Ultieme geurbeleving in de douche met de nieuwe NIVEA Fresh Blends

NIVEA Fresh Blends

Soms zie je iets voorbij komen op de televisie, waarvan je denkt: dat hoort in mijn badkamer te staan. Dat gevoel had ik, toen ik de nieuwe NIVEA Fresh Blends voorbij zag komen. Drie fruitig geurende douchegels, zacht voor de huid, en met liefde voor de planeet. Beleef een fris fruitige douche ervaring. Kijken jullie mee!? 

SASS

NIVEA

Verkwikkende geuren, zachte formule

NIVEA Fresh Blends

 

NIVEA Fresh Blends

De lijn bestaat uit 3 varianten.Elk met een eigen mix van ingredienten. Roze zorgt voor een verzorgde, fris uitziende en gehydrateerde huid, groen geeft een gezond uitziende en frisse gloed, en geel maakt de huid zacht en soepel. Alle drie voegen wat extra vrolijkheid toe aan je dagelijkske routine.  De douchegels zijn gemaakt van plantaardige melk. Dat zit vol met verzorgende elementen. De zintuigen worden geprikkeld door de vruchtensappen die een vleugje natuurlijke frisheid toevoegen. Alle 3 zijn ze geschikt voor dagelijks gebruik, de geur is eigenlijk een kwestie van persoonlijke smaak. Ik vind de Abrikoos-Mango-Rijstmelk erg lekker ruiken, en Esmee vind de framboos-bosbes-amandelmelk heerlijk om te gebruiken.

NIVEA Fresh Blends

NIVEA Fresh Blends

Met liefde voor de planeet.Naast dat de douchegels ontzettend lekker ruiken, iets toevoegen aan je dagelijkse ritueel, zijn ze ook goed voor het milieu. Er wordt rekening gehouden met onze planeet, want deze formules bestaan voor 90% uit ingredienten van natuurlijke oorsprong, en zijn voor 98% afbreekbaar. Daar bovenop zijn 100% van de ingredienten veganistisch en zijn de flessen gemaakt van 100% gerecycled plastix.

NIVEA Fresh Blends

NIVEA Fresh Blends

Adviesprijzen en beschikbaarheid.Elke variant heeft een inhoud van 300 ml en is vanaf week 16 verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 6,99. Als je niet zou weten dat het hier om douchegels gaat, dan zou je kunnen denken dat het om heerlijke drankjes gaat. Ik vind ze erg op smoothies lijken. En als ik de ingredienten hoor, dan snap ik ook waarom dat beeld naar boven komt. De roze formule bevat een samenstelling die de fruitige geuren van frambozen en bosbessen combineert, versterkt door een vleugje groene rabarber en bergamot. Een heerlijke, vrouwelijke geur, of meisjes geur, want deze variant is binnen gepikt door mijn dochter. Groen is wat frisser met extracten van watermeloen, munt en kokosmelk. Deze heerlijke combinatie wordt versterkt door geuren van komkommer en groen kokoswater. En mijn favoriet, de gele variant heeft iets exotisch van zachte abrikoos, mango, ananas en guave. Dit alles geeft mij het gevoel alsof ik onder een zomerse cocktail sta. Allemaal geven ze je een heerlijke belevenis, en een goed begin van de dag.

 

Tatiana's Blog | Ultieme geurbeleving in de douche met de nieuwe NIVEA Fresh Blends

Welk van de 3 varianten is jouw favoriet?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Ultieme geurbeleving in de douche met de nieuwe NIVEA Fresh Blends

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Ultieme geurbeleving in de douche met de nieuwe NIVEA Fresh Blends

  Weer van die prachtige foto’s
  en als ik dat zo lees ,is het veel belovend ,en misschien ook iets voor mij ,ik ben aan een nieuwe uitdaging toe
  pure natuur producten en moet ook nog heerlijk fris ruiken
  jou blog doet mij daar aan toe overhalen ,maar waar begin ik mee ?
  ik denk Apricot mango

 2. Tatiana's Blog | Ultieme geurbeleving in de douche met de nieuwe NIVEA Fresh Blends

  Ze zien er goed uit en je hebt een fijne review geschreven! Zelf ben ik wel gek op de geur en smaak van mango 🙂

 3. Tatiana's Blog | Ultieme geurbeleving in de douche met de nieuwe NIVEA Fresh Blends

  Eigenlijk heb ik nog heel veel douche-producten op voorraad, maar ben nu wel heel nieuwsgierig geworden. Toch maar 1tje aanschaffen en dan ga ik voor de Apricot Mango.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *