Tangle Teezer

I k had vaak gehoord over de Tangle Teezer, maar gebruikte deze zelf niet. Het zou de oplossing zijn voor die vervelende klitten in je haar. Een holy grail op haargebied zou je kunnen zeggen. Een beetje overdreven als je het mij vraagt, althans dat was mijn gedachte voordat ik er zelf één gebruikte. Hoe onmisbaar is de Tangle Teezer nu voor mij? Dat lees je in dit artikel. 

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

 

Tangle Teezer

 

Tangle Teezer Tangle Teezer

Om de werking van een Tangle Teezer te begrijpen zal ik eerst een beetje vertellen over wat het nou eigenlijk is. Want dit stukje plastic zonder handvat is niet zomaar een borstel. En tegenwoordig is de Tangle Teezer niet alleen maar meer zonder handvat. Maar het is de pijnloze oplossing voor klitten in je haar. De Tangle Teezers zijn in zowel haarextensions, weaving als in pruiken te gebruiken. Ook geschikt voor krullend haar en afro haar. Daarnaast heeft de Tangle Teezer borstel voor verschillende gebruiken, zoals ontwarren, föhnen en stijlen. Voor ieder haartype is er een behoefte, en voor elke behoefte is er een haarborstel. 

Alle producten hebben één ding gemeen: Ze glijden zachtjes door het zonder aan het haar te trekken. Door de flexibele kunststoffen borstelharen ontklit de Tangle Teezer, gewone haarborstels veroorzaken juist gespleten haarpunten of haarbreuk. En dankzij de antistatische eigenschappen heb je geen last meer van opvliegend haar maar kun je pronken met glad en glanzend haar.  Door het kunststof materiaal is het ook gemakkelijk om de borstel te reinigen. En de Tangle Teezer herken je vaak aan het grote aantal kleurencombinaties en ontwerpen; glamoureuze goud, of bezaaid met glitter, freaky in felle kleuren, voorzien van spannende prints of in klassiek zwart is. 

 

Het onderscheid

Tangle Teezer Tangle Teezer

Je hebt ook dupes van deze borstel, zo heb ik zelf in huis een aantal liggen. Maar wat is dan precies het verschil met de Tangle Teezer? De gepatenteerde tandtechnologie onderscheidt ze van de rest. Een echte kracht om rekening mee te houden als het gaat om ontwarren, föhnen en stijlen. Welke Tangle Teezer haarborstel je ook gebruikt, de wetenschap is hetzelfde. De ontwarrende haarborstels ontwarren snel en voorzichtig met minimale breuk en laten het haar er gezonder uitzien, terwijl de korte tanden glad maken en het haar glanzend en pluisvrij maken. Zo simpel is het. Met een dupe zie je ook vaak het plastic design met tandjes in lang en kort formaat, maar vaak zijn deze tanden steviger. En merk je in gebruik dat deze niet zo pijnloos zijn met borstelen.

 

⊱  Conclusie na gebruik van de Tangle Teezer

 

Tangle Teezer Tangle Teezer

Als jullie mij volgen dan weten jullie dat ik nog niet zo lang geleden naar de kapper ben geweest. Ik heb mijn hele lange haar ingeruild voor een lange bob. Daardoor is het borstelen van mijn haar ook al een stuk gemakkelijker geworden. En nog  ben ik enthousiast over de Tangle Teezer. Het borstelt echt makkelijk, niet alleen mijn haar, maar ook dat van Esmee. Want elke vrouw is anders en dus ook het haar. En Esmee heeft heel dik krullend haar. Zelfs haar haar borstelt zoveel makkelijker en pijnlozer dan een gewone borstel.  

 

⊱  De voor- en nadelen

Tangle Teezer Tangle Teezer

Aan elk product zitten altijd wel voor- en nadelen. En dat kan algemeen, maar ook persoonlijk zijn. Want wat voor mij een voordeel is, kan misschien voor jou wel een nadeel zijn. Ik heb die van mij op een rijtje gezet.

Voordelen

    • Ligt lekker in de hand
    • Licht in gewicht 
    • Verwijdert klitten en is zacht voor het haar en de hoofdhuid
    • Makkelijk te gebruiken op nat en droog haar

Nadelen

    • De prijs

Zoals je ziet zijn het meer voordelen dan nadelen. Wat dat betreft is het dus echt een aanrader. En als de prijs echt het enige nadeel is, dan kun je nu mooi gebruik maken van de gelegenheid, en de Tangle Teezer op je wenslijstje voor Kerst zetten. Wil je weten of het ook iets voor jou is? Stel jezelf dan de volgende vraag.

Do …  zoek jij een borstel voor jouw haartype die pijnloos ontklit en vind je het niet erg om daar iets meer voor uit te geven? 

Don’t … doet een normale borstel genoeg voor jouw haar en geloof jij niet in een holy grail en neem je genoegen met een gewone borstel?

Tatiana

Ik hou van pijnloos borstelen dankzij de Tangle Teezer. Jij ook?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | De voordelen van een Tangle Teezer haarborstel

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *