Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Deze mascara stond al ZOOOOOOOOOO lang op mijn wishlist, en nu heb ik hem eindelijk kunnen bemachtigen, de Moodstruck 3D Fiber Lashes van het merk Younique. Ik heb ontzettend veel verbazingwekkende filmpjes en foto’s gezien van meiden op Instagram en YouTube met resultaat van voor en na waar je U tegen zegt. Niet iedereen was er super enthousiast over, dus ik ben nog een beetje huiverig, maar het resultaat is zo GE-WEL-DIG bij sommigen dat ik het de moeite en het geld waard vind om uit te proberen. Daarnaast ben ik ook te nieuwsgierig aangelegd om het niet zelf te proberen. Ik heb 3 setjes op Marktplaats weten te bemachtigen en heb € 20,- p.s. betaald. Wie wil er nou niet super lange wimpers zonder het geknoei met lijm.

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Later deze week een review van dit product, nu eerst even de unboxing. Ik ben heel benieuwd of dit mijn #1mascara’s ever word, of een grote flop. In dat geval kan ik jullie dat besparen en kunnen jullie na het lezen van de review de keuze maken om het product wel of niet te kopen. Het product is in Nederland nog niet zo makkelijk te verkrijgen, of ik heb niet goed gezocht, dus het is even zoeken.

YOUNIQUE Moodstruck 3D Fiber Mascara wordt geleverd met beschrijving en in een doosje wat door velen wordt aangezien voor een ‘brillendoosje’. Ik vind de verpakking erg leuk en eigenlijk ook wel stylish. Als je het doosje opent zie je de 2 items, netjes verpakt.

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Om een mooi effect te krijgen moet je het product wel gebruiken zoals staat omschreven in de meegeleverde beschrijving. Eerst breng je een laag mascara aan, dit kan elke mascara zijn, dus gewoon de mascara die jij dagelijks gebruikt. Het setje bestaat uit 2 items, de transplanting gel en de naturel fibers. Na – stap 1 – de laag mascara breng je de transplanting gel – stap 2 -aan (wel als je mascara is opgedroogd), daarna breng je een laag naturel fibers – stap 3 – aan. Stap 2 en 3 kun je herhalen totdat je het voor jou gewenste resultaat hebt bereikt.

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Zo zou je dus in 3 stappen het effect moeten krijgen van Fake Lashes! Ben je net zoals ik benieuwd of dit product de Wow-factor heeft, hou dan mijn blog nauwlettend in de gaten want de review volgt snel. Ik zal dit product niet alleen reviewen, maar zal dit samen met mijn zusje doen. The more the merrier – en misschien heeft zij er een andere kijk op als ik.

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Afsluiting BLOG

 

 

 

Hebben jullie deze hype ook al gezien, gehoord, of misschien zelfs uitgeprobeerd?  Is het volgens jou een Yay of Nay?
Tatiana's Blog | Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

12 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

  Ik ben benieuwd naar het resultaat!!

 2. Tatiana's Blog | Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

  je maakt mij wel heel nieuwsgierig naar dit product….

 3. Tatiana's Blog | Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

  Oei ik ben wel erg benieuwd hierna. Ik kan altijd wel wat extra volume gebruiken!

 4. Tatiana's Blog | Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

  Haaai!! ben superbenieuwd naar je review! wanneer komt deze?

  1. Tatiana's Blog | Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

   Nynke,

   Ik hoop snel maar eerst moeten mijn wimpers een beetje bijkomen van extensions, daarna.

   Liefs

 5. Tatiana's Blog | Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

  Super spul !!!!
  Na een jaar wimperextentions te hebben gehad. Werd ik ineens allergisch voor de lijm.
  Toen ze eraf waren wist ik niet wat ik zag ! Wat was dat lelijk ! Dit spul besteld en gebruik dit nog steeds ! Ben er echt super blij mee !!
  Mocht je het willen hebben!
  Ik verkoop deze setjes 🙂
  Stuur dan een mailtje naar mardim637@gmail.com
  (Heb er maar een paar dus wacht niet te lang ;))

 6. Tatiana's Blog | Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

  Hoi allemaal, Ik heb super goede ervaringen met dit bedrijf waar de mascara’s ook te verkrijgen zijn! je bent eer van verzekerd dat dit de echte zijn. Ik hoop dat ik jullie hiermee een handje help. Groetjesss

  https://www.facebook.com/younique3dfiberlashmascara?ref=tn_tnmn

 7. Tatiana's Blog | Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

  Hay, ik zou graag willen weten hoe je die youniqe producten in Nederland kan verkrijgen. want via de site word het alleen maar naar een paar landen gestuurd.

  1. Tatiana's Blog | Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

   Hallo Zubeyda, ik had het geluk deze via een schoonheidssalon te kunnen kopen. Je zou het via Marktplaats kunnen proberen, of de link die Celina hierboven noemt. Marlinda die hierboven ook reageert had ook een aantal setjes, dit is al een tijd terug dus ik weet niet of ze het nog steeds heeft.

 8. Tatiana's Blog | Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

  Hi

  Ik gebruik ook al paar maanden de 3D fiber mascara ,ik had eerst wel mijn twijfels maar ik ben echt overtuigd .Ik bestel ze altijd via deze bedrijf , kwaliteit is goed en levering is zeer snel .is Eigenlijk ook de goedkoopste hier in Nederland

  https://www.vanoutlet.nl/3d-fiber-lash-mascara-duo-set-in-luxe-geschenk-etui

 9. Tatiana's Blog | Unboxing | Moodstruck 3D Fiber Lashes from Younique

  Ze hebben nu ook de 4d mascara
  En sinds 2 november is al hun make up ook verkrijgbaar in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *