En dan bedoel ik niet koekjes verkopen, maar vuurtje maken en door de modder rollen.

29. Zou je ooit naakt poseren in een blad?

Never! Ik denk dat je daarvoor wel de nodige dosis zelfvertrouwen moet hebben. Ik ben niet heel onzeker, maar alles blootgeven … … NEE.

30. Wanneer heb je voor het laatst een brief met de hand geschreven?

Oh dat is wel heel lang geleden hoor. Tenzij kleine briefjes thuis ook meetellen?

31. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet controleren?

Ik heb geen rijbewijs, en geen auto. Maar ja, ik weet wel hoe je het oliepeil moet controleren.

32. Ooit een verkeersboete gehad voor overtreding van de maximumsnelheid?

Deze vraag is niet echt van toepassing op iemand zonder rijbewijs. Ik fiets en ik loop, maar daarmee heb ik nog nooit de maximumsnelheid overtreden.

33. Ooit zonder benzine gestaan?

Nee, ook nog nooit. Mijn man is wel eens doorgereden nadat het lampje al brandde. Maar we hebben het gered, maar goed ook, want als je in Duitsland zonder benzine komt te staan kan je daar een boete voor krijgen.

34. Wat eet je het liefst op brood?

Ik ben niet echt een brood-eter. Wat ik wel heel lekker vind is een Italiaanse bol met warme beenham en mosterdsaus.

35. Wat eet je het liefst als ontbijt?

Dat verschilt per dag. Soms heb ik zin aan roerei en de andere dag een simpele cracker met kaas of een rijstwafel met honing.

36. Hoe laat ga je meestal naar bed?

Vaak te laat, na 11 uur. Maar ik vind het altijd fijn om even wat uurtjes voor mezelf te hebben nadat ik mijn dochtertje op bed heb gebracht.

37. Ben je lui?

Dat hangt er van af, in het huishouden kan ik op een zondag best lui zijn en de hele dag op de bank liggen met mijn dochtertje tv kijken. Maar op vakantie ben ik heel actief en kan ik niet stilzitten.

38. Wat was je favoriete outfit tijdens verkleedpartijtjes toen je klein was?

Ik wou graag als prinsesje, zoals ieder klein meisje. Maar mijn 2-ling zusje was me voor en ik moest doorgaan voor Roodkapje. Beetje knorrig, beetje chagrijnig, maar ook wel weer schattig hoor.

IMG-20150223-WA0000

39. Wat is je Chinese sterrenbeeld?

Een geit.

Onder de Geit geboren mensen zijn artistiek en charmant, getalenteerd en elegant, en ze zijn dol op de natuur. Ze zijn het meest creatief van alle Chinese symbolen. Ze hebben ook enorm goede manieren en hun charme brengt hun altijd veel bewonderaars en vrienden. Ze zijn echter wel onzeker, want ze hebben er behoefte aan geliefd te zijn en beschermd te worden. Ze respecteren de regels van de maatschappij. Meestal gaan ze confrontatie uit de weg, en trekken zij zich terug uit zware besluitvormingsprocessen. Ze zijn ook dromers en soms zijn ze pessimistisch en aarzelend, of maken zich altijd zorgen. Of ze zijn lui. Als Geiten de keus hadden zouden ze een rijk persoon trouwen en voor de rest van hun leven niets meer doen. Ze zien er goed uit maar vinden uiterlijk dan ook heel erg belangrijk. Ze zijn niet georganiseerd genoeg om in zaken te gaan. Ze zijn veel beter op hun plek als kunstenaar, schrijver of vakman. In relaties zijn ze soms wat bazig en lui, maar met hun zachtaardige zorgzame natuur, zal het moeilijk zijn om een Geit te weerstaan.

40. Hoeveel talen spreek je?

Nederlands en engels. Duits ben ik erg slecht in, ik versta het wel, maar spreek het niet. Heb een aantal jaren Spaans gehad, maar daarvan is weinig blijven hangen.

41. Heb je een abonnement op een tijdschrift of krant?

Nee, ook niet echt de behoefte aan. Liever een abonnement op een beautybox.

42. Speelde je vroeger liever met poppen of met auto’s?

Met poppen, waaronder natuurlijk Barbie en Ken. Ken was natuurlijk altijd welkom in een dure auto.

43. Ben je eigenwijs?

Soms wel, maar ik geef het toe.

44. Dr. Phil of Oprah?

Oprah, daar keek ik vroeger vaak naar. Dr. Phil heb ik weinig tot nooit gezien.

45. Heb je ooit een soapserie gevolgd?

Vroeger wel, maar nu niet meer. En ik volgde ook best veel soaps, ‘Goudkust’, ‘Onderweg naar Morgen’, ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, ‘As The World Turns’.

46. Heb je hoogtevrees?

Van erg grote hoogtes krijg ik wel een kippenvel moment, maar het houdt me niet tegen om dingen te ondernemen zoals vliegen, paragliden, in de bergen wandelen e.d. dat vind ik juist fantastisch.

DSCN5300

47. Zing je in de auto?

Als de muziek een beetje hard staat, en er is een mooi nummer op, dan wil ik wel eens zingen ja.

48. Dans je onder de douche?

Nee, daar is onze douche te klein voor.

49. Dans je in de auto?

Wat voor dans, stoelendans? Nee, als ik in de auto zit dans ik niet.

50. Heb je wel eens een pistool gebruikt?

Behalve een waterpistool op de camping, hoop ik er nooit eentje te hoeven gebruiken.

Zo, dit waren al weer 50 nutteloze vragen, met 50 nog nuttelozere antwoorden. Vonden jullie het grappig om te lezen?

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vonden jullie van deze tag, en mijn nutteloze antwoorden?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

Tatiana's Blog | Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

13 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

  Leuk om te lezen. Vond ze niet nutteloos. Heb je wat leren kennen. Leuke dame ben je!

 2. Tatiana's Blog | Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

  Super leuk zeg om deze tag bij je te lezen.haha dat dansje van jullie. En wat lief de foto van jouw en je dochtertje.

  1. Tatiana's Blog | Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

   Ik ben geen goeie danser zoals je ziet, maar ik heb er wel plezier in haha. Lief he mijn meisje!

 3. Tatiana's Blog | Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

  Wat een leuke en lange tag.

 4. Tatiana's Blog | Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

  haha wat een leuke vragen zijn dit!

  1. Tatiana's Blog | Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

   Ik heb ook erg gelachen bij het invullen van de vragen.

 5. Tatiana's Blog | Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

  Hahahahaha ja heel leuk dansje. Vrolijk begin van de dag toch! Erg leuke tag om te lezen.

 6. Tatiana's Blog | Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

  wat leuk om deze tag te lezen en de foto van jou en je dochter samen in bed is zo schattig….

 7. Tatiana's Blog | Tag #6 | 50 grappige maar nutteloze vragen

  zó leuk om te lezen, haha! Die vragen zijn echt grappig 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *