Talika Lipocils Expert

 

Talika Lipocils Expert

De komende weken ga ik voor jullie het product Lipocils Expert Eyelash Conditioning Gel van het merk Talika uitproberen.

Wat vooraf ging ... ...
Tijdens het I Love Beauty Event heb ik me laten verleiden door Lash eXtend om wimperextensions te laten zetten. Het resultaat was  verbluffend. Feit blijft wel dat ook de extensions uitvallen, zodra je natuurlijke wimper na verloop van tijd uitvalt om plaats te  maken voor een nieuw haartje. Als je wimperextenions wilt behouden is het raadzaam om ze na 2 weken te laten bijwerken. Ik had ze  laten zetten op 29 november en de 1e eerste keer heb ik ze laten bijwerken op 17 december. Dit heb ik laten doen bij Bodycolour  in Groningen. Met de feestdagen had ik gegarandeerd mooie wimpers.  

Nu de feestdagen voorbij zijn, heb ik de wimperextensions laten uitvallen, samen met mijn natuurlijk wimpers. Ze hebben plaats gemaakt voor alleen nog mijn natuurlijk wimper. Die zijn in vergelijking met de extensions een stuk korter en niet zo vol. En ik merk wel dat mijn wimperhaartjes na het dragen van extensions, een stuk minder zijn in aantal een en stuk korter. Dat  is jammer, maar de uitgesproken kans om het product van Talika uit te proberen.

Eerst zal ik jullie wat over het product vertellen!

Dit wimperserum van het Franse Talika is een bestseller. Het stimuleert de groei van de wimpers en intensiveert jouw natuurlijke wimperkleur in slechts 28 dagen. Voor een flesje met 10 ml inhoud betaal je gemiddeld zo’n  € 40,00.  

36% langere, 50% donkerdere en 50%  vollere wimpers!

Je wimpers worden voller omdat de conditioner de wimperhaartjes dikker maakt en tevens de groei van nieuwe haartjes stimuleert.

Hoe gebruik je Talika Lipocils Expert:

Je brengt de gel eenvoudig aan met het borsteltje op de basis van de gereinigde wimper. Vervolgens over de hele lengte van de wimpers. De eerste 28 dagen twee maal per dag, daarna ga je over op één keer per dag. Lipocils vergemakkelijkt bovendien het aanbrengen van mascara, wat je gewoon kan aanbrengen na gebruik van lipocils.

Ingrediënten Talika Lipocils Expert:

Licpocils bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is daarom zeer geschikt voor gevoelige ogen en veilig voor contactlensdragers.

Aqua (water), Sodium Lactate, Carbomer, Hydrolyzed Sericin, Glycerin, Maltodextrin, Phenoxyethanol, Alcohol zdenat., Phosphatidycholine, Sodium Hydroxide, Allantoin, Dextran, Hypericum Perforatum (St. John’s Wort) Extract, Pyrus Malus (apple) Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Aesculus Hippocastanum (horse Chestnut) Extract, Urtica Dioica (nettle) Extract, Coleus Forskohlii Root Extract, Acetyl Tetrapeptide-9, Acetyl Hexapeptide-1, Methyparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.

Geproduceerd in Frankrijk.

Ik ga het product een tijdje uitproberen en kom hier op terug over 28 dagen, of als ik vind als je voldoende resultaat kunt zien. Dit zal ik bijhouden door middel van foto’s.

Foto met wimperextensions:

Wimperextenions Lash eXtend

Foto van de natuurlijke wimper (zonder make-up):

CUNPIC_20150104_191220

Foto na gebruik Talika Lipocils Expert:

Een foto met het resultaat krijgen jullie over 28 dagen te zien.

camerancollage2015_01_06_104119

Afsluiting BLOG

 

 

Zijn jullie nieuwsgierig naar het resultaat, kijk dan over 28 dagen weer naar dit artikel!
Wat gebruiken jullie voor verzorgingsproducten voor de wimpers? En helpt het

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Talika | Lipocils Expert

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Talika | Lipocils Expert

  Ik ben wel heel erg benieuwd naar het resultaat!

 2. Tatiana's Blog | Talika | Lipocils Expert

  Ik ben nu zeker heel nieuwschierig! Als het werkt ga ik het ook proberen!!!

 3. Tatiana's Blog | Talika | Lipocils Expert

  Het ziet er mooi uit! Ik zou het zelf niet durven, bang dat mijn ogen geïrriteerd raken..

  https://www.bloglovin.com/blog/13049789

 4. Tatiana's Blog | Talika | Lipocils Expert

  Ik ben ook erg benieuwd naar het resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *