Talika | Lipocils Expert Eyelash Conditioning Gel (resultaat)

by Tatiana

Lipocils Expert

Op 7 januari schreef ik een artikel op mijn blog over het product Lipocils Expert Eyelash Conditioning Gel van het merk Talika.

Talika Lipocils Expert

Voor wie dit artikel gemist heeft, nog even in het kort wat informatie over het product.


Dit wimperserum van het Franse Talika is een bestseller. Het stimuleert de groei van de wimpers en intensiveert jouw natuurlijke wimperkleur in slechts 28 dagen. Voor dit flesje met 10 ml inhoud betaal je overal gemiddeld zo’n  € 40,00.

36% langere, 50% donkerdere en 50%  vollere wimpers!

Je wimpers worden voller omdat de conditioner de wimperhaartjes dikker maakt en tevens de groei van nieuwe haartjes stimuleert.

Hoe gebruik je Talika Lipocils Expert:

Je brengt de gel eenvoudig aan met het borsteltje op de basis van de gereinigde wimper. Vervolgens over de hele lengte van de wimpers. De eerste 28 dagen twee maal per dag, daarna ga je over op één keer per dag. Lipocils vergemakkelijkt bovendien het aanbrengen van mascara, wat je gewoon kan aanbrengen na gebruik van lipocils.

Ingrediënten Talika Lipocils Expert:

Licpocils bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is daarom zeer geschikt voor gevoelige ogen en veilig voor contactlensdragers.

Aqua (water), Sodium Lactate, Carbomer, Hydrolyzed Sericin, Glycerin, Maltodextrin, Phenoxyethanol, Alcohol zdenat., Phosphatidycholine, Sodium Hydroxide, Allantoin, Dextran, Hypericum Perforatum (St. John’s Wort) Extract, Pyrus Malus (apple) Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Aesculus Hippocastanum (horse Chestnut) Extract, Urtica Dioica (nettle) Extract, Coleus Forskohlii Root Extract, Acetyl Tetrapeptide-9, Acetyl Hexapeptide-1, Methyparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.

Geproduceerd in Frankrijk.


HET RESULTAAT

Ik heb dit product uitgeprobeerd. Met name omdat ik heel verdrietig was toen ik afscheid nam van wimperextensions en schrok van mijn eigen wimpers die eronder zaten. Er was eigenlijk weinig van over. Nu had ik al nooit hele lange en volle wimpers. Maar het aanzicht was nu bar en boos. Alsof er een tropische cycloon met zijn hevige en gevaarlijke wervelstormen en verwoestende windsnelheden tot 300 kilometer per uur langs was geweest en alle wimpers op zijn pad compleet had verwoest.

Hier moest wat mee gebeuren, want dit was echt een noodkijk. Zelfs mascara hoefde ik niet te proberen, voor dat enkele haartje die de storm had overleefd. Nu na 28 dagen kan ik eindelijk weer normaal mascara opdoen dat het ook nog mooi lijkt. Ik zal jullie nu nog even de foto laten zien waarop ik wimperextension draag, en daarna de foto net na de wimperextensions en voor het gebruik van Lipocils Expert Eyelash Conditioning Gel, en als laatste een foto na het gebruik van Lipocils Expert Eyelash Conditioning Gel.

Foto met wimperextensions:

Wimperextenions Lash eXtend

Foto van de natuurlijke wimper (zonder mascara):

CUNPIC_20150104_191220

Foto van de natuurlijke wimper na gebruik Talika Lipocils Expert (zonder mascara):

2015-02-07 16.07.14

Ik ben best tevreden met dit resultaat. Op de foto is duidelijk te zien dat niet alleen het aantal wimpers in die 28 dagen is toegenomen, maar ook de lengte. Daarnaast zie je ook qua kleur dat mijn wimpers veel donkerder zijn geworden. Ik ben heel erg blij!

Resultaat na 28 dagen

Afsluiting BLOG

 

 

Zien jullie het resultaat, VOOR en NA?
Gebruiken jullie dergelijke producten voor de wimpers?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

8 comments

Lonneke 11 februari 2015 - 08:14

Het resultaat mag er zijn zeg heel mooi! X

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 11 februari 2015 - 10:18

Dank je!

Reply
Manon 11 februari 2015 - 09:26

Ziet er heel goed uit

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 11 februari 2015 - 10:18

Ik heb weer wimpers hihi!

Reply
Lavinia 11 februari 2015 - 09:30

Nou dat is nogal een verschil. Blij dat je ze weer terug hebt. En nu lekker bij je houden. Staat toch wel mooier. Maar het werkt dus wel……super product.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 11 februari 2015 - 10:18

Het werkt zeker! En daar ben ik blij om.

Reply
Petra 11 februari 2015 - 18:55

eerlijk gezegd sta ik er verbaasd van dat het daadwerkelijk werkt, Ik had het niet verwacht….fijn dat het zo goed werkt…

Reply
Nicole Orriëns 19 februari 2018 - 14:45

Handig dat het nog werkt ook! Dat had ik niet verwacht. Fijne review!

Reply