Tatiana's Blog | The Make-Up Spot Goodies

Van de webshop The Make-Up Spot kreeg ik 2 goodies toegestuurd, en die review ik vandaag voor jullie. Ik kreeg de Love Ibiza haarelastiekjes en de Wet ’n Wild Fergie lipstick.

PhotoGrid_1450546055055

Love Ibiza Haarelastiekjes | Lief

20151217_101415

Als eerste kreeg ik deze ontzettend leuke Love Ibiza elastiekjes. In de webshop zijn ze er in diverse varianten, allemaal even kleurrijk en vrolijk. Bekijk hier het assortiment en prijzen. Veel van de elastiekjes zijn op dit moment in de sale.

De Love Ibiza haarelastiekjes zijn superhippe elastiekjes die je ook als armbandje kunt dragen. De bandjes zijn handgeknipt en geknoopt en daarom van zeer mooie kwaliteit. De bandjes zijn gemaakt van glanzend elastiek met een zachte binnenzijde. Anders dan normale elastiekjes breken ze je haar niet en blijven ze de hele dag goed zitten. Om rafelen te voorkomen zijn de eindjes met hitte gesealed. Om rafelen te voorkomen zijn de eindjes met hitte gesealed. Let op: de elastiekjes houden niet van water, dit in verband met de elasticiteit en het mogelijk afgeven van kleur.

Tip: als het elastiekje na een tijdje een beetje verfrommeld is kun je deze weer mooi glanzend plat krijgen met een stijltang. Bron.

Wet ’n Wild Fergie | Old School Glam

PhotoGrid_1450545480558

Naar de lippenstift van Wet ’n Wild was ik al een tijdje erg benieuwd. Ik kreeg de kleur Old School Glam. Een mooie helder rode kleur met en licht oranje ondertoon.

Voor mij is dit de perfecte kleur voor de feestdagen.

PhotoGrid_1450545322589

De lippenstift zit in een zwarte huls met doorzichtige dop. Erg fijn, want zo kun je direct de kleur zien. Misschien niet heel luxe qua design, maar daarom is het ook een budget product. Ga je liever voor design, dan betaal je ook wel wat meer.

De swatch op de hand vond ik al veelbelovend. Een fijne creamy finish met een super pigmentatie.

PhotoGrid_1450545930174

Op de foto hieronder heb ik de lippenstift net aangebracht. Ik ben echt heel enthousiast en blij met het resultaat.

PhotoGrid_1450545123162

Op de foto hieronder zie je het resultaat aan het eind van de dag, zonder bijwerken. En dan vind ik het resultaat nog niet eens zo slecht. Want let wel, ik heb geluncht (uitgebreid), koffie gedronken. En zelfs het avondeten overleeft deze lippenstift.

PhotoGrid_1450544764582

Ik kan jullie deze lipstick van Wet ’n Wild echt aanraden. Het is alleen al een wat oudere lipstick, dus het is even zoeken. De kleur van deze lipstick vind ik erg mooi en past bij mij. Ik zal deze lipstick zeker nog vaak gaan dragen.

 

Afsluiting naam Modern

Wat is jouw favorieten budget lipstick?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | The Make-Up Spot Goodies

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | The Make-Up Spot Goodies

    Ik vind die Ibiza style armbandjes zo leuk, echt mijn ding! De lipstick staat je ook erg goed!

  2. Tatiana's Blog | The Make-Up Spot Goodies

    Leuke armbandjes. De lipstick vind ik ook erg leuk. Alleen had hem iets donkerder verwacht.

  3. Tatiana's Blog | The Make-Up Spot Goodies

    Leuk die goodies, zeker die armbandjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *