Top 10 leuke telefoonhoesjes van Casimoda voor onder de kerstboom

by Tatiana

Bij mij is het aftellen echt begonnen. Ik kan geen mooiere periode kiezen dan de kerstdagen, ik hou er zo van. In het artikel van vandaag heb ik voor jullie een kleine tip voor onder de kerstboom. Ben jij nog op zoek naar leuke cadeautjes? Misschien zijn de telefoon hoesjes van Casimoda.nl wel wat voor jou. Dit is mijn top 10 van favoriete telefoon hoesjes …

SASS

Casimoda telefoonhoesjes

 

ZELF BEN IK OOK NOG OP ZOEK NAAR EEN PAAR KLEINE CADEAUTJES VOOR ONDER DE KERSTBOOM. Ik wilde voor Esmee een Huawei P30 Lite hoesje kopen voor haar telefoon. En dat zorgt voor heel wat keuze stress. De hoesjes van Casimoda zijn stuk voor stuk uniek, en dat maakt kiezen moeilijk. Elk hoesje heeft een eigen ontwerp en dat is natuurlijk hartstikke leuk! In het overzicht hieronder zien jullie 10 leuke telefoon hoesjes die je zeker tijdens de kerst cadeau kunt geven aan je BFF, zus, dochter. Ze zijn betaalbaar, leuk en je kunt uit veel hoesjes kiezen. Een hoesje met een marble print, of een vrolijke giraffe.

De eerste 5 hoesjes:

1. Snake print / 2. Wanderlust / 3. Giraffe / 4. Stone & leopard print / 5. Stone grid

De andere 5 hoesjes:

6. Snake print / 7. Hart streepjes /8. Abstract painted / 9. Palmbomen / 10. Badass babe

DE HOESJES DIE IK JULLIE IN DIT ARTIKEL HEB LATEN ZIEN ZIJN ALLEMAAL VERKRIJGBAAR VOOR SLECHT € 17,95. Ik vind alle 10 hoesjes echt super leuk, en fantastisch om als cadeautje onder de boom te krijgen. De webshop van Casimoda bestaat uit meer dan 15.000 artikelen en het aanbod wordt continue aangevuld met nieuwe modellen. Zeker weten dus dat daar ook een hoesje voor jou bij zit, of voor je BFF. 

Welke telefoon heb jij? En voor welk hoesje zou jij gaan?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

1 comment

Lavinia 12 december 2019 - 11:54

De 2e selectie van 5…….wouwwwwwww echt super leuke hoesje.

Reply