TOPModel gezichtsmasker

by Tatiana
TOPModel Masker

Hier is de vakantie al bijna voorbij, daarom proberen we er nog even extra van te genieten. Vandaag stond er een heerlijk beauty-dagje gepland. Dat begon met deze te leuke gezichtsmaskers van TOPModel in de vorm van een tijger en luipaard. 

 

Ons beauty-dagje

 

TOPModel Masker

TOPModel Masker

Dat Esmee een fan is van TOPModel is een feit, maar dat ze ouder wordt en haar interesses veranderen ook. Het meisje-meisje is er een beetje af, en het wordt nu echt een dametje. Ik stond er dan ook helemaal niet van de kijken dat ze tijdens een dagje shoppen deze leuke maskertjes in haar winkelmandje stopte. Dat dagje shoppen was natuurlijk al één en al fun voor ons dames, want we kwamen echt thuis met tassen vol. Maar nu kunnen we er nog van nagenieten met deze maskertjes.

TOPModel Masker TOPModel Masker
TOPModel Masker TOPModel Masker

Esmee ging voor het masker van de tijger, en voor mij had ze een luipaard uitgekozen. Naast deze 2 is er ook nog een zeemeermin. Met het gezichtsmasker van TOPModel op konden we even lekker brullen als een tijger en een luipaard. De gezichtsmaskers zijn hydraterend, verfissend en geven je teint een boost. Er zit één masker in een zakje voor € 1,99. 

TOPModel Masker

Je brengt het masker aan op je gezicht, en kunt het makkelijk glad strijken met je vingers. En alles even mooi op plaats brengen waar het hoort te zitten. Vervolgens laat je het masker 15 minuten op je gezicht zitten. Wat er daarna nog op je gezicht blijft zitten kun je nog even lekker in masseren. Dit is natuurlijk super leuk om samen met vriendinnen te doen (of moeder en dochter) op een filmavond of slaapfeestje.

TOPModel Masker

TOPModel Masker

You’re gonna hear me roar

 

Hou jij ook zo van dit soort momentjes?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

5 comments

Tiny 16 augustus 2021 - 17:15

Wat leuke foto’s van jullie samen
En dat je zo leuk alles samen kunt doen moeder en dochter dingen
Geniet er maar lekker van ,voor je het weet is ze misschien de deur uit
De tijd gaat snel
Ik kan er over mee praten, ik kan terug kijken
En je verzekeren dat de tijd niet stil blijft staan
En geniet van alles om je heen
👵❤ gefeliciteerd met jullie 10 jarige trouwdag
Ja 10 al weer ,ik herinner mij het als de dag van vandaag
Ik wens je heel veel 🍀geluk samen met jou gezin ❤

Reply
Kelly 16 augustus 2021 - 18:23

Hoe leuk zijn deze! En wat leuk dat ze zo enthousiast was over het shoppen. 🙂

Reply
Lavinia 16 augustus 2021 - 23:21

Heerlijk shoppen, ga graag een keer mee lekker met the girls. Heerlijk, hou van dit soort maskers, geen gedoe met afspoelen etc love love love een hoe leuk zien deze eruit.

Reply
Missha 20 augustus 2021 - 18:03

Wat leuk! Ik was als kind een grote van geweest van de topmodel tekenboeken! Maar ik gebruik nu liever sheetmasks van Zuid Koreaanse merken gezien die beter zijn voor mijn huid.

Reply
shannon 4 november 2021 - 16:24

Wat ontzettend leuk zijn deze <3

Reply