GSMpunt Otterbox Strada Folio Case iPhone 6S Zwart

Een tijdje geleden kreeg ik dit telefoonhoesje van GSMpunt toegestuurd om te reviewen. Bij dit soort gadgets denk ik altijd, wow! Daarnaast vind ik het ook belangrijk om mijn telefoon de juiste bescherming te geven. Als blogger is mijn telefoon ‘bijna’ mijn beste vriend. Onafscheidelijk gaan wij 24/7 door het leven.

GSMpunt.nl is sinds 2005 actief op de markt van telefoons, tablets en accessoires. Het begon als een studentenbedrijf op een zolderkamer, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste accessoire leveranciers van Nederland voor mobiele telefoons en tablets. Al ruim 10 jaar doen zij hun best om klanten te voorzien van de nieuwste accessoires en de leukste gadgets.

GSMpunt Otterbox Strada Folio Case iPhone 6S Zwart

GSMpunt over

GSMpunt is een officiële Otterbox Reseller. Dit betekent dat wij door Otterbox geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Otterbox verkoopt in Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Defender, Commuter, Preserver en vele andere.

Otterbox staat bekend om de superieure kwaliteit cases die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt Otterbox een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie. Bij aanschaf van een Otterbox case bij GSMpunt, maakt u volledige aanspraak op deze garantie.

GSMpunt Otterbox Strada Folio Case iPhone 6S Zwart

Otterbox Strada Folio Case iPhone 6S Zwart

Het hoesje dat ik van GSMpunt gekregen heb is een accessoire van de vele Apple producten uit het assortiment. Er zijn eindeloos veel accessoires ontwikkeld, dus de keus is enorm.

Geavanceerde bescherming en een tijdloos design komen bij elkaar met de Otterbox Strada Series. De combinatie van een flip cover, een kaarthouder en een beschermd omhulsel, maakt dat de Strada serie de enige lederen smartphone case is, dat beschikt over de vertrouwde Otterbox bescherming.

GSMpunt Otterbox Strada Folio Case iPhone 6S Zwart

Uniek en stijlvol design

De Otterbox Strada Folio Case voor de Apple iPhone 6S en standaard iPhone 6 heeft zijn design te danken aan de combinatie van drie pijlers:

 • bescherming
 • stijl
 • functie

Wat ik fijn vind aan dit hoesje is de complete bescherming rondom mijn iPhone 6. De handige flip beschikt verder over een sleuf, waar je pasjes in kunt bewaren. Ik hou mijn pasjes en mijn telefoon liever gescheiden, daarom gebruik ik de sleuf voor mijn visitekaartjes. Ik heb mijn telefoon altijd bij de hand, en nu mijn visitekaartjes ook. Nooit meer zonder!

Het hoesje is van echt leer wat het geheel een stijlvol en zakelijke uitstraling geeft. Het geborsteld stalen logo staat niet alleen chique, maar is tevens de magnetische sluiting van het hoesje.

GSMpunt Otterbox Strada Folio Case iPhone 6S Zwart

Optimale bescherming

Waar ik vooral blij mee ben is de optimale bescherming van mijn iPhone 6. De Strada Folio Case van Otterbox biedt deze optimale bescherming door een slimme combinatie van materialen en een ontwerp dat uit meerdere lagen bestaat:

 • hardere buitenlaag (voor het opvangen van de eerste impact)
 • zachtere binnenlaag (voor het absorberen van de schokken)

Op momenten dat ik mijn telefoon niet in handen heb, en deze momenten zijn zeldzaam, leg ik mijn telefoon met een gerust hart aan de kant, in mijn tas of zelfs mijn broekzak.

GSMpunt Otterbox Strada Folio Case iPhone 6S Zwart

Otterbox Strada Folio Case in het kort

Nog even een kleine opsomming van alle voordelen van dit mooie hoesje.

 • Biedt optimale bescherming
 • Is vervaardigd uit hoogwaardige materialen
 • Beschikt over een broekzakvriendelijk design
 • Vervaardigd uit echt leer
 • Eenvoudig te installeren
 • Magnetische sluiting
 • Beschikt over een kaarthouder

Soort en Prijs

GSMpunt Otterbox Strada Folio Case iPhone 6S Zwart

Deze zwarte Flip Case, is tevens in het bruin verkrijgbaar. De Flip Case is gemaakt van Leer, TPU, hard plastic en aluminium en hier online beschikbaar voor € 49,95

GSMpunt Otterbox Strada Folio Case iPhone 6S Zwart
Mijn bevindingen

Ik heb het hoesje nu een tijdje in gebruik, en ik moet eerlijk zeggen dat ik wel eerst even moest wennen. Door de hoogwaardige kwaliteit en optimale bescherming heb je wel een hoesje in handen die niet flinterdun is, en je telefoon een stukje dikker maakt. Hiervoor had ik een transparante back cover die mijn iPhone 6 eigenlijk alleen aan de achterkant bescherming gaf. Daardoor heb je meer het formaat van de iPhone 6 zelf, maar de helft minder bescherming.

Ik heb mezelf de kans gegeven om aan het hoesje te wennen, en dat was al vrij snel het geval. Zoals ik aan het begin van het artikel al zei, zijn mijn iPhone 6 en ik beste vrienden, en onafscheidelijk. Of ik mijn telefoon nou gebruik als agenda, of om te mailen, te bloggen of mijn Social Media kanalen te bekijken, mijn telefoon heeft nooit rust.

Thuis of onderweg, met bloggen ben je nooit klaar. Er is altijd wel iets dat je nog even moet regelen. Ik moet er dus niet aan denken dat er iets met mijn telefoon zou gebeuren, waardoor ik zonder kom te zitten. Dit hoesje maakt die kans zoveel kleiner, en daarom dus een echte aanrader.

Afsluiting naam Modern

Hoe bescherm jij je telefoon? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.
Tatiana's Blog | Telefoonhoesje van GSMpunt

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Telefoonhoesje van GSMpunt

  Mooie en stijlvol en tijdloos hoesje. Ik heb een Fab wallet die ik gebruik om mijn telefoon te beschermen.

 2. Tatiana's Blog | Telefoonhoesje van GSMpunt

  De Otterbox hoesjes zijn heel erg fijn en beschermend!

 3. Tatiana's Blog | Telefoonhoesje van GSMpunt

  Die otterboxen geloof ik echt in, t is zeker wennen maar wel een heel veilig gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *