BLUXBOX juni 2017

Het is al weer juli, de maand juni is net voorbij. En het einde van de maand betekend weer een nieuwe BLUXBOX. De juni editie staat helemaal in het teken van de zomer, want deze box zit vol met producten die deze zomer heel goed van pas komen. Kijken jullie mee!

 

BLUX staat voor ‘Be Lux’.
Om de maand leveren wij 8 tot 10 beautyproducten in een mooie box, bestaande uit miniaturen en/of full size producten in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging en nagellak.

BLUX is een exclusieve samenwerking aangegaan met Nederlands meest bekende hair & make-up artist: Mari van de Ven! Mari zal ons helpen met het selecteren van de mooiste producten en uitleg geven over hoe je deze producten kunt gebruiken.

Daarnaast geven wij per editie een ‘Golden Ticket’ weg waarmee je een make-over van Mari van de Ven kunt winnen! Als abonnee maak je iedere editie automatisch kans op deze prijs!

 

BLUX is de grootste en meest gebruikte box in Nederland en dé beste manier om cosmetica te ontdekken!

 

━━━━ BLUX ━━━━

 BLUXBOX juni 2017

ONTDEK COSMETICA

Dolbij was ik, toen er omstreeks 22 juni een nieuwe editie van de BLUXBOX bij mij bezorgd werd. Al eerder heb ik mogen genieten van de inhoud van deze box. En steeds weer ontdek ik nieuwe merken en nieuwe producten. De producten uit eerdere boxen kunnen jullie hier terugzien.

BLUXBOX april 2017

BLUXBOX april 2017

Wat ik dus erg leuk vind aan deze box is natuurlijk het verrassingselement, omdat je nooit weet wat er in de box zit. In deze box zit maandelijks 8 tot 10 producten, en deze kunnen full size of testproducten zijn. Het handige vind ik heb boekje, die je altijd als eerste aantreft als je het doosje opent. In dit boekje staat nauwkeurig omschreven welke producten er in zitten, de inhoud ervan en de prijs.

BLUXBOX juni 2017

INHOUD VAN DE BLUXBOX JUNI 2017

De inhoud van deze maand vond ik heel erg leuk en zomers. Na een aantal lekkere zomerse dagen mogen de producten uit deze box gewoon niet meer ontbreken. De producten zijn verfrissend, fruitig en koel! Naast de bekende merken zoals Naobay en Merci Handy zijn er ook weer nieuwe samenwerkingen met merken zoals Beauty Papier, So Susan en Vision!

♥ BEAUTY PAPIER BLOTTING PAPER – FULL SIZE

♥ I LOVE … MANGO & PAPAYA BUBBLE BATH & SHOWER CRÈME – 100 ML

♥ MERCI HANDY HELLO SUNSHINE FACE MIST – FULL SIZE

♥ NAOBAY MOISTURIZING PEELING – FULL SIZE

♥ SO SUSAN HAUTE LIGHT – FULL SIZE

♥ GARNIER LOVING BLENDS HONING GOUD HAARMASKER MINI – 20 ML

♥ VISION EVERY DAY SUN PROTECTION SPF30 – 10 ML

BEAUTY PAPIER BLOTTING PAPER

 

BEAUTY PAPIER BLOTTING PAPER

━━━━ BEAUTY PAPIER BLOTTING PAPER ━━━━

We beginnen direct met een product dat ik nog niet kende! De blotting papers van Beauty Papier kun je gebruiken wanneer je tijdens zonnige en warme dagen snel last hebt van glimmende zones op je gezicht. Want deze kleine vloeipapiertjes absorberen glans, overtollig huidvet, zweet en onzuiverheden. Het resultaat is een matte en zachte huid.

Gebruik 1 vloeipapiertje voor het hele gezicht. Dep het vloeipapiertje op de plekken waar de huid glanst, denk erom deppen en niet vegen of wrijven. Geschikt voor alle huidtypes en je make-up wordt niet aangetast.

Full Size || aanbevolen verkoopprijs € 9,10

━━━━━━━━ ♡ ━━━━━━━━

 

 LOVE ... MANGO & PAPAYA BUBBLE BATH & SHOWER CRÈME

 LOVE ... MANGO & PAPAYA BUBBLE BATH & SHOWER CRÈME

━━━━ I LOVE … MANGO & PAPAYA BUBBLE BATH & SHOWER CRÈME ━━━━

Dit merk is niet nieuw voor mij. I Love … heeft heerlijk geurende bad- en lichaamsproducten die de huid verwennen en verzorgen. Dit product is het eerste waar ik naar greep toen ik de box opende. Ik ben dol op de fruitige geur van mango. Mijn zintuigen waren gelijk geprikkeld om de douche- en badcrème  met de fruitige geur van Mango & Papaya te ruiken. Heerlijk!

Full Size 500 ml || aanbevolen verkoopprijs € 6,07

━━━━━━━━ ♡ ━━━━━━━━

 

MERCI HANDY HELLO SUNSHINE FACE MIST 

 

MERCI HANDY HELLO SUNSHINE FACE MIST 

━━━━ MERCI HANDY HELLO SUNSHINE FACE MIST ━━━━

Nog een product dat ik niet kende, en ik vind het fijn om nieuwe merken en producten uit te proberen. De Merci Handy Hello Sunshine Face Mist gebruik je als je toe bent aan verfrissing. Handig om mee te nemen in je handtas. De verkoelende en hydraterende gezichtsspray heeft een perfect formaat voor op een zomerdag of tijdens een festival. Nu heb je altijd wat verkoeling bij je, maar daarnaast is de Face Mist ook een perfecte basis voor je make-up.

Full Size || aanbevolen verkoopprijs € 4,79

━━━━━━━━ ♡ ━━━━━━━━

 

NAOBAY MOISTURIZING PEELING 

 

NAOBAY MOISTURIZING PEELING 

 

NAOBAY MOISTURIZING PEELING 

━━━━ NAOBAY MOISTURIZING PEELING ━━━━

In de box zat ook deze fijne gezichtspeeling van het Spaanse merk NAOBAY.  Het bevat natuurlijke peeling deeltjes van de Acai boom, shea butter en zoete amandelolie, die de dode huidcellen verwijdert en onzuiverheden vermindert.

Vermijd bij het aanbrengen van de peeling de dunne huid rond de oogcontouren. Masseer het zachtjes in op een vochtig gezicht en laat het enkele minuten intrekken.

Full Size || aanbevolen verkoopprijs € 15,99

━━━━━━━━ ♡ ━━━━━━━━

 

SO SUSAN HAUTE LIGHT 

 

SO SUSAN HAUTE LIGHT 

━━━━ SO SUSAN HAUTE LIGHT ━━━━

Dit is een multifunctioneel 3-in-1 potlood, dat ik ook nog niet kende. Het potlood is verrijkt met witte truffel. Inzetbaar als concealer, oogschaduwbasis en highlighter. De romige formule maakt het makkelijk om te blenden, de kleur is geschikt voor alle huidtinten. Toch vind ik voor de zomer, wanneer mijn huid heerlijk zongebruind is, de kleur wat aan de lichte kant. Ik moet oppassen in welke delen van mijn gezicht ik het gebruik.

Full Size || aanbevolen verkoopprijs € 17,70

━━━━━━━━ ♡ ━━━━━━━━

 

GARNIER LOVING BLENDS HONING GOUD HAARMASKER

 

GARNIER LOVING BLENDS HONING GOUD HAARMASKER

━━━━ GARNIER LOVING BLENDS HONING GOUD HAARMASKER ━━━━

Een heerlijk haarmasker ontwikkeld voor beschadigd en breekbaar haar. De 20 ml mini verpakking is goed voor 1 wasbeurt en dus ideaal om mee te nemen op vakantie. Stel je voor een masker die je haar tot diep in de puntjes voedt en herstelt en ook nog eens heerlijk naar honing ruikt.

Rijkelijk verdelen over gewassen haar, even een minuutje laten inwerken voor een snelle verzorging, of 3 tot 5 minuten om het haar intensief te voeden. Daarna uitspoelen.

Full Size 300 ml || aanbevolen verkoopprijs € 5,99

━━━━━━━━ ♡ ━━━━━━━━

 

VISION EVERY DAY SUN PROTECTION SPF30

 

VISION EVERY DAY SUN PROTECTION SPF30

━━━━ VISION EVERY DAY SUN PROTECTION SPF30 ━━━━

Ik ben altijd al een voorstander geweest van een goede zonbescherming. Maar nu mijn huid wat ouder wordt ben ik extra voorzichtig. Vision biedt langdurige zonbescherming tegen de schadelijke straling van de zon. De sprays en lotions zijn waterbestendig en parfumvrij, trekt snel in en voelt niet vet aan. Geniet van de zon, smeer royaal en frequent.

Full Size 100 ml || aanbevolen verkoopprijs € 13,49

━━━━━━━━ ♡ ━━━━━━━━

 

Wil je ook om de maand een BLUX – Luxurious Boxes ontvangen, met 8 tot 10 beauty producten? Slechts 29,95 per editie & gratis verzending, en op ieder gewenst moment opzegbaarBestel nu de zomer box van juli/augustus!

BLUXBOX
BESTEL HIER: Twee maandelijks abonnement € 29,95

Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

BEN JIJ LID VAN DE BLUXBOX OF EEN ANDERE BEAUTYBOX? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

26 Reacties

 1. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Leuke box met een hoop nieuwe merken zeg! Alleen jammer dat er weer NAOBAY in zit. Dit hebben ze al zo vaak gedaan volgens mij.

 2. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Oe, die face mist zou echt perfect zijn voor mij. Ik loop normaal met van die vochtige doekjes te sjouwen.

 3. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Die vision zonbescherming klinkt goed! Mooie box sowieso!

 4. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Fijne zomerbox met veel lekkere producten. Ik ben wel heel benieuwd hoe de Papaya en Mango Bubbel Bath en Shower crème ruikt

 5. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Wat een leuke producten!
  Lekker voor de zomer.
  De douchegel lijkt mij heel lekker!

 6. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Mooi en helder. Die mist ga ik een keer proberen. Die hele box ziet er echt zomers uit.

 7. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Mooie inhoud weer! Ik ben zelf wel erg benieuwd naar het Blotting papier.

 8. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Leuk artikel, zelf zou ik het haarmasker eens willen proberen!

 9. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Leuke box en leuke inhoud! Die zonnebrand creme van Vision is heel erg goed! Die gebruik ik zelf ook :).

 10. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Je hebt prachtige foto’s gemaakt! Zelf vind ik zo’n boxen altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken, maar ken niet genoeg van beauty om er vb. een abonnement op te nemen.

 11. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Dat masker van Garnier heb ik ook, het doet z’n werk wel! Ik ben trouwens super benieuwd naar die geur van de I love… douchegel. x A

 12. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Ik ben niet lid van een beautybox of iets dergelijks. Het lijkt mij altijd een beetje link omdat je niet weet wat er in zit!

 13. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Hele leuke blog met prachtige foto’s
  En een mooie box met leuke nieuwe producten ,die masker lijkt me heerlijk

 14. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Wat een uitgebreide review. Toffe box met mooie producten!

 15. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Leuke producten! Uitgebreid en goede review! Mooie foto’s van de producten….Je kan ze bijna aanraken 🙂

 16. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Leuke box met leuke producten.

 17. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Ben ook wel benieuwd naar de blotting papers. Leuke inhoud deze maand.

 18. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Wat een prachtige inhoud en mij lijkt vooral de showergel met Mango erg lekker.

 19. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Dit was de eerste box die ik ooit gekregen heb en was er erg blij mee! Was goed verrast door de inhoud 🙂

 20. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  De producten (en je foto’s) zien er supermooi uit. Ik ruik ze gewoon, heerlijk! Ik vind het een leuk concept, deze boxen. Ik hoop dan alleen dat je alles ook echt kunt gebruiken en niet na een jaar met een mega overschot aan beauty producten zit?!

 21. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Oeeeeeeh dat ziet er leuk uit. Mooie box hoor.

 22. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Normaal heb ik helemaal niks met boxen op het gebied van beauty, maar dit ziet er wel heel erg goed uit.

 23. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Wat een leuke inhoud zeg! Ik vind boxen zelf altijd wat ‘eng’ om te bestellen, omdat ik gewoon ‘mijn producten’ heb… Maar deze had ik wel willen hebben

 24. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Wauw die box lijkt me echt geweldig, wat een mooie producten zeg.

 25. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Die blotting papers ken ik helemaal niet, maar die lijken me super fijn!
  Zo’n Bluxbox lijkt me trouwens ook leuk om cadeau te geven!
  Mooie foto’s heb je gemaakt 🙂

 26. Tatiana's Blog | UNBOXING BLUXBLOX juni 2017

  Mooie foto’s heb je gemaakt. En wat een fijne producten als ik het zo lees. Het haarmasker zou ik ook wel willen proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *