Tatiana's Blog | Tag #1 | De 7 Deadly Sins of Beauty

Op de blog van Teske las ik een tijdje geleden haar artikel met de 7 deadly sins of beauty tag. Ik vond het erg leuk om te lezen en begon mij af te vragen wat ik zou antwoorden op de vragen. Daarom leek het me wel een leuk idee om deze vragen ook te beantwoorden. De tag gaat over de 7 zonden. Voor wie niet weet wat de 7 zonden zijn zal ik ze even opsommen:

 1. hebzucht,
 2. woede,
 3. gulzigheid,
 4. luiheid,
 5. trots,
 6. lust,
 7. jaloezie.

Ben je net zo nieuwsgierig als ik, met welk product ik een haat/liefde relatie heb, of wat mijn trots is? Lees dan gauw verder!

Hebzucht: Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat het duurste?

 • Mijn goedkoopste beautyproduct zijn mijn nagellakjes van Kleancolor. Kleancolor heeft een uitgebreid assortiment aan nagellakjes met een prima kwaliteit, zeker qua prijs. Ik heb ooit eens een paar kleuren uit het assortiment aangeschaft voor de verkoop in mijn webwinkel, en ik wilde meer en meer, niet alleen voor klanten maar ook voor mezelf. Greedy!!!
 • Mijn duurste product is de Talika Lipocils Expert Eyelash Conditioning Gel. De prijs kan per winkel verschillen, maar je moet al gauw rekenen op zo’n € 40,00 voor een flesje met 10 ml inhoud. Het was een dure aankoop, maar wel een van mijn beste aankopen ooit. Als je de gel volgens de regels gebruikt, kan je na 28 dagen gebruik een groei verwachten van 4.1 mm. Bij mij is de groei zeker te zien en ik ben er dan ook heel erg blij mee.

Talika Lipocils Expert

Woede: Met welke beautyproducten heb je een haat/liefde relatie?

 • Ik heb een haatverhouding met, en hier moest ik stiekem even over nadenken, maar ik weet het. Met mijn eyeliner. Ik heb verschillende soorten liquid eyeliners, o.a. weer van het merk Kleancolor. Maar bij het aanzetten van winged eyeliner gaat het meer dan eens mis. Winged = vleugels, slaat bij mij de plank soms helemaal mis. De ene vleugel staat mooi recht omhoog, terwijl de andere zielig naar beneden kijkt. Net een vogeltje dat moet bijkomen van zijn vlucht tegen het raam, en zielig op de grond zit. Soms gaat het goed, maar op momenten dat het goed moet gaan, grrrrrr.
 • Mijn liefdesverhouding heb ik met mijn wenkbrauwkit van Agnès B. deze gebruik ik voor het tekenen van mijn wenkbrauwen en ik kan niet meer zonder. Ik zou bij wijze van zonder make-up de deur uit kunnen, als mijn wenkbrauwen maar getekend zijn.

Gulzigheid: Wat zijn je lekkerste beautyproducten?

 • Lekker in combinatie met beauty, dat kan voor mij maar één ding zijn en dat is mijn favoriete geurtje Éclat d’Arpège. De flacon ziet er mooi uit een wat ik vooral mooi vind is de dop. De dop wordt namelijk symbolisch omringd met twee trouwringen. Wat staat voor de verbintenis, liefde voor dierbaren. Lanvin Éclat d’Arpège  is een verfijnde en delicate geur. Het is een mix van citroenblaadjes en groene hyacint. In het hart van de geur wordt bloesem van blauwe regen en perzik gecombineerd met pioenroos en groene theeblaadjes. De basis wordt afgesloten met een boeket van wit cederhout, amber en zachte muskus. Ik vind de geur heerlijk en de geur blijft ook heel lang hangen. Ik heb vaak reacties gehad van man en vrouw die zeiden: ‘Oh wat ruik jij lekker!’

lanvin eclat d'arpege

Luiheid: Welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?

 • Waar ik wel een beetje lui in ben om te gebruiken, maar wel heel lekker is om te gebruiken, is ’s ochtends (en ’s avonds) Clearasil Rapid Action Face Wash. Het product zit in een pompje, het pompje koop je eenmalig en daarna kan je de navullingen kopen. Die zijn er in 2 soorten, Soothing Plant Extracts en Superfruit Splash. Heerlijk product, maar ik ben er te lui voor.

Clearasil Perfect Wash Clearasil Perfect Wash

Trots: Welke beautyproducten geven je het meeste zelfvertrouwen?

 • Dat moeten producten voor mijn ogen zijn. Je ogen zijn de spiegel van je ziel. Mijn gezicht hoeft er verder helemaal niet zo interessant of mooi uit te zien (liefst wel natuurlijk), maar ik vind het ’t belangrijkste dat mijn ogen spreken, dat die wat laten zien. Dat is voor mij dus eigenlijk een combinatie van producten, een mooie oogschaduw, mascara (sowieso) en natuurlijk de wenkbrauwkit die ik al eerder noemde.

Lust: Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?

 • Een aparte vraag in het rijtje, maar ik zal hem beantwoorden. Over mannen praten is ook wel eens leuk. Ik vind vooral handen en een mooie lach aantrekkelijk. Een man hoeft voor mij geen plaatje uit een magazine zijn te zijn. Ik heb liever een mooie binnenkant, die de buitenkant vanzelf al opfleurt, maar ik vind verzorgde handen en een mooie lach, waarbij je een mooie rij witte tanden ziet wel prettig om naar te kijken. Naast dat mijn man een mooi bijzonder exemplaar is met een hele lieve binnenkant, is hij daarnaast ook nog knap en heeft hij precies de dingen waar ik op val: een mooie lach en super schone handen. Dat komt waarschijnlijk omdat hij ze goed verzorgd, ik zou bijna zeggen als een dame. Als kind vond hij het al verschrikkelijk om aan een lolly te likken waarbij het plakkerige kwijl naar beneden liep op zijn handen. Uit voorzorg snoepte hij ze al liever niet, en dat als klein kind, kun je nagaan. Tot op de dag van vandaag is dat nog zo en ik vind het alleen maar erg fijn.

Jaloezie: Welke items zou je het liefst ontvangen als cadeau?           

 • Vaak krijg je cadeaus op je verjaardag, en dan vind ik het altijd leuk om beauty producten te vragen. Het liefst leg ik wel een wishlist neer, maar ik vind het ook altijd leuk om verrast te worden. Met name mijn zusje en ik weten elkaar altijd goed te verrassen. We kennen elkaar door en door en weten precies wat we aan de ander moeten geven. We kiezen gewoon iets uit wat we zelf ook graag zouden willen. Vaak bij het uitpakken zie je nog een stukje van jaloezie in elkaars ogen van Wow wat heb jij een leuk cadeau, terwijl we het elkaar hebben gegeven. Grappig toch! Maar ik vind oogschaduw palletjes altijd wel erg leuk. Afgelopen jaar heb ik die dan ook in het verrassingspakket voor mijn zusje gedaan. Ik had gekozen voor de Wardrobe Palette van New Kid Cosmetics, die ik besteld had op de site van Feel Unique voor € 31,20. Het is een palette met 10 kleuren oogschaduw, een oogpotlood en een kwastje met 2 zijdes. De palette heeft een mix van shimmery en matte kleuren. Ik vind hem echt GE-WEL-DIG!

New Kid Cosmetics Wardrobe Palette New Kid Cosmetics Wardrobe Palette

Dat waren de vragen alweer, wat jammer, ik zat er helemaal in. Ik hoop dat jullie van dit artikel hebben genoten.

Afsluiting BLOG

Met welk product heb jij een haat/liefde verhouding? Welke items zou jij het liefst ontvangen als cadeau?
Tatiana's Blog | Tag #1 | De 7 Deadly Sins of Beauty

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Tag #1 | De 7 Deadly Sins of Beauty

  Super leuk artikel, leuke vragen/tags. En de laatste hahah, ja was helemaal door het dolle heen toen ik dit cadeau kreeg met ook nog eens een mooie kwasten set. Echt hele mooie kleuren. Hmmmm wat zal ik dit jaar eens gaan vragen hahahhahahahhahah 😉

 2. Tatiana's Blog | Tag #1 | De 7 Deadly Sins of Beauty

  Hele leuke tag! Ik heb deze in het verleden ook eens ingevuld. Eyeliner heb ik ook een haat/liefde verhouding mee.

 3. Tatiana's Blog | Tag #1 | De 7 Deadly Sins of Beauty

  zeker we genieten altijd van jou Tatiana ,te minste ik wel
  al die mooie nagels ,al die mooie make-up alles wat je ons laat zien ,het is een genot om te zien en je te volgen
  ik ben er content mee ,met al die mooie artikelen
  en ook waar maken wat ze beloven ,ik ben in ieder geval een tevreden mens ,en lavinia van harte gefeliciteerd ,ik zou ook door het dolle heen zijn ,jij gebruikt wat meer make cup dan mij ,ik was het niet gewoon ,maar ben nu helemaal in love wat je gaat vragen weet je wel jij bent gek op Tatiana haar mekeup , net als wij groetjes Tiny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *