Twinning match met Bristol instappers

by Tatiana
Bristol Twinning is Winning

Als jullie mij een beetje kennen, dan weten jullie dat ik een echte fashion liefhebber ben met een beetje een lichte schoenenverslaving. En ik ben bang dat ik dit heb overgedragen aan mijn dochter.  En als we dan toch allebei zo van mode houden dan is een matchende outfit wel echt helemaal hip. Dit keer hebben mini me en ik het subtiel gehouden, en bestond onze moeder-dochter-look uit dezelfde schoenen! Kijken jullie mee!?

SASS

Bristol matchende instappers

 

Bristol Twinning is Winning

OOK BIJ BRISTOL KUN JE ER NIET MEER OMHEEN, MATCHENDE OUTFITS. En ik als moeder vind het helemaal geweldig. Vroeger als kind had ik er een bloedhekel aan om met mijn tweelingzusje in dezelfde kleding te lopen. Nu als moeder en dochter in dezelfde zomerse jurk of winterse trui vind ik zo leuk.

Bristol Twinning is Winning

DEZELFDE INSTAPPERS, ALLEEN EEN ANDER MAATJE. Ik wil voor deze zomer graag nog onze hele outfit matchen, maar vandaag begin ik met dezelfde schoenen. Wat er daarna volgt zien we nog wel. Want twinning is winning, en ook bij Bristol valt er zoveel te vinden op dit gebied. Niet iedereen houdt ervan, maar ik vind het vooral stoer. Maar dat komt ook gewoon omdat ik zo onwijs gek ben met mijn mini me.

Bristol Twinning is Winning

IK ZOCHT DUS NAAR SCHOENEN VOOR ZOWEL DAMES ALS MEISJES.  Want in onze vrije tijd wandelen we erg graag. Het weer laat het nu alleen nog niet echt toe, en alle heisa rondom het coronavirus zorgt er wel voor dat we het wat rustiger aan doen. Maar wanneer we weer kunnen gaan wandelen, tijdens een typisch dagje quality time tussen mama en dochter … heb ik de juiste instappers gevonden. En ze matchen echt super.

Bristol Twinning is Winning

INSTAPPER BLUE QEEN. Deze sportieve sneakers voor meisjes hebben twee handige klittenbandsluiting. Erg handig voor als ze even snel haar schoenen uit moet doen. De comfortabele sneakers met mesh hebben een vrolijk voorjaarskleurtje. Mesh is een lichte, 3D-geweven stof die zeer luchtdoorlatend is. Makkelijk te onderhouden, makkelijk te reinigen en ademend. In principe heeft dezelfde voordelen als leer. Alleen ziet leer er wat chiquer uit, en mesh heeft een wat stoerder uiterlijk. Deze koraalrode sneakers koop je al voor € 24,99.

Bristol Twinning is Winning

INSTAPPER BIZZY. Omdat ik een klein maatje heb, vond ik voor mij tussen de meidenschoenen een matching paar sneakers. Trendy en sportieve schoen, en ook met mesh? Deze sneakers maken mijn outfit helemaal compleet! Wat ik fijn vind aan deze sneakers is de rubberen zool. De schoenen die ik draag hebben een prijs van € 29,99.

Bristol Twinning is Winning

ONZE ERVARINGEN MET DEZE MOOIE SNEAKERS. Ten eerste zijn wij allebei dol op het kleurtje van de sneakers. Ze zitten ook nog eens heel erg lekker. De sneakers die ik draag hebben een veter, maar Esmee vind de klittenbandsluiting voor haar erg prettig. We zien er vooral heel leuk uit zo samen. Zodra we onze nieuwe schoenen voorstellen aan de buitenlucht volgen er ook nog even wat actieve foto’s. Ben je benieuwd geworden naar de producten die Bristol voor ons in petto heeft dit seizoen, neem dan snel een kijkje op de site  

Hoe verzorg jij je haar en hoofdhuid?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

2 comments

Rachel Kromdijk 20 maart 2020 - 12:02

Wat zien ze er tof uit zeg, ziet er goed uit!

Reply
Lavinia 20 maart 2020 - 22:54

Ziet er goed uit. Leuke schoentjes voor moeder en dochter. Lekker hip kleurtje ook.

Reply