Urban Decay Vice Lipstick PSYCHO

Urban Decay Vice Lipstick

Een lipstick van Urban Decay stond al heel lang op mijn Wishlist. Ik had er nog niet eens bij stilgestaan welke kleur ik graag wilde, toen ik eind december meedeed aan een winactie bij Anna Gerrie van Beauty On The Farm, en deze ook nog won. Ik mocht een Urban Decay Lipstick uitkiezen. Dank je wel Anna Gerrie!

Urban Decay Vice LipstickUrban Decay Vice LipstickDirect nadat Anna Gerrie contact met mij had opgenomen, ging ik op zoek naar de perfecte kleur voor mij. Ik zag lipsticks staan met verschillende finishes, namelijk:

 • Metallized – crème basis met glitter
 • Sheer – zacht van kleur en glanzend
 • Comfort Matte – crème matte
 • Mega Matte – super intens matte
 • Sheer Shimmer – semi transparant met een glansje
 • Cream – glanzend zacht

Ik wilde heel graag gaan voor een mooie Nude kleur. Urban Decay heeft een paar hele mooie kleuren. Maar deze bleken uitverkocht, niet op voorraad, dus werd mijn keuze beperkt. En blijven de Nude tinten nog even op mijn wishlist staan.

PSYCHO

Urban Decay Vice Lipstick

Urban Decay Vice Lipstick

Urban Decay Vice Lipstick

Tussen alle prachtige kleuren viel het kleurtje Psycho mij ook direct op. Dit is een prachtige fuchsia roze kleur. En zien jullie die fijne iriserende blauwe micro sparkles! Hoe bijzonder, een matte lipstick met glitters. De lipstick brengt heel fijn aan, en ondanks dat het een matte lipstick is smeert het op je lippen als een zachte boter.

Urban Decay Psycho

URBAN DECAY VICE LIPSTICK WISHLIST

Urban Decay Vice Lipstick Ravenswood

Urban Decay Vice Lipstick Tilt

Urban Decay Vice Lipstick Crisis

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

AND MANY MANY MORE!!!!

MIJN CONCLUSIE

Urban Decay Vice Lipstick

Urban Decay Vice Lipstick

De verpakking waar de huls in zit vind ik er erg vrolijk uitzien. De huls zelf heeft een chique uitstraling. De lipstick brengt makkelijk aan en blijft lang zitten. De Urban Decay lipsticks zijn gelukkig ook al een tijdje te koop bij geselecteerde ICI Paris XL filialen of online voor € 19,50 per stuk.

afsluiting-tatiana

Heb jij al een UD Lipstick Wishlist?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Urban Decay Vice Lipstick PSYCHO

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Urban Decay Vice Lipstick PSYCHO

  Wat een mooie kleur zeg!!! Staat je ook echt heel goed ?

 2. Tatiana's Blog | Urban Decay Vice Lipstick PSYCHO

  Zo een prachtige kleur!
  Wauw wat heb jij mooie witte tanden 😉

 3. Tatiana's Blog | Urban Decay Vice Lipstick PSYCHO

  Wauw wat een prachtige kleur!!

 4. Tatiana's Blog | Urban Decay Vice Lipstick PSYCHO

  Kleur staat je erg mooi! X

 5. Tatiana's Blog | Urban Decay Vice Lipstick PSYCHO

  Staat je goed hoor ,mooie kleur ook ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *