Tatiana's Blog | Trend it up

Bij mijn laatste bezoekje aan Duitsland heb ik 3 lakjes van het merk Trend IT UP gekocht. Nog nooit eerder had ik lakjes van dit merk geprobeerd. Eenmaal op de terugweg naar huis, begon mijn hartje steeds sneller te kloppen en ik stond echt te popelen om deze mooie zachte kleurtjes te proberen. Zijn jullie net zo nieuwsgierig als ik hoe deze zomerse kleurtjes uitpakken op mijn nagels, lees dan gauw verder en kijk mee! De lakjes waren alleen al geweldig om te fotograferen (daarom wat extra foto’s)!

Trend it Up2

Over Trend IT UP

Geïnspireerd door de internationale mode en beauty trends, biedt Trend IT UP, het beauty merk van DM, wereldwijde en met zorgvuldig geselecteerde kleuren en innovatieve producten. In hoog DM-merk kwaliteit en tegen een eerlijke prijs.

Trend IT UP is van mening dat vrouwen met passie voor mode en cosmetica, niet onderworpen hoeven worden aan een schoonheid dictee. De schoonheid van hun individualiteit wordt geleefd, en moet niet worden onderdrukt. Ze willen zelf hun eigen stijl bepalen. Trend IT UP is van mening dat de make-up daar een belangrijk onderdeel van is. Elke dag opnieuw.

Trend it Up4Over Trend IT UP Nagellak Double Volume & Shine Nail Polish

Voor nagels die de focus hebben. De Double Volume & Shine Nail Polish geeft een uitzonderlijke plumping Gel look en zorgt voor een hoge glans op de nagels. Het geheim om de perfecte baan te zetten met deze nagellak, zit in deze onmisbare must-have professionele penselen. Dankzij de 1000 haren zorgt het penseel voor een bijzonder uniforme toepassing. Verkrijgbaar in 27 onweerstaanbare kleuren – van high fashion tot klassiek.

Trend it Up3Trend it Up6

Trend it Up7

Trend IT UP | Nagellak Double Volume & Shine Nail Polish 390

Ik begin met de mintgroene kleur. Met deze nagellak wil je echt gezien worden. De lak brengt fijn aan, dankzij de brede kwast, en dekt mooi in 2 lagen. Deze kleur heeft mij echt doen verrassen, normaal ga ik niet zo gauw voor groen tinten. Maar ik ben dol op pastel kleuren en dit kleurtje heeft mijn hart veroverd.

Wil je de lak ook graag? Ze zijn verkrijgbaar bij de DM-drogist in Duitsland, of je kunt het hier via de website bestellen, dan betaal je de verzendkosten á € 4,95.

Prijs € 2,25, inhoud 11 ml.

Trend it Up Mint1Trend it Up Mint3PSX_20160228_215753Trend IT UP | Nagellak Double Volume & Shine Nail Polish 300

Ook met deze super mooie lichtroze kleur nagellak wil je echt gezien worden. En het is een kleur waar je als pink-lover echt naar blijft kijken. Ook deze kleur dekt mooi in 2 lagen. Zoals eerder al gezegd ben ik dol op pastel tinten, en gek op roze. Dit lakje heeft alles, als je het aan mij vraagt.

Wil je de lak ook graag? Ze zijn verkrijgbaar bij de DM-drogist in Duitsland, of je kunt het hier via de website bestellen, dan betaal je de verzendkosten á € 4,95.

Prijs € 2,25, inhoud 11 ml.

Trend it Up Old Pink1

Trend it Up Old Pink2Trend it Up Old Pink3PSX_20160228_220823Trend IT UP | Nagellak Double Volume & Shine Nail Polish 400

En ik eindig met de lichtpaarse kleur die ook heel mooi uitkomt op de nagel. Net als de voorgaande kleurtjes dekt ook deze weer mooi in 2 lagen. Ik ben blij met deze aanwinst op mijn nagellak stash.

Wil je de lak ook graag? Ze zijn verkrijgbaar bij de DM-drogist in Duitsland, of je kunt het hier via de website bestellen, dan betaal je de verzendkosten á € 4,95.

Prijs € 2,25, inhoud 11 ml.

Trend it Up Purple1Trend it Up Purple2

Trend it Up Purple3

PSX_20160228_221144

Ik ben aangenaam verrast door de Trend IT UP Double Volume & Shine Nail polish. Ik heb er weer een favoriet merk bij als het gaat om de Duitse cosmetica. En ik zal het zeker niet laten om bij een volgend bezoekje aan Duitsland nog een aantal lakjes mee te nemen. De nagellak budget proof, maar wel van goede kwaliteit, want ze dekken erg goed. De nagellak kost slechts € 2,25 per stuk maar is helaas alleen te koop bij de DM-drogist in Duitsland. Voor de echte liefhebber is het online wel te koop, en een bezoekje over de grens is altijd leuk, helemaal als je weet dat Trend IT UP daar op je wacht.

Afsluiting naam Modern

Wat vinden jullie van dit budget merk: Trend IT UP?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Trend it up

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Trend it up

  De groene en de roze vind ik echt helemaal mooi! Echt super gave kleurtjes voor in de zomer!! X

 2. Tatiana's Blog | Trend it up

  Ik ken dit merk niet, maar ik vind de lakken er erg mooi uitzien. Perfect voor de lente en zomer!

 3. Tatiana's Blog | Trend it up

  Wat maak je altijd leuke foto’s 🙂 ik vind ze erg mooi 🙂

 4. Tatiana's Blog | Trend it up

  Ik vind ze allemaal echt super mooi! -x-

 5. Tatiana's Blog | Trend it up

  Oehhhhhh hele mooie lakjes. Geweldige kleuren. Prachtig.

 6. Tatiana's Blog | Trend it up

  Mooie lakjes vooral die eerste! Mooie foto’s heb je trouwens gemaakt!

 7. Tatiana's Blog | Trend it up

  DM levert alleen binnen Duitsland, dus dat wordt toch zelf de grens oversteken. Maar het is de moeite waard. DM heeft veel goede producten en alles kost een fractie dan wat het in Nederland kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *