TYRO, baanbrekende huidverzorging!

Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

Een tijdje geleden ontving ik een aantal producten van Tyro Cosmetics. Een nieuw merk voor mij, maar zeker het proberen waard, nadat ik op de website had gelezen over een uniek inside-out en outside-in huidverzorgingssysteem dat een complete huidverzorging biedt. Lezen jullie mee!?

SASS

Tyro Cosmetics 

Smile, sparkle & shine!

Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

Ontdek net als ik de producten van TYRO! Het is echt baanbrekende huidverzorging op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van TYRO is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat bereikt. 

Een internationaal bekend plastisch chirurg, Dr. A. Molenaar, legde de basis voor TYRO met zijn wetenschappelijk onderzoek naar de beschermende en voedende stoffen. Al ruim 25 jaar ontwikkelt TYRO geavanceerde huidverzorgingsproducten met een team van farmaceuten, dermatologen en voedingsdeskundingen.

Ik heb mogen ontdekken hoe ik het mooiste in mijzelf naar boven breng. Voor een buitengewoon goed verzorgde, gezonde en egale huid. Met TYRO creëer je de perfecte huid. 

SASS

Tyro Matt Skin Balance 

Balance is the key of life!

Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging! Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

Als eerste in het rijtje van drie, heb ik de Tyro Matt Skin Balance geprobeerd. Dit is een licht hydraterende en kalmerende gezichtscrème voor de onzuivere huid. Een perfect product voor mijn huid. Want door de nodige stress van de afgelopen jaren heb ik een onrustige huid gekregen. Het product bevat Hamamelis en Licorice extract om de huid te helpen kalmeren, en Niacinamide voor een egale teint. De crème zorgt voor een mooie, zachte huid en is dus geschikt voor de onzuivere huid. Ik gebruik de crème ’s ochtends als een dagcrème na het reinigen van de huid. De crème trekt lekker in de huid, voelt totaal niet vet aan maar laat wel een zijdezacht huidje achter.

Ben jij nog op zoek naar een crème met antioxidanten, die helpt de vorming van lijntjes en rimpeltjes te voorkomen? This is the one!

SASS

Tyro Clarifying Cleanser

A clean skin, is a happy skin!

Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging! Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

De cleanser die ik naast de crème kreeg om uit te proberen is een zachte, en romige reinigingsmelk voor het gezicht. De melk reinigt de huid snel en effectief. De milde formule houdt de beschermende vochtbarrière van de huid intact voor een zachte en comfortabel aanvoelende huid. Geschikt voor de vette of gecombineerde huid met onzuiverheden. De cleanser irriteert niet in de ogen, wat ik normaal gesproken bij een cleanser vaak ervaar. Deze geeft bij mij geen prikkelend gevoel in de ogen en verwijdert ook nog eens waterproof mascara grondig. Ik gebruik de cleanser zowel in de ochtend als in de avond voordat ik ga slapen. Dat doe ik door de cleanser zachtjes met de vingertoppen op een droog gezicht te masseren, of met een wattenschijfje. Gewoon wat jij fijn vind. Daarna neem ik het af met een wattenschijfje, en vervolg ik mijn ritueel met de Clarifying Tonic.

SASS

Tyro Clarifying Tonic

Healthy skin is a reflection of overall wellness!

Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging! Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

Om mijn schoonheidsritueel af te sluiten heb ik gekozen voor de Tyro Clarifying Tonic. Dit is een lichte gezichtslotion voor de vette of gecombineerde huid met onzuiverheden. En wederom geschikt voor mijn huid. De tonic verwijdert het teveel aan dode huidcellen, talg- en vuilrestjes. En dat zie je ook op wat er achterblijft op je wattenschijfje. Ik reinig mijn huid totdat er nagenoeg een schoon wattenschijfje achterblijft. Ook dit product gebruik ik ’s morgens en ’s avonds voor het reinigen van de huid. 

Nu willen jullie natuurlijk graag weten wat ik van deze producten vind en wat ze voor mijn huid doen. Allereerst vind ik de verpakkingen erg mooi. De prijs vind ik redelijk, niet erg prijzig, en zeker niet als je kijkt naar wat het product voor je huid doet. Ik ben erg tevreden en ben zeker van plan om nog meer van dit merk te proberen. Ik ben zeker nog nieuwsgierig naar het masker en het serum.

Prijs en inhoud:
Tyro Matt Skin Balance 50 ml – € 16,94 ( € 20,50 incl. BTW )
Tyro Clarifying Cleanser 200 ml – € 21,90 ( € 26,50 incl. BTW )
Tyro Clarifying Tonic 200ml – € 22,73 (€ 27,50 incl. BTW)

Huidverzorging van Tyro Cosmetics koop je online bij Kapperskorting.com

Tafellamp Bluetooth Speaker

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de producten van het merk Tyro?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

  Goede prijs/kwaliteit! Ik ken het merk niet maar ben nu wel benieuwd geworden!

 2. Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

  Klinkt goed, ik ben erg benieuwd. Voor mij een geheel onbekend merk.

 3. Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

  Het klinkt in ieder geval heel veelbelovend, en op basis daarvan vielen de prijzen me ook nog mee!

 4. Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

  Ik heb een makkelijke huid en kan dus volstaan met gewone verzorgingsproducten.

 5. Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

  Goede verhoudingen hoor qua kwaliteit en prijs. Ik kende het eigenlijk niet.. no nooit van gehoord zelfs.. maar het klinkt allemaal erg goed.

 6. Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

  Klinken als fijne producten en de prijs valt inderdaad best wel mee.

 7. Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

  Dit merk kende ik niet en nog nooit gehoord en gezien ook. Trouwens ben ik niet zo vaak naar de kapper. De producten zien er wel goed uit en het klinkt fijne producten

 8. Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

  Ik ken het merk nog helemaal niet ook de eerste review die ik ervan lees. Ben er wel nieuwschierig naar geworden

 9. Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

  Fijn dat het jou zo goed bevalt. Ik ken het merk nog helemaal niet.

 10. Tatiana's Blog | TYRO, baanbrekende huidverzorging!

  Bedankt voor het delen van dit artikel, ik heb nog nooit gehoord van dit merk, het lijkt erg goed, ik zal het snel provisoriseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *