United Colors of Benetton Refreshing Body Mist

In dit artikel lees je meer over de United Colors of Benetton Refreshing Body Mist. Al een tijdje was ik op zoek naar een lekkere body mist. Op veel blogs kwam de Victoria’s Secret body mist voorbij, en ik heb ze ook vaak in handen gehad, geprobeerd, geroken en toch weer terug gezet. Waarom? Ik persoonlijk vind de prijs wat aan de hoge kant.

Toen kreeg ik van Cindy, de United Colors of Benetton Refreshing Body Mist, refreshing apple. Nieuwsgierig probeerde ik de body mist uit.

Beneton United Colors Body Mist

United Colors of Benetton over

De nieuwe lichaam mists collectie van Benetton. Fris, glanzende en heldere body mists werden gecreëerd met de meest inspirerende en energieke ingrediënten van rondom de wereld.

Beneton United Colors Body Mist

De body mist van United Colors of Benetton zit in een doorzichtige spuitflacon. De flacon zelf is eenvoudig. Door de Refreshing Apple krijgt de Body Mist haar groene kleur en straalt naar mijn mening een bepaalde luxe uit, juist door de simplicity. Deze body mist heeft de geur van Refreshing Apple en bevat een inhoud 250 ml.

Beneton United Colors Body Mist

De Refreshing Apple body mist van United Colors of Benetton bevat basisnoten van groene appel, ananas en watermeloen, mooi gecombineerd met groene thee, freesia, Lelietje-van-dalen, verrijkt met musk, perzik en sandelhout.

Achterop de fles staat de Refreshing Apple Body Mist omschreven als: The scent reminds the Australian beaches and makes you feel like if you were surfing on a refreshing apple wave.

Beneton United Colors Body Mist

Deze body mist is verkrijgbaar in de geuren:

 • Appealing Lily
 • Cheering Rose
 • Arousing Watermelon
 • Charming Frangipane
 • Energizing Pitanga
 • Magnetizing Jasmine
 • Refreshing Apple
 • Relaxing Violet
 • Smoothing Orchid
 • Sparkling Guarana
 • Stimulating Aqua
 • Warming Mango

Beneton United Colors Body Mist

Mijn bevindingen

Ik vind het een heerlijk fris geurtje, lekker om na het douchen te gebruiken. Nadeel vind ik wel dat de geur niet heel erg lang blijft hangen. Persoonlijk hou ik er niet van om dit soort producten te combineren met een parfum. Je krijgt op die manier verschillende geuren door elkaar te ruiken. Ik gebruik de body mist, en zodra de geur vervaagt gebruik ik zonodig een parfum.

Dank je wel Cindy, ik ben al met al blij met deze body mist.

Wil je 1 van deze 12 geuren van United Colors of Benetton uitproberen, dan kan je deze hier online bestellen bij ParfumKlik.nl voor € 6,75 / € 7,20 (prijs is afhankelijk van de geur).

Afsluiting naam Modern

Gebruik jij een body mist? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | United Colors of Benetton Refreshing Body Mist

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | United Colors of Benetton Refreshing Body Mist

  Klinkt als een lekkere body mist !

 2. Tatiana's Blog | United Colors of Benetton Refreshing Body Mist

  Vind m ook erg lekker alleen jammer dat hij snel vervliegt ja. We hebben een fles vol iig!

 3. Tatiana's Blog | United Colors of Benetton Refreshing Body Mist

  Body spray is very atraction.everyone do use it .very nice noise & smile.this is worldwide item.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *