Tatiana's Blog | The 31 Day Challenge
Tatiana's Blog | The 31 Day Challenge


De zomermaanden ben ik (sinds 2 jaar) te vinden op de camping. Daar hebben wij een chalet en kan ons dochtertje heerlijk genieten van het buitenleventje. Dat kan bij ons thuis helaas niet. Het enige nadeel daarvan is dat er op de camping erg slecht bereik is. Over het algemeen ben ik dus erg rustig met bloggen, Facebook, Pinterest en Instagram. Gewoonweg omdat het gaat vervelen om een uur op je telefoon te staren of eindelijk 1 foto geplaatst kan worden. Vaak krijg je dan ook nog in je scherm te zien: plaatsen van de foto is mislukt.

Toen ik bij Beauty Nails Fun de 31 Day Challenge tegenkwam dacht ik gelijk Wow daar wil ik aan mee doen. Toen dacht ik van ja maar hoe moet ik dat doen hier op de camping. Inmiddels zijn we 5 dagen verder en lukt het me nog aardig om iedere dag een foto op Instagram en Facebook te plaatsen met de challenges van die dag. De eerste 10 dagen zijn het nog alleen kleuren dus dat is vrij makkelijk. Af en toe doe ik er een klein beetje nail art bij, als je dat nail art mag noemen. Daar hou ik me nog maar sinds kort mee bezig.
Omdat het op de camping een beetje behelpen is ga ik niet iedere dag een blog plaatsen van de challenge van die dag. Ik hoop dat jullie dat samen met mij willen volgen op Instagram of Facebook. Ik zou het leuk vinden als jullie ook een berichtje achterlaten.
Tatiana's Blog | The 31 Day Challenge

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *