Tatiana's Blog | Ted Baker Sweet Treats Polly

Op Instagram konden jullie het mooie pakketje dat ik kreeg al zien, met daarin een geur van Ted Baker. Een prachtige roze box met hierin Ted Baker Sweet Treats Polly met nog een prachtig spiegeltje en nog een doosje met daarin hartvormige chocoladesnoepjes. Vandaag vertel ik jullie wat meer over Polly. 

SASS

Polly 

Ted Baker Sweet Treats Polly

Ted Baker Sweet Treats Polly

“Een romantisch, modern parfum van Ted Baker”. De Ted’s Sweet Treat parfums van Ted Baker zijn klassiek, zacht en vrouwelijk, maar tegelijkertijd ook modern.  Een unieke en heerlijke verzameling van parfums. Ontworpen voor vrouwen die houden van een verfijnde geur met persoonlijkheid en glamour. Het flesje heeft een bijzondere en luxe uitstraling met haar roze gouden accentkleuren en de prachtige dop.

SASS

De geur

 

Ted Baker Sweet Treats Polly

Ted Baker Sweet Treats Polly

Maak kennis met Polly.? Een volwassen, en toch meisjesachtige geur voor iedere avond uit. Polly is dus (je raad het al) een vriendin die gedeeld moet worden met moeder en dochter. Esmee heeft niet alleen de chocolaatjes binnen gepikt, ook dit geurtje van meisjesachtige charme hangt regelmatig om haar heen.

De geurnoten.Het is een geur met heerlijk fruitige topnoten van mandarijn, rode bes en perzik. Met een hart vol jasmijn, kamperfoelie en pioenroos. Dankzij een vleugje barnsteen, vanille en witte muskus is Polly het ultieme buurmeisje en een hopeloze romanticus. Vooral de hartnoten en basisnoten zijn voor mij een geliefd ingrediënt.

Ted Baker Sweet Treats Polly

Ted Baker Sweet Treats Polly

Prijs en verkrijgbaarheid.De Ted Baker Sweet Treats zijn exclusief verkrijgbaar bij Douglas, in 3 verschillende maten.

  • Ted Baker Sweet Treats EDT Polly 30ml – € 29,99
  • Ted Baker Sweet Treats EDT Polly 50ml – € 39,99
  • Ted Baker Sweet Treats EDT Polly 100ml – € 49,99

Tatiana's Blog | Ted Baker Sweet Treats Polly

Waar neem jij Polly mee naartoe??

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Ted Baker Sweet Treats Polly

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *