Tatiana's Blog | The Fashion Tag!

Vandaag heb ik sinds een lange tijd weer een keer een tag. In “The Fashion Tag” vertel ik jullie onder andere wat mijn stijl is, mijn duurste item dat ik in de kast heb hangen, en ik beantwoord nog veel meer Fashion vragen. Kijken jullie mee?

 

 

THE FASHON TAG!

Questions & Answers 

 

Ik was op internet op zoek naar een leuke tag om in te vullen, en ik kwam “The Fashion Tag!” onder andere tegen op de blog van Anna Saccone Joly. Omdat ik dol ben op fashion, en ik jullie daarover nog vrij weinig verteld heb, vond ik het leuk om de tag over te nemen.


Hoe zou je je stijl omschrijven?
In mijn rol als moeder draag ik graag casual kleding, een jeans met een lekker trui, of met een top en een blazer, gecombineerd met sneakers of laarsjes. Maar tijdens gelegenheden en dergelijke draag ik wat meer zakelijke kleding. Een jurkje of rokje met hakken, dan steek ik net even wat meer tijd in wat ik draag.


Wat ligt er vooral in je kast?
In mijn kast vind je vooral veel jeans, truien, topjes, blazers, vesten en truien. Mijn mooiste kleding hangt, en dat zijn vooral jurken en rokken en blousjes.


Wat is het duurste item in je kast?
Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het veel leuker vind om mijn meisje in mooie kleding te zien dan ikzelf. Als thuisblijfmoeder vind ik niet dat ik echt ‘dure’ kleding nodig heb. Natuurlijk is het leuk, maar als moeder stel ik nu andere prioriteiten. Ik wil wel altijd netjes en goed gekleed zijn, maar dat hoeft niet duur. Voordat ik een kindje had gaf ik heel veel geld uit aan kleding en schoenen, en dan gaf ik gerust € 200,- uit aan een paar mooie laarzen.


Welk item zou je nog heel graag willen hebben?
Wat echt heel erg hoog op mijn lijstje staat is een mooie tas en bijpassende schoenen van Christian Louboutin. Nog niet zo heel lang geleden liet ik mijn Christian Louboutin Wishlist zien. Heb je die gemist? Kijk het hier terug.


 

The Fashion Tag!

FASHION IS JUST ANOTHER ACCESSORY FOR SOMEONE WITH GREAT STYLE.

 


Favoriete designer?
Pfff, heb ik een favoriete designer? Ik denk het niet echt. Als ik naar tassen kijk, dan vind ik Chloé altijd erg mooi. De combinatie van leer en suede heeft een bepaalde uitstraling waar ik erg van hou. Favoriet van jeans is denk ik altijd nog Indian Rose. Deze jeans hebben een prachtige pasvorm die heel goed bij mijn figuur past. En natuurlijk sta ik graag te kwijlen voor de etalages van de grote namen zoals Marc Jacobs, Chanel, Giorgio Armani, you name it.


Hoe veel geef jij uit aan kleding?
Niet zo heel veel hoor, dat was vroeger wel 10x zoveel als nu. Ik geef het nu liever uit aan kleding voor mijn dochtertje. En als ik wat koop dan is het vaak een heleboel in 1x. En in de sale shoppen vind ik dan ook heerlijk. Lekker toch als je al die meevallertjes kunt shoppen en met tassen vol thuis komt. 


Wat zijn je favoriete winkels?

De fashion winkeltjes in Duitsland horen daar zeker bij. Hier kan ik altijd iets vinden wat bij mij past en wat mij mooi zit. En in Nederland shop ik heel graag bij H&M, Zara, Bershka en Envogue.


Wat is jouw favoriete parfum
Ik ben heel trouw aan mijn favoriete geur, want het duurt niet lang en dan ben ik denk ik al 20 jaar fan van dit geurtje dat ik maar niet uit mijn hoofd kan krijgen. Dat is het geurtje Lanvin Eclat D’ Arpege. Een geur van citroen bladeren, seringenbloesem, pioenrozen, perzikbloemen, amber en zoete muskus. Deze mix zorgt voor een spannend parfum met een unieke geur.


Wat is je favoriete manier om je haar te doen?

Los haar, met een beetje slag of beach look vind ik erg mooi en een beetje speels staan. Ik had eerst heel lang haar, echt lang haar. Ik kon mijn billen er mee bedekken zolang. Omdat het erg onhandig was droeg ik het alleen nog maar in een staart, dat vond ik zonde en niet vrouwelijk. Daarom ben ik toen overgegaan tot een LOB, vanaf toen kon ik het weer lekker laten waaien en nu draag ik het alleen nog maar los. 


 

The Fashion Tag!

BE A GIRL WITH A MIND, A WOMAN WITH ATTITUDE, AND A LADY WITH CLASS.

 


Wat is jouw ideale “to go” outfit als je niet weet wat je aan moet trekken?
Als ik niet weet wat ik moet aantrekken, dan pak ik snel een jeans met een trui, of een jeans met een shirtje en blazer. En dan met een sneaker of mooie laarzen met een hak. 


Welke trend zou je graag zien blijven of terug komen?
De trend die nu helemaal in is, animal print. Ik ben blij dat deze trend weer is terug gekomen. Toen ik een jaar of 17 was had ik een prachtig mooi jurkje, de stof was mooi, de print was prachtig en het model was tijdloos. Omdat de trend een beetje verloren ging heb ik de jurk weggedaan. Dat jurkje mis ik nog steeds.


Favoriete sieraad?
Dat zijn toch de sieraden die ik altijd draag. Mijn trouwring en mijn oorbellen. De oorbellen hebben voor mij een speciale betekenis omdat ik deze van mijn schoonvader heb gekregen. Ik heb hem nog mogen kennen in tijden dat het redelijk ging met hem. Het was een eerlijke, oprechte en ontzettend lieve man. Niet het type man dat gemakkelijk de liefde kon verklaren, maar met het gebaar om deze oorbellen zomaar aan mij cadeau te geven heeft hij dat toch gedaan. 


Wat voor schoenen draag jij meestal?
Dat is heel verschillend, ik hou van afwisseling. En natuurlijk is het ook afhankelijk van het seizoen. ’s Winters draag ik graag lekkere comfortabele laarzen en zomers vrolijke kleurrijke slippers. Maar tussen deze 2 varianten in heb ik ook nog overknees en pumps en natuurlijk de sneakers.


Wat zou je adviseren aan liefhebbers van jouw stijl?
Varieer en gebruik kleur. Ik was altijd een zwartkijker als het om fashion draaide. In mijn kledingkast kwam je weinig kleur tegen. Tegenwoordig zie je naast basic items ook heel veel kleur. Combineer basic met kleur. Draag je liever geen kleur, probeer dit dan met accessoires te compenseren.


 

The Fashion Tag!

EVERY DAY IS A FASHION SHOW, AND THE WORLD IS YOUR RUNWAY.

Tatiana's Blog | The Fashion Tag!

Neem jij de tag over? Laat het even weten in de comments en ik kom kijken!


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | The Fashion Tag!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | The Fashion Tag!

  Jaaaa, animal print! Heerlijk!! Leuke tag en antwoorden overigens 🙂

 2. Tatiana's Blog | The Fashion Tag!

  Leuk om te lezen.Hou ook van shoppen in de sale. En het liefste gewoon zoveel mogelijk items voor weinig.

 3. Tatiana's Blog | The Fashion Tag!

  Leuk hoor zo zijn we een meer over jou te weten gekomen
  🌹👍

 4. Tatiana's Blog | The Fashion Tag!

  Wat een leuke tag en een bijzonder verhaal achter je oorbellen

 5. Tatiana's Blog | The Fashion Tag!

  Wat een leuke manier om je beter te leren kennen. Ik draag mijn haar ook meestal los!

 6. Tatiana's Blog | The Fashion Tag!

  Leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *