BLUX Box januari 2017

Vandaag deel ik met jullie de BLUX Box van januari. Het is de allereerste BLUX Box van dit verfrissend nieuwe jaar! BLUX Box start dit jaar wel heel erg goed. Benieuwd naar de inhoud? Lees dan snel verder!

Ik heb 1x eerder een make-up box gehad, en dat was de PrettyBox, de BLUX Box is voor mij en nieuwe ervaring. Vaak is ’t het verrassingseffect dat mij zo trekt aan dit soort boxen. Het is net of je een cadeautje krijgt. Dit jaar start de BLUX box met 5 nieuwe samenwerkingen! Dat zorgt dus zeker al voor een verrassing.

Ik was met name erg verrast dat 4 van de 5 producten uit de BLUX Box Full size zijn. Hieronder staan alle producten uit de BLUX Box van januari op een rijtje.

BLUX Box januari 2017

♥ HUYGENS Shampoo 
♥ La Theorie Des Volcans mask/scrub
♥ HOTMAKEUP Lipgloss 
♥ Ooh! Oils Of Heaven Natural Moringa Anti-oxidant Face Oil 
♥ Cougar Beauty Mineral Eyeshadow 
♥ Productboekje met informatie over de producten en merken

Erg handig dat er in de BLUX Box een boekje in inbegrepen met uitgebreide informatie over de producten in de box.

HUYGENS Shampoo 

[easy-image-collage id=14853]

De producten van HUYGENS bestaan uit pure en natuurlijke ingrediënten en staan bekend om hun buitengewone kwaliteit en werkzaamheid. In deze box zit een travel size shampoo in de variant ‘Infusion Blanche’, ‘Bois Rose’ of ‘Ylang n1’. De shampoo op basis van suiker is vrij van sulfaten, waardoor de shampoo niet zo schuimt als bij een gewone shampoo. Het haar en de hoofdhuid worden uiteraard wel intensief gereinigd en je haar zal na het gebruik van de shampoo zijdezacht aanvoelen.

In mijn box zit de Ylang n1 versie. Ik ben heel erg benieuwd naar de niet schuimende shampoo, want ik ben gewend dat een shampoo lekker schuimt. Ik ga het zeker proberen, want de shampoo op basis van suiker klinkt wel weer heel fijn. Als je mij nieuwsgierig wilt maken, moet je met dit soort producten komen. Nummer 1 is een schot in de roos.

– 30 ml / Full Size 250 ml € 17,90

La Theorie Des Volcans mask/scrub 

[easy-image-collage id=14863]

Het Franse merk La Théorie Des Volcans heeft een lijn innovatieve schoonheidsproducten ontwikkeld, geïnspireerd door de kracht van vulkanen. De 2 in 1 scrub/gezichtsmasker is hét product om de huid te zuiveren en om dode huidcellen te verwijderen. Gebruik het product 2 of 3 keer per week. Breng een dun laagje aan op de schone, droge huid in cirkelvormige bewegingen. Laat het gedurende 2 minuten intrekken en spoel de scrub vervolgens af met water.

Ik ben gek op maskertjes, dus dit is een fijn product om aan te treffen in de box. Het is ook een full size product, wat ik overigens best klein en prijzig vind. De verpakking ziet er trouwens wel vrolijk en mooi uit. En het feit dat het product 2 in 1 is belooft ook wat. Mijn interesse is wederom gewekt.

– 30 ml € 30,00

HOTMAKEUP Lipgloss 

[easy-image-collage id=14854]

Het Deense merk HOTMAKEUP ontwikkelt cosmetica van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs en is opgericht door de Deense make-up artist Rikke Degn. In deze box zit een lipgloss uit de ‘Nude Collection’. De lipgloss geeft een mooie subtiele kleur af en voelt prettig aan op de lippen vanwege de romige en lichte structuur. De lipgloss staat tevens mooi bij alle huidtinten.

Dit is zeker een nieuw merk voor mij, ik kende het nog niet. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik niet echt een fan ben van lipgloss, ik gebruik liever een litpstick. De kleur is wel erg mooi, en misschien leuk om te dragen op een mooie lipstick. Niet mijn favoriete product uit deze box, maar zeker wel leuk. Dat komt puur omdat ik de juiste lipgloss nog niet heb gevonden, wie weet hebben we een match.

– € 7,95

Ooh! Oils Of Heaven Natural Moringa Anti-oxidant Face Oil 

[easy-image-collage id=14855]

Deze natuurlijke anti-aging gezichtsolie van Oils Of Heaven is zeer rijk aan natuurlijke anti-oxidanten en bevat vitamine A en vitamine C. Dit maakt deze olie een uitstekende reiniger en moisturizer. Daarnaast gaat deze olie huidveroudering tegen en voorkomt het huidbeschadigingen. Gebruiksadvies: Breng ca. 2 à 3 druppels aan op de gereinigde huid (’s ochtends of ’s avonds). De olie is ook te gebruiken als basis voor onder je make-up.

Ik heb een redelijk gevoelige huid en gebruik daarom niet zomaar alles voor mijn gezicht. Vaak waag ik me niet aan de oliën, maar gebruik ik een serum en een creme. Een olie is vaak net te vet voor mijn huid. Misschien probeer ik de olie een keer als basis onder mijn make-up.

– 15 ml € 11,00

Cougar Beauty Mineral Eyeshadow 

[easy-image-collage id=14866]

De Mineral Eyeshadow van het Engelse merk Cougar Beauty is een losse oogschaduw van de meest natuurlijke vorm van mineralen. De oogschaduw voelt zijdezacht aan en is hoog gepigmenteerd. Het bevat geen bismuth, talk, nanodeeltjes of geurstoffen en is daarom perfect voor gevoelige ogen.

De oogschaduw is een losse poeder perfect voor de gevoelige ogen, maar desondanks vind ik dit product niet zo interessant. Ik gebruik het liefst een matte oogschaduw die komt in een mooi palette met meerdere kleuren. De kleur is wel mooi en neutraal, proberen zal ik het zeker, en wie weet.

– Full Size € 11,50

Mijn mening

Eerlijk is eerlijk, ik vind de inhoud mooi maar niet alles even spectaculair. Dat het een box is met 5 nieuwe merken, dat vind ik echt goed om het jaar mee te beginnen. Het masker, de shampoo en de gloss vind ik erg leuk, de oogschaduw en de olie zou ik niet missen. Zou ik de box aanschaffen? Ik denk het niet, maar dat is meer omdat ik daarvoor zelf te kieskeurig ben, en blij zou willen zijn met alles in de box. Maar ik ben me er van bewust dat je onmogelijk iedereen die de box aanschaft 100% tevreden  stellen. Het zijn allemaal bruikbare producten maar het is gewoon heel persoonlijk of je ze ook gaat gebruiken of niet. Wel vond ik het heel erg leuk dat ik deze box mocht ontvangen, en het verrassingseffect bij het openen, ja dat werkt. Voor wat je ervoor betaald krijg je zeker iets leuks.

Prijs en verkrijgbaarheid

Voor 14,95 ontvang je een BLUX box bij jou thuis. Kijk op de site voor meer info!

 • Ontvang elke maand 4 tot 6 cosmetica producten
 • Je maandelijkse beauty verrassing voor slechts €14,95
 • Gratis thuisbezorgd in een mooie box.
 • Maandelijks opzegbaar

afsluiting-tatiana

Wat vind jij het beste product uit deze box?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | UNBOXING BLUX BOX JANUARI

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUX BOX JANUARI

  Ohh ik ken echt geen enkel merk. Wat een leuke inhoud zeg!

 2. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUX BOX JANUARI

  Ook ik kende de merken niet. Wel leuk om kennis te maken met de merken maar zoals je zegt ga je ze wel gebruiken. Daarom dat ik zo geen boxen koop want ik weet nu al dat ik de helft waarschijnlijk nooit zal gebruiken

 3. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUX BOX JANUARI

  ah ik kende het nog niet, maar het ziet er wel goed uit zeg

 4. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUX BOX JANUARI

  Ook ik ken dit merk niet ,als je eenmaal een merk gebruikt ,ja dan ga je soms geen ander merk meer kopen
  Maar op jou blog en van de anderen ,zie je zo veel langs komen !!
  En zo leer je alle merken kennen ,behalve gebruiken hihi
  Maar proberen kan natuurlijk altijd

 5. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUX BOX JANUARI

  Wat leuk om jou review ook te zien! Zo grappig dat we beide dezelfde producten iets minder mee hebben;)

 6. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUX BOX JANUARI

  Ik heb deze box in 2015 ook een aantal keren gehad maar na een indrukwekkende eerste box vond ik hem daarna steeds meer tegenvallen en ben hem uit het oog verloren. Maar eerlijk is eerlijk: dit is een leuke inhoud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *