The Power Of Red Fashion

by Tatiana

De kleur rood heeft mij altijd al gefascineerd! Als klein meisje ging ik al verkleed als roodkapje. Die fascinatie is eigenlijk altijd gebleven, maar een beetje verloren gegaan. Nu is mijn obsessie voor rood weer helemaal terug. Overal zie je rood in terug, in verschillende tinten: 50 shades of red.

SASS

Rood 

Life is art, live yours in color!

Rood is weer helemaal terug. Ik denk dat ik een jaar of 17 was dat ik de liefde voor de kleur rood ben verloren. Het was het jaar dat ik mijn vader verloor, en in een schulpje kroop. Ik trok mij terug en bouwde een muur om mij heen. En rood valt op, en zet je als het ware in de spotlights. Alles wat rood was ging de deur uit en maakte plaats voor zwart. Achteraf heb ik daar zo’n ontzettende spijt van, maar destijds was dat de fase in mijn leven waarin ik mij dacht gelukkig te voelen. Nu zou ik willen dat ik dat mooie rode tasje met bijpassende schoenen nog had. Beetje bij beetje komt dat weer terug en heb ik weer een vrolijke, kleurige garderobe, draag ik rood op mijn lippen, op mijn nagels en aan mijn voeten. Zelfs onder mijn kleding gaat het rood verder. 


Hieronder een aantal van mijn rode items:

 

En ik wordt happy van rood. Ik weet niet of ik de kleur rood heb terug gevonden, of dat rood mij heeft terug gevonden. Maar doordat ik weer rood durf te dragen voel ik mij zekerder, krachtiger, heb ik meer motivatie en ik heb mijn passie voor kleuren terug. 

Wat is jouw fashion kleur?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment