Urban Decay Vice Lipstick PSYCHO

by Tatiana
Urban Decay Vice Lipstick

Een lipstick van Urban Decay stond al heel lang op mijn Wishlist. Ik had er nog niet eens bij stilgestaan welke kleur ik graag wilde, toen ik eind december meedeed aan een winactie bij Anna Gerrie van Beauty On The Farm, en deze ook nog won. Ik mocht een Urban Decay Lipstick uitkiezen. Dank je wel Anna Gerrie!

Urban Decay Vice LipstickUrban Decay Vice LipstickDirect nadat Anna Gerrie contact met mij had opgenomen, ging ik op zoek naar de perfecte kleur voor mij. Ik zag lipsticks staan met verschillende finishes, namelijk:

  • Metallized – crème basis met glitter
  • Sheer – zacht van kleur en glanzend
  • Comfort Matte – crème matte
  • Mega Matte – super intens matte
  • Sheer Shimmer – semi transparant met een glansje
  • Cream – glanzend zacht

Ik wilde heel graag gaan voor een mooie Nude kleur. Urban Decay heeft een paar hele mooie kleuren. Maar deze bleken uitverkocht, niet op voorraad, dus werd mijn keuze beperkt. En blijven de Nude tinten nog even op mijn wishlist staan.

PSYCHO

Urban Decay Vice Lipstick

Urban Decay Vice Lipstick

Urban Decay Vice Lipstick

Tussen alle prachtige kleuren viel het kleurtje Psycho mij ook direct op. Dit is een prachtige fuchsia roze kleur. En zien jullie die fijne iriserende blauwe micro sparkles! Hoe bijzonder, een matte lipstick met glitters. De lipstick brengt heel fijn aan, en ondanks dat het een matte lipstick is smeert het op je lippen als een zachte boter.

Urban Decay Psycho

URBAN DECAY VICE LIPSTICK WISHLIST

Urban Decay Vice Lipstick Ravenswood

Urban Decay Vice Lipstick Tilt

Urban Decay Vice Lipstick Crisis

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

AND MANY MANY MORE!!!!

MIJN CONCLUSIE

Urban Decay Vice Lipstick

Urban Decay Vice Lipstick

De verpakking waar de huls in zit vind ik er erg vrolijk uitzien. De huls zelf heeft een chique uitstraling. De lipstick brengt makkelijk aan en blijft lang zitten. De Urban Decay lipsticks zijn gelukkig ook al een tijdje te koop bij geselecteerde ICI Paris XL filialen of online voor € 19,50 per stuk.

afsluiting-tatiana

Heb jij al een UD Lipstick Wishlist?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

5 comments

Jolanda 26 april 2017 - 09:02

Wat een mooie kleur zeg!!! Staat je ook echt heel goed ?

Reply
chucky1012 26 april 2017 - 09:42

Zo een prachtige kleur!
Wauw wat heb jij mooie witte tanden 😉

Reply
Eva 26 april 2017 - 09:48

Wauw wat een prachtige kleur!!

Reply
Monica 26 april 2017 - 10:23

Kleur staat je erg mooi! X

Reply
Tiny 29 april 2017 - 17:18

Staat je goed hoor ,mooie kleur ook ?

Reply