Tatiana's Blog | Tag #7 | Lente tag!

De lente is een tijdje geleden al de hoek om komen gluren, eindelijk.  Ik zat er echt op te wachten. Het was aan het weer nog niet altijd even goed te zien, maar we mogen niet klagen, zeg ik maar zo. En dat de dagen steeds langer worden vind ik heerlijk. De natuur die weer tot leven komt, de bomen worden groener en de planten staan in bloei, en de temperatuur die langzaam omhoog gaat. En natuurlijk het feit dat je je winter outfit kan opbergen en de mooie zomer kleren weer te voorschijn kan halen. Daarom deze leuk lente tag voor jullie, kijk je mee!

Lente tag

1. Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?

Het eerste wat in mij opkwam waren de lammetjes aan het rond dartelen in de wei. Eigenlijk alles waar je vrolijk van wordt, zonnestralen, bloemen.

2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?

Een zoete frisse geur van bloesem, en de geur van het bos dat tot leven komt. Heerlijk is dat, je loopt langs bepaalde struiken die een heerlijke geur bij zich dragen om zo de vlindertjes en de bijen te lokken.

3. Wat is je favoriete lente nagellakkleur?

Mijn favoriet voor de lente is toch wel peachy nude kleuren. De donkere kleuren gaan weer terug in de koffer en de zomers fleurige kleuren komen tevoorschijn.

Catrice salmon & garfunkel Swatches

4. Wat is je favoriete lente bloem?

Dat is de Ranonkel, het liefst de roze (of witte) variant, die vind ik zoooooo mooi. Gecombineerd met brem vind ik dit het mooiste boeket voor de lentedagen. Ook alleen in die periode worden ze verkocht, het is echt een seizoensgebonden bloem waar je vervolgens weer het hele jaar op moet wachten.

Schermafbeelding 2015-04-02 om 17.35.17 copy

Bron                        Bron

5. Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?

Denim is ook deze lente helemaal hot, en ik hou er wel van. Een jeans vind ik heerlijk en je kunt het met zoveel combineren. Zo heb ik jullie in een vorig artikel al de Skinny Regular Ankle Jeans van H&M laten zien. Maar een ook denim jurkje vind ik erg mooi.

Schermafbeelding 2015-04-16 om 13.39.55

bron

6. Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?

In de zomer vind ik de productlijn van Yves Rocher, Monoï de Tahiti, heerlijk. Zodra ik hier iets van gebruik komt het vakantie gevoel naar boven. Het is de geur van een tropisch eiland. In de zomer is dit echt mijn geur.

Yves Rocher Monoi de Tahitii

7. Houd jij een lente schoonmaak?

Ja, elk jaar weer. Maar in de lentemaanden gaat ook de camping weer open, waar wij een zomerverblijf hebben. Zodra we daar komen, maken we eerst alles schoon. Zowel binnen als buiten.

8. Wat is je favoriete lente accessoire?

Slippers, definitely! Ik loop zo graag op slippers, en ze zijn ook met elke outfit te combineren. En ik hou van nagels lakken en met slippers zijn ook mijn voeten aan de beurt. Het liefst zou ik ze het hele jaar door dragen. Nu heb ik niet de aller allermooiste voeten, en dit heeft me er jaren van weerhouden om slippers te dragen, maar gelukkig ben ik daar overheen en iemand die mijn voeten niet wil zien kijkt maar omhoog.

10494736_10152656820827376_258216874118035378_n

9. Heb jij nog leuke plannen tijdens de Tulpvakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?

Ik plan niet echt ver vooruit, en Pasen is inmiddels al geweest. Als het zonnetje schijnt dan komen de leuke dingen spontaan, lekker wandelen in de bossen, luieren en zonnen aan een meer, op een terrasje zitten genieten van alles om je heen.

10. Omschrijf je favoriete lente outfit

Mijn favoriete lente outfit is toch weer een jeans met een leuk shirtje en jasje er op. Het kan ook per dag verschillen, de ene dag ben ik casual gekleed en de andere dag weer zakelijk/chique.

Afsluiting BLOG

Wat is jullie favoriete lente outfit?  


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Tag #7 | Lente tag!

Tatiana's Blog | Tag #7 | Lente tag!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Tag #7 | Lente tag!

    Hele leuke Tag is dit, ik ben nu echt van de pastel kleuren

  2. Tatiana's Blog | Tag #7 | Lente tag!

    Leuk deze tag ik heb hem nog niet eerder gezien. Ik vind Ranonkel ook erg mooi 😉 maar ach hoe kan het ook anders hé hahah

  3. Tatiana's Blog | Tag #7 | Lente tag!

    Leuke tag, heerlijk om te lezen….de peachy kleur van de nagellak vind ik erg mooi, maar eigenlijk spreken alle pasteltinten mij wel aan in het voorjaar, ook in voorjaarskleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *