Tatiana's Blog | This or That TAG

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een tag heb ingevuld, en jullie weten inmiddels dat ik dat op zijn tijd leuk vind om te doen. Ik heb Google weer afgestruind naar een leuke tag, en bij Geertje kwam ik de This or That TAG tegen.

Fashion …

image

 • Spijkerbroek of Joggingsbroek: Gemene vraag! Gaat het om binnen of buiten de deur? Buiten de deur zul je mij niet zo gauw (nooit eigenlijk) in joggingbroek treffen. Maar thuis loop ik het liefst de hele dag in joggingbroek. Dat wil niet zeggen dat ik dat ook altijd doe, maar ’s avonds in ieder geval wel, omdat ik overdag toch wel vaak de deur uit moet.
 • Jurken of rokken:  Als ik mijn garderobe bekijk heb ik meer jurkjes dan rokjes. Rokjes vind ik ook heel erg leuk hoor, maar kennelijk pakken mijn grijpgrage handjes sneller naar een jurkje. Ik heb ze ook echt in alle kleuren, formaten en stijlen. Casual tot chique, gebreid tot katoen, kol tot strapless en maxi tot mini.
 • Streepjes of ruitjes: Ik ga voor de strepen. Van beide heb ik er niet veel in de kast hangen. En als ik voor strepen ga, dan natuurlijk wel voor de verticale strepen, de horizontale strepen (de dikmakers) laat ik aan mij voorbij gaan.
 • Teenslippers of sandalen: Slippers overduidelijk. Ipanema is mijn favoriete merk. Met slippers aan mijn voeten voel ik mij echt vogelvrij, en met een leuk lakje op de teennagel kan het een echte eye-catcher zijn.
 • Sjaals of hoedjes: Sjaals draag ik eigenlijk alleen in de winter, en hoedjes in de zomer. Weer een dubbelzijdige vraag wat dat betreft. Een sjaal draag ik echt tegen de kou, maar ik weet dat het ook iets kan toevoegen aan je outfit. Maar een hoedje draag ik ook echt om mijn outfit op te fleuren. Dus ik zeg, hoedjes!
 • Oorknopjes of oorhangers: Ik vind oorhangers, de grote statement oorbellen echt super mooiToch ga ik voor de oorknopjes. Voor een speciale gelegenheid draag ik wel eens wat anders, maar over het algemeen draag ik de witgouden knopjes met diamantjes die ik van mijn schoonvader heb gekregen.
 • Kettingen of armbanden: Kettingen draag ik voor een feestje of als ik ergens heen ga, maar mijn armbanden draag ik altijd. Dag en nacht hangen er 2 Buddha To Buddha’s om mijn pols.
 • Hakken of platte schoenen: Als ik deze vraag eerlijk moet beantwoorden, dan zeg ik platte schoenen. In mijn leven als moeder past dat gewoon beter. Continu ben ik in beweging en ren ik achter mijn prinsesje aan. Als ik dat op mijn hakken had moeten doen, dan had ik vast al een aantal keren in het ziekenhuis gelegen met gebroken enkels. Maar mooi vind ik hakken wel, en er staan er ook zeker wel (natte vingerwerk) op zijn minst 15 paar in de kast.
 • Cowboylaarzen of paardrijlaarzen: Paardrijden is niet aan mij besteed, prachtige beesten en als ik dichtbij ze ben in een weiland, dan aai ik ze altijd, maar ik rijd geen paard. Cowboylaarzen, check! Ze staan bij mij in de kast en ik draag ze graag. Heerlijk met een ripped jeans en een trui of blouse. Het geeft je een beetje de nonchalante casual look, daar hou ik wel van.
 • Jasje of vest: Ik vind het heerlijk om een vest te dragen. Ook in de zomer, tijdens de wat koelere avonden sla ik gauw een vest(je) om mij heen. Thuis draag ik dat ook graag. Een jasje of colbert/blazer draag ik alleen als ik de deur uitga.

Make-up …

 image

 • Blush of bronzer: Ik heb bijna elke dag wel een blush op om mijn gezicht net even wat meer te geven. Als ik dan in de spiegel kijk, hoor ik in mijn hoofd vrolijke kreten als ” It’s alive, ALIVE! “
 • Lipgloss of lipstick: Definitely lipstick, het liefst een matte. Sinds de komst van mijn eerste MAC lipstick ben ik verkocht. Ik heb wel lipgloss, maar vind ze vaak toch plakkerig. Alsof ik mijn prinsesje kus die een lolly aan het snoepen is. 
 • Eyeliner of mascara: Het liefste allebei, maar ik moet een keuze maken. Sowieso ga ik nooit de deur uit zonder mascara, no way. Een eyeliner voegt nog net even dat extra’s toe wat ik graag wil, maar daar kan ik (als het moet) wel zonder. Mascara hoort bij mij!
 • Foundation of concealer: Concealer om hier en daar wat te verbergen. Dat is mijn antwoord, verder niets aan toe te voegen.
 • Neutraal of kleur: Ik draag veel neutrale kleding, maar de laatste jaren ook steeds meer kleur. Hoe dan ook, met mijn make-up ga ik ook 100% voor neutraal. Ik hou van bruin, en nude tinten, en als het al kleur moet zijn, dan zeker geen glans en glitter. Daar is mijn gezicht niet voor gemaakt. Mijn ogen schreeuwen om matte neutrale kleuren, dat staat het beste bij mij. 
 • Oogschaduw in vaste vorm of losse poeder oogschaduw: Geef mij maar de vaste vorm oogschaduw. Ik ben een sucker voor een mooi oogschaduw palette. Bij mij op de kaptafel vind je ze allemaal, van W7 tot Lorac.
 • Kwasten of sponsjes: Ik gebruik vaker kwastjes, ze werken wat fijner en preciezer.

Nagels …

image

 • OPI of China Glaze: Om heel eerlijk te zijn heb ik geen China Glaze nagellak tussen al de nagellakjes die ik bezit. Dus ga ik voor OPI. Ik zou nog wel heel graag een keer een China Glaze lakje willen proberen.
 • Lang of kort: Lang, maar niet te lang. Ik heb nogal korte vingers en ik vind mijn handen met wat langere nagels wat vrouwelijker aandoen. En als nail art addict heb je met een wat langere nagel toch een mooi schildersdoek. 
 • Acryl of natuurlijk: Natuurlijk is voor mij niet haalbaar. Daar zijn mijn nagels te broos voor, mijn nagels zijn nog flexibeler dan een turnster op de evenwichtsbalk. Als acryl mooi gezet wordt, kan het heel natuurlijk ogen. 
 • Felgekleurd of donker: Hier ga ik toch voor allebei. Ik ben dolgraag bezig met nagels lakken. En het ligt er een beetje aan in wat voor mood ik ben. In de zomer gebruik ik graag pastel en nude kleuren, afgewisseld door de felle neon kleuren. Maar ’s winters ben ik echt een fan van de donkere kleuren, en met name donkerrood is dan een kleur waar ik voor zwicht.
 • Met nailart of zonder nailart: Als ik in ieder geval maar een lakje op heb, dan ben ik tevreden. Als ik tijd heb om een nail art toe te voegen, dan zal ik dat zeker doen.

Lichaam …

image

 • Parfum of Bodyspray: Eclat d’arpege van Lanvin Paris is nog steeds mijn favoriete parfum, maar L´Instant de Guerlain van Guerlain vind ik ook echt een heerlijke geur.
 • Lotion of body butter: Lotion vind ik wat lekkerder voor mijn huid, maar een echte favoriet heb ik niet.
 • Douchegel of zeep: Zeep gebruik ik eigenlijk zelden. Ik gebruik eerder een douchegel voor mijn lichaam en een zeepje als decoratie in de badkamer.
 • Lush of andere merken: Mag het ook beide? Ik hou wel van afwisseling en ben dol op het merk Lush, maar ook andere merken, zoals Treacle Moon.

Haar …

image

 • Krullend of stijl: Mijn haar is op dit moment te lang om het krul of slag te geven. Maar wat krul vind ik toch wel een mooie uitstraling hebben, helemaal met een mooie glans.
 • Knot of paardenstaart: Een paardenstaart is het makkelijkste voor mij, maar een ruige knot vind ik super mooi staan. En als ik mijn (lange) haar in een knot moet wikkelen heb ik ook wel een hele mooie grote knot.
 • Schuifspeldjes of clipjes: Geen van beide, ik hou er niet zo van. Maar als ik mijn haren in toom wil houden, of een bobbeltje weg wil werken gebruik ik wel eens schuifspeldjes, maar die zie je ook eigenlijk niet meer terug. Clipjes à la Mega Mindy zijn voor mij een echte NoGo.
 • Haarlak of gel: Ik gebruik echt al jaren de style spray van Garnier Fructis, die ruikt zo fruitig en maakt mijn haar niet hard, maar brengt het wel in het model dat ik wil.
 • Lang of kort: Lang, ik heb er nog geen afscheid van kunnen nemen. Mijn haar bereikt nu wel het punt dat ik zeg, langer moet echt niet. En ik fantaseer ook af en toe wel eens over kort(er) haar, maar het lijkt wel alsof het een lichaamsdeel is wat ik los zou moeten laten.
 • Licht of donker: Ik heb een paar keer mijn haar lichter willen kleuren, zoals Jennifer Lopez. Maar het staat mij niet zo mooi als donker. Ik ben van mezelf donker getint (Indo), in de zomer als ik extra bruin ben staat zwart haar gewoon het beste bij mij.
 • Lok of pony: Een pony heb ik na mijn kinderjaren nog nooit weer gehad. Ik heb een groot voorhoofd, en deze zou ik met een pony wel kunnen verbergen. Maar ik laat het verleden liever tot wat het is en daar hoort mijn pony bij. Ik ga voor de lok, die subtiel overgaat in mijn lagen.
 • Los of vast: Vast is zoveel makkelijker, maar los is zoveel mooier. Jammer genoeg voor mijn haar ga ik vaak voor het gemak. Mijn haar is echt als ik ga borstelen een armlengte lang. Na het antwoorden van deze vragen denk ik toch echt wel dat het tijd wordt voor mij om de kapper te bezoeken voor een nieuwe look. Mijn lange haar lijkt bij het antwoorden op de vragen meer een last dan een lust. Hier kom ik vast nog wel op terug.

Overig…

image

 • Regen of zonneschijn: Elk seizoen heeft zijn charmes, maar van zonneschijn krijg ik nooit genoeg. Als ik een week lang door het raam naar buiten kijk, waar mensen lopen met hun paraplu (die door de wind andersom waait, en dus geen enkele bescherming bied) verlang ik al gauw naar de zon. Maar als ik een week lang in de zon lig, er lekker op uit kan gaan en een mooi kleurtje krijg, dan komt niet direct de gedachte in mij naar boven dat ik naar de regen verlang.
 • Zomer of winter: Echte winters kennen wij hier (niet meer). Ik hou wel van een witte kerst en een dik pak sneeuw die de daken bedekt. Maar de winters zoals wij die kennen, nee geef mij dan maar de zomer. Tegen de tijd dat de winter hier net zo is zoals ze dat altijd vastleggen op die mooie winterpuzzels, wil ik mijn antwoord nog eens heroverwegen.
 • Herfst of Lente: De lente vind ik een lekkere periode, maar de herfst is prachtig voor foto’s te maken.
 • Chocolade of vanille: Heerlijk! Bonbons, pindarotsjes, Toblerone of Merci.
 • Westen of oosten: Pfff veel westerse landen vind ik mooi, zoals Canada en Australië, maar de oosterste landen zoals Azië zijn toch ook heel bijzonder en sfeervol. Ik woon in het noorden, het hoge noorden, het einde van de wereld zou je kunnen zeggen, het is hier gezellig maar ik zou best willen verhuizen.

Dit was de tag al weer, best lang geworden he! Heb jij de tag al ingevuld?
Als je de tag overneemt, zou ik het leuk vinden als je mij verwijst in een reactie naar jouw tag.

Afsluiting naam Modern

Hebben jullie mij beter leren kennen n.a.v. de antwoorden van deze tag?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | This or That TAG

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | This or That TAG

  Heerlijke tag om te lezen. Ik herken veel van mezelf in je antwoorden 😉

 2. Tatiana's Blog | This or That TAG

  Leuke tag is dit , bij sommige vond ik het wel moeilijk om te kiezen hoor

 3. Tatiana's Blog | This or That TAG

  Wat n leuke tag! Vooral t stuk over nagels. Heb veel dezelfde antwoorden al woon ik in n spijkerbroek.

 4. Tatiana's Blog | This or That TAG

  wat een grote maar leuke tag zeg! leuk om te lezen ik ben ook gek op vaste oogschaduws maar toch springt soms een pigment er prachtig uit!

 5. Tatiana's Blog | This or That TAG

  Wat een leuke tag om te lezen, grappig genoeg zou ik bijna allemaal dezelfde dingen gekozen hebben!

 6. Tatiana's Blog | This or That TAG

  leuke tag om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *