Tatiana's Blog | Treatwell Beauty Blog Award 2017

Het voelt altijd erg goed als je van iemand hoort dat je beauty tips en tricks met plezier gelezen wordt. Maar als je dan ook nog genomineerd wordt voor de Treatwell Beauty Blog Award 2017, dan krijg je wel een glimlach van oor tot oor. Dat overkomt alleen de ‘grote’ bloggers. Toch?! Lees gauw mee!

 

De finalisten zijn gekozen door een aantal content schrijvers en beauty experts waarbij gelet is op originaliteit, blog design en de kwaliteit van de content. In samenwerking met Treatwell heeft MrKortingscode de Treatwell’s Beauty Blog Award 2017 opgezet. We hebben onze favoriete beauty blogs geselecteerd. Een aantal bloggers zijn veelbelovende nieuwe bloggers terwijl anderen al bekend zijn bij een grote doelgroep.

━━━━Treatwell Beauty Blog Award 2017 ━━━━

Wat ontzettend vereerd voelde ik me, toen ik hoorde dat ik ook op de lijst met genomineerden stond. De lijst staat dus niet vol met bloggers bekend onder het grote publiek, maar ook met veelbelovende nieuwe bloggers, waar ik kennelijk ook tussen hoor. Bizar! Dat ik op de lijst sta is natuurlijk al een compliment op zich. En ik ga ook zeker niet voor de meeste stemmen, want er zijn behoorlijk wat bloggers waar ik tegen moet opboksen. Die strijd ga ik dus helemaal niet aan. Maar elke stem die ik krijg is natuurlijk erg leuk. Aan het eind van dit artikel vraag ik jullie dan ook wel om op mij te stemmen, alleen het wordt geen smeekbede.

Treatwell.nl is het grootste online boekingsplatform voor beauty, hair en wellness met een brede keuze in heel Nederland. Met meer dan 3000 salons en 75.000 reviews in de Benelux vind je altijd een treatment die bij jou past.

Op Mrkortingscode.nl vind je de beste acties en kortingcodes van al jouw favoriete online shops. Dit helpt je geld te besparen op het online winkelen. Maandelijks gaan ruim 40.000 bezoekers je voor!

STEM OP BLOG & BEAUTY

Zoals ik al schreef ben ik samen met een behoorlijk aantal andere bloggers genomineerd voor de Beauty Blog Award 2017 dat in samenwerking met Treatwell is georganiseerd door Mr Kortingscode. Jullie kunnen mij helpen om iets hoger in de ranking te komen, door je stem uit te brengen op Blog & Beauty. En voor jou heb ik de unieke kortingscode BLOG15 die je kunt gebruiken om je favoriete treatment te boeken, waarmee je 15% korting krijgt.

 

Treatwell’s Beauty Blog Award 2017

Stemmen kan tot 15 september 2017.

 

Tatiana's Blog | Treatwell Beauty Blog Award 2017

Ik zou het leuk vinden als je op mij stemt! 

 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Treatwell Beauty Blog Award 2017

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Treatwell Beauty Blog Award 2017

  Ik heb op je gestemd!!!! super leuk dat jee genomineerd bent.

 2. Tatiana's Blog | Treatwell Beauty Blog Award 2017

  Gefeliciteerd zeg! Het is zeker fijn om gewaardeerd te worden als blogger!

 3. Tatiana's Blog | Treatwell Beauty Blog Award 2017

  Wat ontzettend tof zeg! Van harte gefeliciteerd! Ik ga zeker op je stemmen.

 4. Tatiana's Blog | Treatwell Beauty Blog Award 2017

  Gefeliciteerd met je nominatie! Wat een eer om daar al tussen te mogen staan. Ik zal op je stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *