UNBOXING: MIO MiVue 785 DASHCAM

MiVue 785 Dashcam

Een camera is een essentieel onderdeel van bloggen, je kunt bijna wel zeggen dat je zonder camera niets kunt beginnen. Maar toen jullie de titel van dit artikel zagen, riep dit vast vraagtekens op. Wat moet je nu weer met een dashcam. Ik zal het jullie vandaag laten zien en kort vertellen. Kijken jullie mee!

 

 

Mio ontwikkelt en verkoopt producten waarmee gebruikers kunnen profiteren van de laatste ontwikkelingen in mobiele diensten. Het merk werd opgericht in mei 2002 en heeft tegenwoordig vestigingen in Europa, Taiwan, het vasteland van China, Noord-Amerika, Australië, Japan en Zuid-Korea. Er werken momenteel wereldwijd meer dan 900 mensen bij Mio en Mio-producten worden in meer dan 38 landen verkocht. Mio gelooft dat het mobiele leven en het mobiele zakendoen tot in de verre toekomst een integraal onderdeel van het dagelijks leven zal zijn. De slogan van Mio, “Explore More,” richt zich op het veranderen van de manier waarop mensen de wereld ervaren en laat gebruikers weten dat ze de wereld op een eenvoudige en ongebonden manier kunnen ontdekken met Mio-producten.

 

━━━━MIO━━━━

 MiVue 785 DASHCAM

MiVue 785 Dashcam

Ik kreeg de kans om de MIO MiVue 785 Dashcam te reviewen. Vandaag in dit artikel laat ik jullie zien wat ik nou precies ontvangen heb.

De inhoud van het doosje:

◊ camera

◊ autolader

◊ voorruithouder

◊ start guide

De Mio MiVue 785 Touch GPS is een compacte dashcam met touchscreen waarmee je overdag en ’s nachts heldere beelden maakt.

WAAROM EEN DASHCAM?

MiVue 785 Dashcam

MiVue 785 Dashcam

Ik ben een beginnend bestuurder, en ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb. Maar ik geef toe dat ik het soms ook best nog wel eng vind op de weg. Op de snelweg rijden vind ik heerlijk, maar in een drukke stad benauwd me vaak en komt alles op me af.

Iedereen kent de filmpjes wel van YouTube, of van het programma Blik op de Weg. Spookrijders en andere wegpiraten met een gevaarlijke rijstijl. Vaak zijn het onschuldigen die er bij betrokken zijn en gewond raken. Dat jaagt me soms best wat angsten aan. Want vaak is een ongeluk niet eens je eigen schuld. Maar dat valt niet altijd aan te tonen, of toch wel? Ja, met een dashcam kan dat dus wel.

Een dashcam legt bijzondere momenten vast. De dashcam is misschien wel een onmisbare gadget: deze zorgt er als een soort videoscheidsrechter voor dat je je onderweg beter beschermd voelt. Bovendien sta je sterker bij je verzekeraar omdat je kan aantonen wanneer schade door anderen is veroorzaakt.

DE TEST OF IK NIET MEER ZONDER DASHCAM KAN

MiVue 785 Dashcam

MiVue 785 Dashcam

Dit was slechts de unboxing van de dashcam. Nu willen we natuurlijk ook resultaat zien. Dat resultaat krijgen jullie binnenkort. De belangrijkste reden waarom ik graag de dashcam wilde is voor mijn vakantie naar Oostenrijk. Het is voor het eerst dat ik achter het stuur stap op weg naar Oostenrijk. Het is een flinke route van ongeveer 12 uur rijden (1.234 km). De snelweg in Duitsland is goed te doen, maar de bergen in Oostenrijk is een heel ander verhaal. Deze route ga ik deels filmen met de dashcam.

Binnenkort horen en zien jullie mijn verhaal, en weten jullie of ik na deze ervaring nog zonder dashcam kan en wil rijden.

━━━━ ♡ ━━━━

Vandaag was even heel iets anders, en een tikkeltje technisch maar ik hoop dat jullie het toch interessant vonden.

Tatiana's Blog | UNBOXING: MIO MiVue 785 DASHCAM

Rij jij graag? Voel jij je veilig op de weg? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | UNBOXING: MIO MiVue 785 DASHCAM

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | UNBOXING: MIO MiVue 785 DASHCAM

    Leuk zeg! Lijkt me erg leuk voor op vakanties inderdaad. Fijne unboxing!

  2. Tatiana's Blog | UNBOXING: MIO MiVue 785 DASHCAM

    wow such a beauty blog your are

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *