Regenjas van Regenlaarsexpert is trendy en stijlvol

Regenjas

Vandaag show ik een regenjas. Het is misschien niet het mooiste kledingstuk, en vaak totaal niet fashionable. Maar de regenjas is soms wel onmisbaar. Want laten we eerlijk zijn, in Nederland is een regenjas geen overbodige luxe. Helemaal als je net als ik veel onderweg bent met de fiets. Op het eerste gezicht willen we natuurlijk een jas die mooi staat, maar daarnaast moet het ook aan een aantal eisen voldoen:  waterdichtheid, en draagcomfort.  De ideale regenjas is mooi om te zien, licht in gewicht en volledig waterdicht.


Wacht niet tot de bui over is, maar dans in de regen!

 

━━━━  ♡  ━━━━

Regenjas

Regenjassen, ik vind ze vaak verschrikkelijk lelijk. Toen ik de vraag kreeg of ik uit de collectie van Regenlaarsexpert.nl een product uit wilde zoeken om te reviewen, dacht ik direct aan een regenjas. Maar dan wel een stijlvolle regenjas, bij somber weer hoef je er natuurlijk niet ook somber bij te lopen. Ik ben eerst op de site gaan kijken of de regenjassen er niet allemaal foei-lelijk uitzagen. En tijdens het zoeken zag ik de stijlvolle regenjas van het merk AGU.

 


MEER OVER AGU 

Regenjas

Agu is een merk dat dankzij haar hoge kwaliteit en innovatieve kleding al jaren aan de top staat. Agu was onder andere jarenlang kledingleverancier van de Rabobank Wielerploeg. Je kunt er terecht voor allerlei fietsaccessoires, fietskleding en andere casual sport- en regenkleding. De collectie houdt rekening met de verschillende weersomstandigheden, waaronder regen en wind en hier worden de producten dan ook speciaal voor ontworpen. Alle producten worden uitvoerig getest door het gerenommeerde TNO en dragen vaak ook nog eens het technische kwaliteitskeurmerk TÜV. Je kunt er dus vanuit gaan dat je er jarenlang plezier van hebt.


STIJLVOLLE REGENJAS

Regenjas

 

Regenjas

Ik heb gekozen voor de Regenjas Agu SEQ Urban Coat Zwart die online verkrijgbaar is voor € 99,95. Het Nederlandse weer vraagt om een goede bescherming tegen wind en regen. Ik fiets vaak, ook met regen. Zonder een geschikte regenjas kom ik altijd natgeregend en doorweekt aan op mijn bestemming. Met de stijlvolle regenjas van Agu heb ik dat probleem niet meer.

Ik ben wat kleiner van formaat, maar normaal gesproken valt de jas net over de heupen en heeft een fraaie pasvorm. Wat voor weer ik ook moet trotseren, de gedetailleerde pasvorm zorgt ervoor dat de jas mooi blijft zitten. De regenjas is gemaakt van polyester en zorgt ervoor dat de jas water- en winddicht is.

Een groot voordeel van deze jas is, is dat deze ook om te toveren is tot poncho. Dat is ook de voornaamste reden dat ik voor deze jas gekozen heb. De voorkant van de jas kun je namelijk uitvouwen, waardoor je handen en armen bedekt zijn tijdens het fietsen. Niet alleen je handen en armen zijn bedekt, maar je broek blijft ook een stuk droger. Dit unieke design heeft er zelfs toegeleid dat de jas de Red Hot Design Award heeft gewonnen.

 

WAT VIND IK VAN DE REGENJAS?

 

Regenjas

 

Regenjas

Als het eenmaal begint met regenen, lijkt het wel alsof het nooit meer ophoudt. Of het begint net te regenen op het moment dat jij de deur uit moet. Deze regenjas heeft alles om de winter en herfst goed door te komen. De ademende werking van de regenjas is ook erg goed, waardoor transpiratie beter wordt afgevoerd.

Ik heb er jammer genoeg geen foto’s van, maar de jas is volledig waterdicht. Dit merk je aan het  ‘afparelen’ van waterdruppels op de buitenstof, de druppeltjes blijven liggen en trekken niet in de stof. De jas is niet alleen waterdicht, maar ook winddicht. Ik heb de jas gedragen op een koude dag met enkel een dun truitje eronder, en ik kreeg het niet koud.

Dat de jas een capuchon heeft vind ik ook een groot voordeel want dan blijft mijn haar ook droog. En ik heb een hekel aan een paraplu als het hard waait. Nog een groot voordeel vind ik de mogelijkheid om de jas te transformeren in een poncho. Hierdoor hou ik mijn handen, armen en broek ook droog tijdens een regenachtig fietstochtje. Bij een harde wind wil de jas nog wel een beetje omhoog waaien, maar omdat je de jas met je handen vast hebt aan het stuur blijft dit beperkt.

Ben jij nog op zoek naar een stijlvolle regenjas, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in de webshop van Regenlaarsexpert.nl. Je kunt hier ook terecht voor regenlaarzen, winterlaarzen, kinderlaarzen ( zie mijn vorige review ), sowboots en andere regenkleding.

Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

Draag jij een regenjas? 


Ik zou het erg leuk vinden om hier onder je berichtje te lezen!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | Regenjas van Regenlaarsexpert is trendy en stijlvol

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Regenjas van Regenlaarsexpert is trendy en stijlvol

  Zo mooi!! Heel stijlvol in die donkere kleur 💗

 2. Tatiana's Blog | Regenjas van Regenlaarsexpert is trendy en stijlvol

  Ik was al lang op zoek naar een beetje mooie regenjas die niet gewoon van puur plastick is gemaakt en een wat langer model.
  Dit is eigenlijk precies wat ik bedoel 🙂
  Ben dus heel blij met deze review.

 3. Tatiana's Blog | Regenjas van Regenlaarsexpert is trendy en stijlvol

  Ik vind het een mooie jas ,ik zelf heb een regen wind Jack ook fijn
  Maar ten eerste blijf je maar half droog ,de riview die jij laat zien heeft vele voordelen
  Mijn Jack is ook nog eens gevaarlijk zo ben ik al een paar keer gevalen ,omdat mijn jas over de zadel gaat
  En met afstappen blijft de jas er achter haken ,en ja de gevolgen zijn best ernstig ,dus draag ik hem niet meer op de fiets
  Dus ga ik ook voor een lange regenjas
  Zo op de foto’s te zien vind ik het best handig dat je het met wandelen kunt dragen en open op de fiets

 4. Tatiana's Blog | Regenjas van Regenlaarsexpert is trendy en stijlvol

  Nou, dit is zeker een super stijlvolle regenjas. In fact, het lijkt bijna net een ‘gewone’ jas! Ik zou eigenlijk ook eens zoiets moeten hebben. Inderdaad; als het eenmaal begint met regenen, lijkt er geen einde aan te komen en niets afschuwelijker dan helemaal zeiknat op je bestemming aankomen:-(

 5. Tatiana's Blog | Regenjas van Regenlaarsexpert is trendy en stijlvol

  Огромное спасибо за информацию.
  devilanipandorpros.ru

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *