Tatiana's Blog | Telefoonhoesjestore

Voor een hele tijd terug werd ik benaderd door Telefoonhoesjestore met de vraag of ik een samenwerking wilde aangaan en zo product(en) wilde promoten voor de webshop.

Mijn vaste lezers weten dat ik dol ben op dit soort gadgets, en mijn LG G4 was nog niet aangekleed met een leuk hoesje.

Telefoonhoesjestore 8

In eerste instantie mocht ik voor de samenwerking met Telefoonhoesjestore één testartikel naar eigen keuze promoten. Omdat ik 2 telefoonhoesjes erg leuk vond om te zien, gaf ik beide keuzes door. Bij beide keuzes kwam ik uit op een Dromenvanger booktype hoesje.

Ik kreeg hierop een kleine week later bericht terug dat beide hoesjes voorradig waren en dus de samenwerking van start kon gaan. De reactie die ik op mijn bericht kreeg was naar mijn idee niet erg vlot, maar ik ging er maar vanuit dat ze de tevredenheid van klanten voorop stelden en eerst die bestellingen afhandelden. Ik wachtte gewoon rustig af tot de hoesjes binnen kwamen en ik met het artikel aan de slag kon gaan.

Niet veel later kreeg ik bericht dat het hoesje van mijn keuze niet voorradig was en of ik daar op wilde wachten, of graag een ander hoesje wilde uitzoeken. Omdat er genoeg keuze was zocht ik een ander hoesje uit die ik een week later met de post kon verwachten. Er ging dus nog een week overheen, de reden hiervan was dat het hoesje onderweg was vanuit de leverancier. Geduld, geduld!

˜ Meer over Telefoonhoesjestore ∼

Telefoonhoesjestore.nl is een webwinkel gespecialiseerd in verschillende maten, designs en kleuren telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires voor zowat bijna elke smartphone. Onze webwinkel biedt veschillende type hoesjes aan zoals backcovers, bumpers, flipcases, bookcases, pouches, portemonnee hoesjes, armbandhoesjes, etc.

◊ Gratis verzending in NL & BE ◊ Voor 16:00 besteld is morgen in huis ◊

Op het moment dat ik het al bijna vergeten was verscheen er een pakje van Telefoonhoesjestore. Ik maakte het pakje open en keek stomverbaasd toen ik daarin 3 hoesjes aantrof, inplaats van die ene die snel geleverd kon worden. Dat was dus een aangename verrassing. De webwinkel vernieuwd constant het assortiment, en heeft voor (bijna) de nieuwste modellen wel hoesjes. Ook voor mijn telefoon hebben ze ruime keuze aan LG G4 hoesjes aanbieden.

Persoonlijk vind ik de kwaliteit een beetje middelmatig. Niet slecht, maar goed te vergelijken met de goedkopere webshops waar velen van ons graag bestellen, alleen is normaal gesproken de levertijd een groot verschil.

Mercury Canvas grijze booktype hoes voor de LG G4

Telefoonhoesjestore 9 Telefoonhoesjestore 10

Zoals jullie kunnen zien heb ik dit hoesje in gebruik. Het is het minst opvallende hoesje qua kleur, maar wel van degelijke kwaliteit. Dat was direct al duidelijk, omdat dit hoesje werd geleverd in een plastic doosje, en de andere 2 in slechts een plastic zakje.

Het hoesje beschermt mijn telefoon, is gemaakt van katoen en heeft aan de binnenzijde zeer praktische pasjeshouders die we bij de meeste booktypes terugzien.

€ 14,95

Dromenvanger booktype hoesje voor de LG G4


Telefoonhoesjestore 6 Telefoonhoesjestore 5 Telefoonhoesjestore 4

Dit vrolijk gekleurde Dromenvanger booktype is er wel voor de LG G4, maar het hoesje dat ik ontving is het LG L90 hoesje en geschikt voor type toestel LG L90 en niet voor mijn toestel, de LG G4. Dit hoesje kan ik dus niet gebruiken. Volgens mij is LG L90 ook niet een veel voorkomend toestel, maar mocht je dit toestel hebben, en dit hoesje leuk vinden laat het dan even weten in de comments hieronder. Mocht ik hier geen reacties op krijgen (wat ik eerlijk gezegd ook niet verwacht), dan zal ik het op Instagram plaatsen met een winactie.

€ 13,95

Dromenvanger booktype hoes voor de LG G4

Telefoonhoesjestore 3 Telefoonhoesjestore 2 Telefoonhoesjestore 1

Hier zien we nog zo’n mooi gekleurd dromenvanger booktype hoesje. Het hoesje is vervaardigd uit kunstleer. Ook bij dit hoesje zie je de slimme uitsparingen waarin je je belangrijkste pasjes kunt bewaren terug. Dit hoesje zal ik zeker nog wel gaan gebruiken, het is wel een heel zomers en vrolijk hoesje.

€ 13,95Afsluiting naam Modern

Ik heb deze hoesjes getest voor mijn LG G4. Natuurlijk heeft Telefoonhoesjestore ook hoesjes voor andere modellen zoals bijvoorbeeld Samsung, Apple, Nokia.


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Telefoonhoesjestore

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Telefoonhoesjestore

    Ik ben zelf niet zo’n fan van de booktype cases, maar ik vind de printjes die je er op hebt staan wel super leuk! Vrolijk!! 🙂

  2. Tatiana's Blog | Telefoonhoesjestore

    Die bovenste vind ik het mooist. Simpel, maar mooi. Toch een leuke verrassing dat je er 3 kreeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *