Unboxing haar- en huidproducten van Etern’L

by Tatiana

Bloggen is mijn passie, en één van de mooie kanten van het vak zijn de mogelijkheden die je krijgt aangeboden. Zoals het kennismaken met nieuwe merken en producten. Ik kreeg van Etern’l  de mogelijkheid en kans om producten voor de huid e het haar te testen. Producten die mijn huid een tweede jeugd geven! Vanaf het unboxen bij de eerste aanraking was ik verkocht en wilde ik dolgraag mijn liefde met jullie delen. De producten zijn nog niet getest, maar wel uitgepakt. Kijken jullie mee? 

SASS

Huidproducten van Etern’l

Voor altijd jong

Etern'l

De huidverzorgingslijn van Etern’l bestaat uit 8 producten, waarvan er 3 in mijn pakket zaten. Hieronder vinden jullie een (korte) beschrijving van de producten. Ik zal de komende weken de producten gaan testen en dan zal ik jullie in een review laten zien hoe je de producten moet gebruiken, de werking ervan en wat de ingrediënten zijn die er in verwerkt zijn.

NACHTCRÈME – TEGEN HUIDVEROUDERING – GEEFT MEER VORM

Liftingeffect voor het gezicht en hals. Verhoogt de jukbeenderen en strijkt de gelaatsrimpels glad. Dankzij de unieke textuur voelt de huid bij het ontwaken zacht en vol aan, heeft ze een betere teint en maakt ze een frisse, uitgeruste indruk.

  • € 30,00

HYALURONIC ACID SERUM

Verstevigend effect voor het gezicht. Helpt kleine en diepe rimpels te bestrijden en hydrateren. Dit geconcentreerde serum is zeer effectief bij lage doses, het beste voor intensieve hydratatie en opvulling.

  • € 40,00

LIPPENBALSEM VOOR ZACHTHEID, VOLUME EN HYDRATERING

KISS ME QUICK & etherische olie van strobloem. Stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur en verhoogt de zachtheid, het volume en de hydratering van de lippen.

  • € 20,00

SASS

Haarproducten van Etern’l

Geniet van lang en gezond haar

Etern'l

De haarverzorgingslijn van Etern’l bestaat uit 4 producten, die ik alle 4 mag gaan testen. Hieronder vinden jullie net als bij de huidverzorgingslijn een (korte) beschrijving van de producten. Ik zal de komende weken de producten gaan testen en dan zal ik jullie in een review laten zien hoe je de producten moet gebruiken, de werking ervan en wat de ingrediënten zijn die er in verwerkt zijn.

ETERN’L SHAMPOO

Eternl haarproducten stimuleren de haarzakjes om een ​​gezonde haargroei te bevorderen.

  • € 35,00

ETERN’L CONDITIONER

Eternl superproducten zullen wonderbaarlijke effecten hebben op de dikte en lengte van je haar.

  • € 35,00

ETERN’L SERUM: HAAR GROEI THERAPIE

Etern’L haarverzorgingsproducten versterken de haargroei, maken het haar sterk, glanzend, zacht en glad. Geeft het haar volume en stopt haaruitval.

  • € 35,00

Nu ik jullie de producten heb laten zien, kan ik ze de komende weken lekker gaan gebruiken, voordat ik jullie vertel over de producten en het resultaat dat ze hebben op mijn huid en haar. Zijn jullie benieuwd? Hou dan vooral mijn blog in de gaten.

Van welk van de producten zie jij het liefst een review?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

2 comments

Lavinia 5 maart 2019 - 17:09

Ziet er goed uit deze producten. Ik ken het merk ook niet.

Reply
Verbeterhaar 24 april 2019 - 11:59

Hi Tatiana, ik ken het merk niet, maar de producten zien er goed uit. Ben erg benieuwd welk effect ze hebben op je haar en huid!

Groetjes,
Lisanne

Reply