THE TOWEL STORY VAN MRS IBIZA

by Tatiana
MRS IBIZA THE TOWEL STORY

Voor een tijdje terug, toen de zon zich nog niet had laten zien, kreeg ik van MRS Ibiza een prachtige, handgemaakte luxe hamamdoek opgestuurd. De review van dit artikel liet even op zich wachten, omdat het zonnetje ons een beetje in de steek liet. En het afgelopen weekend hebben we heerlijk kunnen genieten van het zonnetje. De mooie hamamdoek gaat natuurlijk deze zomervakantie ook mee, maar daar wil ik niet op wachten. Lezen jullie gezellig mee met The toneel story van MRS Ibiza!

MRS IBIZA THE TOWEL STORY

The Towel Story

Het unieke aan de MRS IBIZA hamamdoek is het vakmanschap, de aandacht en de traditionele manier van produceren. Alles is handgemaakt, zelfs de franjes die er aan de hamamdoek zitten, worden nog met de hand geknoopt.

De MRS IBIZA hamamdoek is zacht, droogt snel, voelt soepel aan en is gemaakt van hoogwaardige katoen. Omdat de handdoek licht van gewicht is kun je deze gemakkelijk meenemen.

Dus pak je MRS IBIZA handdoek en trek eropuit! Make Your Own Story!

A towel with a story. Dat klinkt sprookjesachtig toch! Nou is mijn verhaal niet echt heel spannend, want het echte verhaal van mijn hamamdoek komt nog als ik op vakantie ga. Maar voor nu speelt het verhaal van de hamamdoek zich af in Ulrum, een heel klein dorpje in het hoge noorden, waar ik 37 jaar geleden geboren ben.

Mijn hamamdoek gaat nog heel veel verhalen vertellen, en ontzettend mooie herinneringen maken, maar de eerste herinnering is gemaakt. Op een mooie zomerdag ging mijn hamamdoek met mij mee op mijn fiets tripje naar Ulrum. Een reis van 22 km heen, en 22 km terug. Met de hamamdoek in mijn fietsmandje, de bikini alvast aan, en samen met mijn man en mijn dochtertje gingen we richting mijn geboorteplekje, waar mijn moeder nog steeds woont.

In Ulrum heb ik mijn hele jeugd doorgebracht, en ik heb echt hele fijne herinneringen aan Ulrum. Ik ben geboren in het huis waar mijn moeder nog steeds woont. Nu kom ik er nog geregeld, maar vooral de zomermaanden ben ik er veel te vinden. Mijn moeder heeft een prachtige tuin waar je heerlijk kunt vertoeven. In de blokhut voor een beetje schaduw, op 1 van de terrasjes voor wat zon, of onder de druivenranken voor een echt vakantiegevoel. In diezelfde tuin speelde ik vroeger al als klein meisje. Toen lagen er vooral poppen op de grond. Dit keer nam ik Salinas mee, de hamamdoek.

Salinas

De Salinas hamamdoek die ik kreeg is lekker groot, 100 cm X 180 cm, dat is inclusief de franjes! Ik ben inclusief franjes ( welgeteld 10 tenen ) maar 1.60 cm klein, dus het formaat is voor mij geweldig. Op momenten dat ik mijn Salinas niet gebruik hangt ze over de stoel. Gewoon als decoratie, maar is het een avondje wat koeler, dan is het ook heerlijk om er onder te kruipen, want de hamamdoek is ontzettend zacht. De hamamdoek is ook goed te gebruiken als kleedje om op te picknicken of te spelen. En hij is wat enorm, maar ben je een liefhebber van sjaals, en heb je het snel koud, dan zou je het zelfs als sjaal kunnen gebruiken.

En in de zon wordt de hamamdoek gebruikt om lekker op te liggen. Als ik even een momentje niet oplet, dan vind ik daar in mijn hamamdoek het prachtigste blonde meisje met de mooiste blauwe ogen. Je merkt het al, niet alleen ik ben er erg blij mee, maar ook mijn dochtertje.

Het gebruik en de wasvoorschriften

De hamamdoek is van 100% katoen, en daardoor heerlijk zacht. De hamamdoek droogt erg snel en je kan de hamamdoek overal mee naartoe nemen. Opgevouwen of opgerold blijft er een fijn pakketje over.

De MRS IBIZA hamamdoek is wasbaar op 30 graden en droogt dus erg snel. Op eigen risico kan de hamamdoek ook warmer gewassen worden en in de droger. Gebruik van wasverzachter is niet nodig. Krimp van 3% kan voorkomen.

MRS IBIZA … the story continues

De hamamdoek wordt bij ons nu dagelijks gebruikt. De eerste herinnering is gemaakt, maar het verhaal gaat verder. Dit jaar gaat onze reis opnieuw naar Tsjechië, omdat we hier de voorgaande jaren een hechte vriendschap hebben opgebouwd met de eigenaar van het huisje. Hier zal wederom een mooie en intense herinnering gemaakt worden.

De MRS Ibiza hamamdoek Salinas die ik jullie vandaag heb laten zien kost € 27,50. Ook erg leuk, en origineel om cadeau te geven. Bijvoorbeeld erg leuk als vaderdag cadeau. Je kunt alle mooie hamamdoeken hier terugvinden op de site van MRS Ibiza.

afsluiting-tatiana

Pak je MRS IBIZA handdoek en trek eropuit! Make Your Own Story!


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

26 comments

Bianca 30 mei 2017 - 09:27

Wat een mooierd! Ik moet eerlijk zeggen dat ik alleen maar xxl handdoeken gebruik, misschien moet ik toch eens hier naar gaan kijken (ziet er net wat leuker uit ook haha) x

Reply
cassandra 30 mei 2017 - 09:45

Grappig, Warffum, daar heb ik in de buurt gewoont! (baflo haha). mooie handdoek!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 30 mei 2017 - 15:00

Oh wat grappig zeg. Baflo is het dorpje ernaast inderdaad. Is dat lang geleden dat je daar hebt gewoond? Je mist het vast niet, of wel!?

Reply
Cassandra 30 mei 2017 - 15:02

Neeee totaal niet haha! Wat een saai en dood dorp is dat! Ik zat op school in uithuizen destijds, hogeland? zeg ik dat goed? is een dikke 13/14 jaar geleden denk ik. Zat in het 2de jaar toen, dus een jaar of 14 was ik haha.

Reply
Rachel 30 mei 2017 - 10:19

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg en wat een prachtig figuurtje heb je!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 30 mei 2017 - 14:56

Oh Rachel wat lief van je, ik bloos er helemaal van.

Reply
Marjolein 30 mei 2017 - 10:33

Oeh, mooie handdoek! Ik zou zelfs deze gewoon als sierdoek gebruiken voor op mijn zetels. Heel mooi met dat roze! Handgemaakt heeft altijd een streepje voor bij mij.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 30 mei 2017 - 14:55

Daarvoor is de hamamdoek ook heel erg mooi, als ik hem niet gebruik doe ik dat ook. Staat super leuk.

Reply
Alexa 30 mei 2017 - 10:44

Jaa heb hier al zoveel goeds overvh gehoord! Een vriendin van mij heeft hem ook en is er echt over te spreken

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 30 mei 2017 - 14:55

Oh wat fijn om te horen! Een vriendin van mij had hem al voor mij en was er ook zo over te spreken.

Reply
Jolanda 30 mei 2017 - 10:53

Wow wat is hij mooi!! ??

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 30 mei 2017 - 14:54

I know! En echt super super zacht.

Reply
Jamey 30 mei 2017 - 11:15

Wat een prachtige handdoek. Ik ga volgende week op vakantie en neem mee…..!!!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 30 mei 2017 - 14:52

Deze hamamdoek gaat vanaf nu alle vakanties met mij mee.

Reply
Martiena de Graaf 30 mei 2017 - 11:19

Moooie handdoek! Leuk dat de handdoek nu een verhaal met zich mee heeft! Altijd handig voor op vakantie

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 30 mei 2017 - 14:52

Ja dat vind ik ook zo leuk. Normaal denk je er nooit zo bij na, maar eigenlijk draagt alles een verhaal met zich mee.

Reply
Joandi Loes Tholen 30 mei 2017 - 11:30

Wat is die handdoek mooi! Ik had er nog nooit van gehoord maar men handen jeuken al om er ook eentje te kopen!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 30 mei 2017 - 14:40

Ik vind hem echt geweldig, zo lekker zacht.

Reply
Rosita 30 mei 2017 - 12:35

Leuke handdoek! Ik vind vooral de hoed erg mooi. Waar komt die vandaan? Ik mag vanwege medische omstandigheden niet te lang in de volle zon, dus een mooie hoed, is altijd welkom.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 30 mei 2017 - 14:39

Oh Rosita dat is jammer, maar de zon wordt ook steeds gevaarlijker. Het hoedje komt uit het buitenland, gekocht tijdens mijn vakantie. Maar er staan echt genoeg leuke hoedjes online.

Reply
Anouk 30 mei 2017 - 13:22

Ik lees hier steeds meer over, mijn moeder is bijna jarig dus misschien is dit wel een leuk cadeau voor haar!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 30 mei 2017 - 14:37

Zeker leuk, en het is een keer wat anders.

Reply
Claudia 30 mei 2017 - 19:52

Wat een mooie foto’s meid en wat een lijntje heb je fietview! Die foto van je meissie dat ze zo uitbundig lacht vind ik zoooo mooi. Ik ben ook echt een fan van de handdoeken van Mrs Ibiza!

Reply
Babs 31 mei 2017 - 13:52

Ziet er prachtig uit! Ik heb een hamamdoek van Rituals, die kreeg ik in het ziekenhuis van mijn schoonzusje.Die is ook zo fijn!

Reply
Lotte 1 juni 2017 - 09:48

Wauw deze is echt mooi! Ik heb er zelf (nog) geen een, maar ben al heel lang op zoek naar een die fijn is. Ga is even neuzen tussen deze prachtige doeken.

Reply
bychristiana 5 juni 2017 - 18:59

Heel erg mooi, en die fijne kleurtjes ook! Helemaal mijn smaak. Ik vind het altijd heerlijk dat die doeken zo ontzettend groot zijn;-)

Reply