Tutorial Nail Art | Bridal Lace

by Tatiana
Nail Art Tutorial Bridal Lace

Nail Art Tutorial Bridal Lace copy
Ik heb vandaag voor jullie sinds tijden weer een nail art, in tutorial vorm! Het is een simpele nail art waar je maar weinig voor nodig hebt. En iedereen kan het. Ik noem deze nail art voor het gemak, en voor de vorm ‘Bridal Lace’, omdat ik vind dat je deze vorm van nail art, wat een beetje kant lijkt mooi kunt dragen tijdens een bruiloft.

Hema Long Lasting Nailpolish Exotic Swatch Peach

Wat heb ik gebruikt:

 

Hema – Long Lasting Nailpolish Exotic (24)

 

Etos – Nail art striper (white)

 

Stap voor stap … how to!

Nail Art Tutorial Stap voor stap

  • Ik begin met het aanbrengen van de basis lak. Hiervoor gebruik ik de nagellak van Hema, Long Lasting Nailpolish Exotic (24). Voor een mooie dekking heb ik 1 laag aangebracht. En dit laat ik goed drogen.
  • Voor de volgende stap(pen) gebruiken we de nail art stiper van Etos. Voor wat ik heb gedaan bestaat geen vast stappen plan. Dit kun je willekeurig en naar eigen smaak doen. Heb je geen inspiratie, dan kun je een stukje kant, of gehaakt stukje/afbeelding erbij pakken als inspiratie bron.
  • Ik ben begonnen met een soort van half maantje, met daarna een lijn.
  • Dat heb ik opgevuld met stipjes. Op de lijn heb ik boogjes gemaakt die ik weer laat sluiten met een lijn.
  • Je kunt doorgaan met een patroon tot je hele nagel bedekt is, maar je kunt ook halverwege je nagel stoppen. Dan krijg je als eindresultaat zoiets als op de foto linksonder.

Dit is het eindresultaat van mijn nail art, simpel en chique.

Nail Art Tutorial Resultaat

 

 

Afsluiting BLOG

Wat vinden jullie van het resultaat?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

6 comments

Mariëlle 16 juni 2015 - 06:57

Super mooi <3 Ik ben sowieso gek op dit soort tinten nagellak 🙂

Reply
Manon 16 juni 2015 - 08:08

Dat ziet er heel erg mooi uit. Mooie kleur lak ook van de Hema!

Reply
Petra 16 juni 2015 - 08:52

superleuk om te zien, handige tutorial!

Reply
Lonneke 16 juni 2015 - 20:08

Leuk je accent nagel en de kleur… i’am in love!

Reply
Mandy 17 juni 2015 - 09:18

Leuk gedaan! 😉 Xx

Reply
Mirjam 6 juli 2015 - 06:42

Heel erg mooi gedaan zeg!

Reply