Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

Hoesjes Outlet

Nog niet zo heel lang geleden ben ik overgestapt van LG naar Samsung. Precies op het juiste moment vroeg Hoesjes Outlet mij of ik een aantal producten wilde reviewen. Ik was toe aan wat nieuws en heb een aantal leuke dingen uitgekozen die ik jullie in dit artikel laat zien. Kijken jullie gezellig mee!

Over Hoesjes Outlet

De webwinkel Hoesjes Outlet heeft een breed assortiment aan stijlvolle en betaalbare hoesjes en accessoires voor de Apple iPhone, Samsung Galaxy en Huawei. Hoesjes Outlet.

Uit deze webwinkel heb ik 4 super handige producten uitgekozen, waar ik gewoonweg niet zonder kan. En allemaal zijn ze lekker betaalbaar en de service is ook lekker snel.

Universeel Micro-USB Oplaadstation Wit

Hoesjes Outlet USB oplaadstation Hoesjes Outlet USB oplaadstation Dit klein handig dingetje koop je al voor € 11,99. Het is een Docking station met Micro-USB aansluiting, het kabeltje krijg je er niet bij. Erg handig als je druk bezig bent, want je kunt je toestel naast je neerzetten op momenten dat je je smartphone niet intensief gebruikt. Zoals bijvoorbeeld ’s nachts op je nachtkastje. Ik vond alleen wel dat het toestel er wat moeilijk in gaat, en het net lijkt alsof het pennetje er niet ver genoeg in zit waardoor het wat wiebelig is. Zelf zou ik extra steun willen voor het toestel, want nu heb ik het gevoel dat met een verkeerde aanraking de pennetjes afbreken. Misschien een beetje een vage en rare uitleg, maar jullie snappen me vast wel.

Comfycase Grip + Ultradunne Transparante Beschermhoes

Ultradunne beschermhoes + comfy grip Ultradunne beschermhoes + comfy grip Als 2e koos ik 2 producten die ik samen met elkaar wilde gebruiken om selfies te kunnen maken, of voor de mogelijkheid om mijn toestel neer te kunnen zetten. Dit door mij samengestelde setje bestaat uit een ultradunne doorzichtige hoes voor € 8,99 en een handige 2-in-1 grip en houder voor je smartphone € 6,99. Het hoesje is ultradun, maar geeft wel bescherming tegen krassen, stoten en vocht. Op het hoesje heb ik de grip houder bevestigd. Met de handige grip en houder kun je gemakkelijk selfies maken met een goeie grip waarbij je niet bang hoeft te zijn dat je toestel uit je hand glijdt. Ook kun je met de houder je toestel neerzetten om bijvoorbeeld Netflix te kunnen kijken.

CaseBody Floral Samsung Galaxy S7 Transparant Roze

Floral Case Floral Case Als laatste wilde ik ook graag nog een vrolijk en fleurig hoesje voor mijn telefoon, en daarom koos ik ook voor de stijlvolle case met strass-steentjes. Het hoesje heeft een elegant uiterlijk en is super slank (slechts één millimeter dik), licht van gewicht en sluit naadloos aan om je toestel. Dit hoesje kun je al bestellen voor € 13,99.

Dit waren alle nieuwe en leuke gadgets alweer die ik voor mijn Samsung Galaxy S7 heb uitgekozen, ik ben er erg blij mee. Wil je ook graag shoppen voor een betaalbare prijs, dan kan ik je Hoesjes Outlet zeker aanbevelen.

afsluiting-tatiana

Hou jij ook van gadgets voor je telefoon?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

15 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  Wauw mooi hoesje en een zeer handige grip

 2. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  Oeh het hoesje is erg mooi! Liefs

 3. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  Dat oplaadstation lijkt mij heel handig om te hebben.

 4. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  Ziet er mooi en leuk uit! Eigenlijk koop ik mijn hoesjes alleen nog via Ali enz x

 5. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  Wauw, wat een mooie producten! Naar zo’n oplaadstation was ik nog op zoek. Erg handig!

 6. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  Oh dat oplaad station is handig zeg 🙂

 7. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  Ik vind het een erg mooie hoesje. Past ook helemaal bij jou. Het oplaadstation is ook erg handig! X

 8. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  Oh nou weet ik meteen waar ik zo een grip kan kopen. Mijn dochter zeurt er al weken om

 9. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  Die grip lijkt me super handig!

 10. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  Wat een leuke items! Vooral het hoesje vind ik super schattig <3
  Ow en wat een prachtige foto's heb je ervan gemaakt zeg!

 11. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet
  Sammy Meinderts

  Wat een mooie hoesjes! Mooi lichtroze van kleur en toch heel subtiel! Love it?

 12. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  Leuk geshopt! Vooral dat oplaadstation vind ik erg mooi.

 13. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  Zo een staande oplaadstation is wel gaaf !

 14. Tatiana's Blog | Telefoongadgets van Hoesjes Outlet

  wauw ik ga gelijk eventjes snuffelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *