The Body Shop CHOICE Eau de Toilette

Tatiana's Blog | The Body Shop CHOICE Eau de Toilette

De laatste tijd ben ik gek op geuren of mooie parfum flesjes. En The Body Shop heeft haar Choice-productlijn uitgebreid. Erg leuk om kennis mee te maken. Deze lijn bestaat uit: body creams, body mists, eau de toilettes en shower gels. Daarvan probeerde ik drie Eau de Toilettes uit: Vibrant Bergamot, Rebel Rosebud en Glowing Cherry Blossom. Kijken jullie mee!?

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Choice

Tatiana's Blog | The Body Shop CHOICE Eau de Toilette

De Eau De Toilettes uit de nieuwe Choice Fragrances-lijn van The Body Shop zijn vegan. En dat is toch iets wat we de laatste tijd steeds vaker terugzien en ook verlangen. Het is niet zomaar een verschijnsel, maar een manier van leven. Deze vegan eau de toilette bestaat voor het grootste gedeelte uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Verder bestaat de fles voor 42% uit gerecycled glas. Is je geurtje op, dan kan het flesje gewoon in de glasbak, haal alleen eerst het pompje eraf! Het dopje is van aluminium en kan bij het plasticafval (PMD) voor recycling.

We kennen The Body Shop allemaal van de skincare producten. De lekkere Body Butter, en de fijne gezichtsmaskers. Maar wist jij dat ze ook steeds meer geurtjes hebben? Ik tot voor kort niet, ik kende alleen uit eigen ervaring White Musk. Dat is een geurtje die zij al heel lang hebben, en waar ik ook echt geen genoeg van kan krijgen. Maar er is nu een nieuwe parfumcollectie met 5 geuren: Choice.

Dit zijn 5 versterkende en opbeurende VEGAN geuren die mee veranderen met je stemming. Met deze geur kun je kiezen wie jij wil zijn, en wat jij wil uitstralen: gelukkig, vrij of zelfs een beetje opstandig. De geuren zijn verkrijgbaar in een Eau de Toilette, een Body Mist, een Shower Gel en een Body Cream.

🍋 Vibrant Bergamot
🌹 Rebel Rosebud
🌸 Glowing Cherry Blossom
💐 Wild Jasmine
🍓 Blissful Strawberry

Ik heb de 🍋 Vibrant Bergamot,🌹 Rebel Rosebud, 🌸 Glowing Cherry Blossom. Deze producten ontving ik ter review, en zal ik hieronder uitgebreid behandelen. 

 

Vibrant Bergamot 🍋

Wil jij je van je sprankelende, bruisende kant laten zien? Doe dat met een vleugje van de Vibrant Bergamot Eau de Toilette. Deze vegan eau de toilette bestaat voor 87% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en laat je shinen dankzij heldere, fruitige, citrusachtige akkoorden van bergamot, magnolia en lelietje-van-dalen.

Iedereen ervaart wel eens stress, of heeft zorgen. Laat je zorgen los tover weer een lach op je gezicht met deze heldere, fruitige, bloemige geur. Als we naar buiten kijken lijkt het alweer lente, en dit geurtje brengt de lente naar boven .

Tatiana's Blog | The Body Shop CHOICE Eau de Toilette

 

De geurpiramide

 

De eerste indruk, wat je onmiddellijk ruikt.

T O P N O T E N : Mandarijn, Bergamot, passievrucht.

De belangrijkste kenmerken, die na 5-10 min merkbaar zijn.

H A R T N O T E N : Magnolia, Lelietje-van-Dalen, en Framboos

De aanhoudende geur, die zich na ongeveer na een uur gaat ontwikkelen.

B  A  S  I  S  N  O  T  E  N :  Musk, Cederhout, Amber (ik hou van geuren met Musk)

Ingrediënten: Alcohol, Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Limonene, t-Butyl Alcohol, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Denatonium Benzoate, Farnesol, Isoeugenol, Citral.

 

 

Rebel Rosebud 🌹

Is vandaag zo’n dag om te doen waar jij zin in hebt? Ga dan voor een vleugje van onze Rebel Rosebud Eau de Toilette. Deze vegan eau de toilette bestaat voor 87% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en laat je innerlijke rebel spreken dankzij warme, koppige, fluweelachtige akkoorden van roos absolue, saffraan en amber. Iets verteld mij dat deze geur goed bij mij past. Ik voel me vaak wel rebels.

Tatiana's Blog | The Body Shop CHOICE Eau de Toilette

 

De geurpiramide

 

Eerste indruk, wat je direct ruikt.

T O P N O T E N : Aromatische Saffraan.

De belangrijkste kenmerken, die na 5-10 min merkbaar zijn.

H A R T N O T E N : Roos absolue, Jasmijn (fluweelzacht bloemig).

De aanhoudende geur, die zich na ongeveer na een uur gaat ontwikkelen.

B  A  S  I  S  N  O  T  E  N :  Mos, Musk, Amber. Complex en verleidelijk als jij!

Ingrediënten: Alcohol, Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Citronellol, t-Butyl Alcohol, Geraniol, Limonene, Linalool, Denatonium Benzoate, Citral, Eugenol.

 

 

Glowing Cherry Blossom 🌸

Zou dit mijn favoriet zijn? Deze geur is nog steeds hetzelfde, maar de look daar ben ik weg van. Deze zoete en bloemige geur is als de lente in een flesje. Geniet van de sensaties van een lentewandeling. Deze vegan eau de toilette bestaat voor 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en laat je je helemaal happy voelen dankzij zoete, delicate, bloemige akkoorden van Japanse kersenbloesem, osmanthus en sandelhout.

Tatiana's Blog | The Body Shop CHOICE Eau de Toilette

 

De geurpiramide

Eerste indruk, wat je direct ruikt.

T O P N O T E N : Fuji appel, Chinese magnolia, Osmanthus.

De belangrijkste kenmerken, die na 5-10 minuten merkbaar zijn.

H A R T N O T E N : Sterjasmijn, Japanse kersenbloem, Japanse kakiplant.

De aanhoudende geur, die zich na ongeveer na een uur begint te ontwikkelen.

B  A  S  I  S  N  O  T  E  N :  Sandelhout, Hinokihout, Musk. Geniet van de sensaties van duizenden delicate bloempjes.

Ingrediënten: Alcohol, Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Citronellol, t-Butyl Alcohol, Geraniol, Limonene, Linalool, Denatonium Benzoate, Citral, Eugenol.

 

De geuren in gebruik

Deze eau de toilette uit de The Body Shop Choice Frangrances lijnen vind ik heel fijn in gebruik. De sprays geven een lichte mist waardoor je gehuld wordt in de geur, het is niet overweldigend. Ook doordat het een eau de toilette is, blijft het wat minder sterk hangen dan een eau de parfum. Maar als het vervaagd is, spray je even weer bij. Of misschien is inmiddels je stemming al gewisseld en ben je toe aan een nieuw geurtje. Dat kan natuurlijk ook. Ik heb alle 3 de geuren gebruikt, en ik had gedacht dat de Glowing Cherry Blossom mijn favoriet zou zijn. Maar gedragen op de huid vind ik Vibrant Bergamot het lekkerste bij mij passen. 

Welke geurlijn lijkt jou het lekkerst?

 

Verkrijgbaarheid & Prijs

De vegan eau de toilettes van de Choice Fragrances zijn natuurlijk verkrijgbaar bij The Body Shop. Zowel in de winkel als online. De flacons bevatten 50 ml en kosten € 28 per stuk. 

 

Wake up and smell the inspiration .   

 

Tatiana

Ik draag altijd een geurtje. En jij?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | The Body Shop CHOICE Eau de Toilette

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | The Body Shop CHOICE Eau de Toilette

    Doet me denken aan de Victoria Secret body spray die ik in mijn middelbare schooltijden gebruikte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *