Blux Box April 2017

Vandaag deel ik met jullie de BLUX Box van april. In januari deelde ik ook al de unboxing BLUX Box van die maand, en deze maand mag ik weer opnieuw unboxen. Kijken jullie gezellig mee naar de inhoud van de box. Ik zou maar even blijven hangen, want de inhoud is erg leuk deze maand.

Blux Box April 2017De maandelijkse box bevat elke maand een mooi aantal producten met enkele full size producten en enkele testproducten. De inhoud wordt samengesteld door topvisagist Mari van de Ven. En ook deze maand bevat de box weer voor ieder wat wils. In de box zit een handig boekje waarop alle producten uit de box beschreven staan. Ook zie je in dit boekje staan of het een full size product is of niet.Deze keer vinden we in de box veel full size producten. Ik vind de inhoud van deze maand erg leuk. In de box van deze maand zitten namen van grote merken, maar ook merken die ik zelf nog moet ontdekken, en dat maakt het vaak extra leuk om zo’n verrassende box uit te pakken.

NIVEA Care Intensief Voedende Crème 

NIVEA Care Intensief Voedende Crème NIVEA Care Intensief Voedende Crème Wij laten jou graag kennis maken met het nieuwste product van NIVEA: de NIVEA Care Voedende Crème waarmee je jezelf van top tot teen verzorgt! De revolutionaire formule met verzorgende Hydrowax voedt je huid intensief en plakt niet. Een echt WOW-gevoel op je huid. Je huid wordt intensief gevoed gedurende meer dan 24 uur en voelt heerlijk zacht aan.

De crème is erg fijn, maar ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik de crème wel degelijk voel en als vettig ervaar. Voor mij geldt WOW! 100% voedend 0% dus niet helemaal. Maar desondanks is het een heerlijk voedende en verzorgende crème.

100 ML: aanbevolen verkoopprijs € 4,49 of 200 ML: aanbevolen verkoopprijs € 6,49

Beebee Professional Highlighter Powder 

Beebee Professional Highlighter Powder Beebee Professional Highlighter PowderDeze Highlighter Powder van Beebee Professional is een echte spring-musthave! De highlighter is sterk gepigmenteerd en verrijkt met Marula olie waardoor er een glanzend en rijk effect ontstaat op je huid. De zijdezachte, crèmige poederige textuur zorgt ervoor dat de poeder naadloos aansluit bij jouw make-up look en heel gemakkeijk blend met andere make-up producten. Gebruiksadvies: Breng de highlighter aan op je jukbeenderen, onder je wenkbrauwen, je neusbrug, je cupidoboog en je kin voor een stralende, gezonde look.

Mijn make-up stash is de laatste tijd behoorlijk aangevuld met verschillende highlighters, terwijl ik hier in het begin eigenlijk helemaal niet zo van was. Nu vind ik ze steeds mooier worden, en gebruik ik ze ook steeds vaker. Deze Beebee Highlighter Powder kunnen jullie zeker nog een keer in een volle review terug zien op mijn blog.

Full Size: aanbevolen verkoopprijs € 21,50

Batiste Droogshampoo ‘Cherry’

Batiste Droogshampoo ‘Cherry’ Batiste Droogshampoo ‘Cherry’Een goede coupe is als een kers op de taart en die creëer je met Batiste Cherry. Deze droogshampoo laat je haar fris voelen tussen de wasbeurten door en zorgt voor volume en textuur. Batiste Cherry heeft een zoete en zachte kersengeur. gebruiksadvies: Goed schudden voor gebruik. Houd de bus ongeveer 3- centimeten van het haar en spray de droogshampoo over de haarwortels, terwijl je je haar pluk voor pluk optilt. Masseer de droogshampoo in met je vingertoppen. Borstel je haar en breng het in model. En voilà, een frisse en volumineuze coupe in een mum van tijd!

Vaak als ik snel snel moet, en ik echt geen tijd heb om mijn haar te wassen, gebruik ik voor nood een droogshampoo. Batiste is daarbij toch wel mijn nummer 1, en dan vooral de variant voor donker haar. Omdat je hierbij ook echt geen grijze waas over je haar krijgt.

Travel Size 50 ML: aanbevolen verkoopprijs € 1,99

Trind Cosmetics Nail Balsam

Trind Cosmetics Nail Balsam Trind Cosmetics Nail BalsamTrind Cosmetics is al ruim 25 jaar expert op het gebied van verzorging van de natuurlijke nagels, handen en voeten. Voor ieder nagelprobleem heeft Trind Cosmetics wel een oplossing! In jouw box zit de Nail Balsam. De Nail Balsam op basis van biotine, panthenol en phytantriol is een uniek product dat ontwikkeld is om de hoeveelheid nagelvocht in de nagel te optimaliseren en de nagelgroep te bevorderen. eigenlijk is het een soort moisturizer voor je nagels! Kijk voor het complete assortiment van Trind op: www.Trind.com/webshop

Als jullie mij een beetje kennen, dan weten jullie dat ik gek ben op nagellak en alles wat er mee te maken heeft. Dit product komt dus helemaal in mijn straatje. Mooie en verzorgde nagels vind ik erg belangrijk, dus deze balsem kan daar alleen maar een steentje aan bijdragen. Ook hiervan krijgen jullie nog meer te lezen en zien op mijn blog.

Full Size: aanbevolen verkoopprijs € 14,20

Doucce ‘Click Click’ Lipstick

Doucce ‘Click Click’ Lipstick Doucce ‘Click Click’ Lipstick Doucce ‘Click Click’ LipstickHet Amerikaanse merk Doucce is in een snel tempo een geliefd merk geworden voor make-up artiesten over de hele wereld. Één van hun bestsellers is de Click Click Lipstick! Deze lipstick is hoog gepigmenteerd, plakt niet en heeft een romige finish. Het product is verrijkt met verzachtende en hydraterende ingrediënten, waardoor de lipstick sensueel zacht aanvoelt. Het unieke en moderne ‘klik’ mechanisme zorgt ervoor dat de lipstick goed gesloten blijft wanneer deze niet in gebruik is.

Wat een prachtige verpakking, en ook zo chique. Ik moest wel even kijken hoe ik de lipstick openkreeg, want voor mij is het Click Click systeem nieuw. Maar ik moet wel zeggen, ontzettend handig. In mijn box zat het kleurtje 809 waar ik erg blij mee ben. Dit product vind ik ook zo ontzettend leuk, dat jullie hier ook een losse review van kunnen verwachten.

Full Size: aanbevolen verkoopprijs $24,00 / €22,50

Zoals ik al zei, kunnen jullie zien dat er deze maand vooral veel full size producten in de Bluxbox zitten. Dat maakt de box zeker de moeite waard. Mijn favoriet uit deze box is de lipstick, omdat dit merk nieuw is voor mij.

Wil jij de box ook graag bestellen voor jezelf of cadeau willen doen voor bijvoorbeeld Moederdag, dan kan dat hierDe box kun je eenmalig bestellen, of een abonnement en deze is maandelijks opzegbaar.

afsluiting-tatiana

Ben jij abonnee op een Beauty Box?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | UNBOXING BLUX BLOX APRIL 2017

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUX BLOX APRIL 2017

  Een mooie inhoud weer! De Nivea crème is echt een topper trouwens.

 2. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUX BLOX APRIL 2017

  Wat een leuke inhoud en wat een mooie foto’s! Ik zou zo’n box erg graag zelf eens willen proberen!

 3. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUX BLOX APRIL 2017

  Wat een prachtige foto’s en fijne review!

 4. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUX BLOX APRIL 2017

  Wat een mooie box
  En hele mooie foto,s heb je gemaakt
  Die lipstick is erg mooi .en dan nivea
  Ik gebruik nivea soft hydraterende crème ,en daar ben ik al blij mee
  En ga zeker de care ook eens proberen
  Nivea is gewoon heel goed ik ben er van huis uit groot mee geworden
  Mijn moeder gebruikte het voor ons ,eigenlijk voor het hele gezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *