Tatiana's Blog | Tag #8 | Sharing is Caring

Ik ben getagd door Lonneke voor de Sharing is Caring TAG, leuk! Ik ben dol op het invullen van tags, of het lezen van tags bij mijn collega bloggers.

De tag is nog vrij nieuw en bedacht door Sammie, zij is bekend van haar blog zosammieenzo. De tag gaat over het bloggen, welke blogs je dagelijks bezoekt, even een momentje om een andere blogger in het zonnetje zetten! Iets wat we misschien wel te weinig doen.

Ben je benieuwd wat ik heb ingevuld, kijk dan gauw verder!

Sharing is Caring Tag

Van wie is het laatste blogje wat je gelezen hebt en welke was dat?

De blog van Ramona (Beautynailsfun). Zij heeft een nieuwe nail art met bloemetjes gemaakt. Door haar heb ik vorig jaar meegedaan aan ‘The 31 Day Challenge’, en heb ik mijn eerste bloem nail art gemaakt. 

Welke blogpost heb je als laatst opgeslagen en waarom was dat?

Ik heb als laatste het artikel van Mirjam met haar blog Nailtalk opgeslagen. Het artikel is een mini giveaway. Ik wil straks weer meer gaan doen met nail art, en dit zou leuk zijn ter aanvulling.

Deel jij wel eens een blogje van een andere blog op een social media kanaal? Via welk kanaal doe je dat dan?

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik een blog niet echt deel, maar alleen de winacties op mijn Instagram, zeker als ik denk dat het wat voor iemand is, dan tag ik die persoon.

Bij welke 3 bloggers kom je dagelijks?

De blogs die ik dagelijks bezoek zijn er zeker meer dan 3, meer een handje (of 2) vol. De 3 die ik hier wil benoemen zijn: Lonneke met haar blog Be Beautifully. Sara met haar blog Love Low Budget. En dan noem ik nog Mariëlle met haar blog Gek op Make-up.

Welke blogpost vond je erg nuttig de laatste tijd?

Naast het lezen van heel veel beauty vind ik het ook interessant en leerzaam om te lezen hoe je kan groeien met bloggen. Zoals bijvoorbeeld het artikel van Kimberley over goede content op haar blog Stories & Forever.

Bij welke blogger leer je vaak iets?

Het is niet zo zeer dat ik iets leer, maar Marion met haar blog Mijn Kladblog heeft een heel eigen wijze van schrijven. Haar onderwerpen intrigreren mij en onbewust neem ik ze echt in me op.

Is er nog een leuke DIY die je laatst gezien hebt?

Op blogs kijk ik eerlijk gezegd niet zo heel veel naar DIY’s, daarvoor gebruik ik altijd Pinterest. Ik vind het heerlijk om daar rond te neuzen en leuke ideeën op te doen voor in huis.

Het laatste recept wat je las, bij welke blogger was dat?

Daar moet ik Michaela invullen met haar heerlijke recept. Ik ben echt dol op chocola en begon spontaan te watertanden toen ik de foto zag van Moelleux Au Chocolat.

Bij wie moest je het laatst hard lachen en om welke blogpost ging dat dan?

Dit was denk ik wel de makkelijkste vraag, ik lach vaak (bijna altijd) om de blog van van die nuchtere Groninger, haar naam is Hennie, haar blog is Tutje. Zij kan het lelijkste product mooi neerzetten, door een enkele grap. Waar je bij een ander zou wegkijken blijf je bij haar hangen omdat je weet dat er ergens een grap op de loer ligt. En lachen willen we allemaal.

Er zijn een hoop bloggers met schitterende foto’s, noem er eens 3 waarvan jij vindt dat de foto’s altijd zo mooi zijn:

Laura met haar blog It’s Laux, Marloes met haar blog The Beauty Assistent, en Manon met haar blog Inspiiredbylife,  natuurlijk zijn er meer die genoemd mogen worden, maar er wordt gevraagd om 3.

Is er een blogger waarvan je de layout heel gaaf vindt?

Lonneke je bent mij voor want ik vind de lay-out van Helen met haar blog Beautyill heel erg mooi. Op 22 april van dit jaar heeft zij haar blog in een nieuw jasje gestoken, en dat jasje is zooooooo GAAF.

Heb je nog leuke nieuwe muziek ontdekt via een blogger? Bij wie heb je dat nummer gespot?

Ik luister weinig muziek en heb dit eigenlijk ook niet ontdekt via een blogger. Een nummer wat ik momenteel graag hoor is van Ellie Goulding | Love Me Like You Do.

Is er een blogpost die je zo leuk vond of juist zo boeiend dat je vindt dat iedereen die eens moet lezen? Welke is dat dan?

De blog van de anonieme Friezin, Northflix. Een van haar laatste artikelen: HOE EERLIJK EN OPRECHT IS DE BLOGWERELD?, ik vond dit een erg goed artikel en het sluit qua inhoud ook wel aan op deze tag ‘Sharing is Caring’.

Veel bloggers hebben iedere week een terugkerend onderwerp. Naar welke post kijk jij altijd uit en bij wie is dat?

Wat ik altijd erg leuk vind voor een terugkerend onderwerp is NOTD. Het maakt eigenlijk niet uit van wie. Ik vind het altijd erg leuk om verschillende nail arts te zien en nieuwe technieken te ontdekken. Wat ik ook altijd erg mooi vind om te zien, omdat ik er zelf wat minder goed in ben, zijn de ooglooks die Sheling Kamkes maakt, echt super mooi. Dit kijk ik altijd op haar YouTube kanaal, of haar site Reviews And Swatches.

Is er een blogger die je pas net ontdekt hebt?

Sinds kort is Suzanne een blog begonnen, Gezond & Beauty. Haar blog gaat over beauty en gezondheid.

De 3 bloggers die ik tag om deze tag in te vullen zijn: Laura, Suzanne en Marloes

Afsluiting BLOG

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Tag #8 | Sharing is Caring

Tatiana's Blog | Tag #8 | Sharing is Caring

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Tag #8 | Sharing is Caring

  Je hebt hem erg leuk ingevuld! Wat lief dat je mij benoemd :$

 2. Tatiana's Blog | Tag #8 | Sharing is Caring

  Ah moi wicht!

  Wat een mooi lijstje! Ik kijk ook regelmatig bij NailTalk. Zij heeft zulke mooie nagels dat ze eigenlijk dood moet. Maar dat weet ze. En ik geef mijn moordneigingen ook altijd eerlijk aan.

  Wat lief dat je mij hebt genoemd. Ik zit te glimmen bij je woorden. Dankjewel!

 3. Tatiana's Blog | Tag #8 | Sharing is Caring

  Wat leuk ingevuld deze tag en inderdaad wij hebben heel veel overeenkomsten 😉 Bijzonder xxx

 4. Tatiana's Blog | Tag #8 | Sharing is Caring

  Veel namen ken ik al, maar ik zie er toch ook een paar die ik niet ken!
  Thanks for sharing!

 5. Tatiana's Blog | Tag #8 | Sharing is Caring

  heerlijke tag om te lezen….

 6. Tatiana's Blog | Tag #8 | Sharing is Caring

  Super leuk om mijn tag hier ook tegen te komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *