Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

by Tatiana
Hoesjes Outlet

Nog niet zo heel lang geleden ben ik overgestapt van LG naar Samsung. Precies op het juiste moment vroeg Hoesjes Outlet mij of ik een aantal producten wilde reviewen. Ik was toe aan wat nieuws en heb een aantal leuke dingen uitgekozen die ik jullie in dit artikel laat zien. Kijken jullie gezellig mee!

Over Hoesjes Outlet

De webwinkel Hoesjes Outlet heeft een breed assortiment aan stijlvolle en betaalbare hoesjes en accessoires voor de Apple iPhone, Samsung Galaxy en Huawei. Hoesjes Outlet.

Uit deze webwinkel heb ik 4 super handige producten uitgekozen, waar ik gewoonweg niet zonder kan. En allemaal zijn ze lekker betaalbaar en de service is ook lekker snel.

Universeel Micro-USB Oplaadstation Wit

Hoesjes Outlet USB oplaadstation Hoesjes Outlet USB oplaadstation Dit klein handig dingetje koop je al voor € 11,99. Het is een Docking station met Micro-USB aansluiting, het kabeltje krijg je er niet bij. Erg handig als je druk bezig bent, want je kunt je toestel naast je neerzetten op momenten dat je je smartphone niet intensief gebruikt. Zoals bijvoorbeeld ’s nachts op je nachtkastje. Ik vond alleen wel dat het toestel er wat moeilijk in gaat, en het net lijkt alsof het pennetje er niet ver genoeg in zit waardoor het wat wiebelig is. Zelf zou ik extra steun willen voor het toestel, want nu heb ik het gevoel dat met een verkeerde aanraking de pennetjes afbreken. Misschien een beetje een vage en rare uitleg, maar jullie snappen me vast wel.

Comfycase Grip + Ultradunne Transparante Beschermhoes

Ultradunne beschermhoes + comfy grip Ultradunne beschermhoes + comfy grip Als 2e koos ik 2 producten die ik samen met elkaar wilde gebruiken om selfies te kunnen maken, of voor de mogelijkheid om mijn toestel neer te kunnen zetten. Dit door mij samengestelde setje bestaat uit een ultradunne doorzichtige hoes voor € 8,99 en een handige 2-in-1 grip en houder voor je smartphone € 6,99. Het hoesje is ultradun, maar geeft wel bescherming tegen krassen, stoten en vocht. Op het hoesje heb ik de grip houder bevestigd. Met de handige grip en houder kun je gemakkelijk selfies maken met een goeie grip waarbij je niet bang hoeft te zijn dat je toestel uit je hand glijdt. Ook kun je met de houder je toestel neerzetten om bijvoorbeeld Netflix te kunnen kijken.

CaseBody Floral Samsung Galaxy S7 Transparant Roze

Floral Case Floral Case Als laatste wilde ik ook graag nog een vrolijk en fleurig hoesje voor mijn telefoon, en daarom koos ik ook voor de stijlvolle case met strass-steentjes. Het hoesje heeft een elegant uiterlijk en is super slank (slechts één millimeter dik), licht van gewicht en sluit naadloos aan om je toestel. Dit hoesje kun je al bestellen voor € 13,99.

Dit waren alle nieuwe en leuke gadgets alweer die ik voor mijn Samsung Galaxy S7 heb uitgekozen, ik ben er erg blij mee. Wil je ook graag shoppen voor een betaalbare prijs, dan kan ik je Hoesjes Outlet zeker aanbevelen.

afsluiting-tatiana

Hou jij ook van gadgets voor je telefoon?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

15 comments

Tiny 1 mei 2017 - 11:03

Wauw mooi hoesje en een zeer handige grip

Reply
Daphne 1 mei 2017 - 11:12

Oeh het hoesje is erg mooi! Liefs

Reply
Lieke 1 mei 2017 - 12:03

Dat oplaadstation lijkt mij heel handig om te hebben.

Reply
Bianca 1 mei 2017 - 12:05

Ziet er mooi en leuk uit! Eigenlijk koop ik mijn hoesjes alleen nog via Ali enz x

Reply
Hillybillybeauty 1 mei 2017 - 12:29

Heel mooi hoesje!! Echt gaaf!

Reply
Sofie | Soofblogt.nl 1 mei 2017 - 13:12

Wauw, wat een mooie producten! Naar zo’n oplaadstation was ik nog op zoek. Erg handig!

Reply
Kelly 1 mei 2017 - 13:15

Oh dat oplaad station is handig zeg 🙂

Reply
Claudia 1 mei 2017 - 13:54

Ik vind het een erg mooie hoesje. Past ook helemaal bij jou. Het oplaadstation is ook erg handig! X

Reply
Judith 1 mei 2017 - 18:34

Oh nou weet ik meteen waar ik zo een grip kan kopen. Mijn dochter zeurt er al weken om

Reply
Irma 1 mei 2017 - 18:51

Die grip lijkt me super handig!

Reply
Irina 1 mei 2017 - 19:29

Wat een leuke items! Vooral het hoesje vind ik super schattig <3
Ow en wat een prachtige foto's heb je ervan gemaakt zeg!

Reply
Sammy Meinderts 1 mei 2017 - 20:01

Wat een mooie hoesjes! Mooi lichtroze van kleur en toch heel subtiel! Love it?

Reply
Jolanda 1 mei 2017 - 22:05

Leuk geshopt! Vooral dat oplaadstation vind ik erg mooi.

Reply
Manon 1 mei 2017 - 22:13

Zo een staande oplaadstation is wel gaaf !

Reply
Rachel 2 mei 2017 - 13:56

wauw ik ga gelijk eventjes snuffelen

Reply