Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream

Vandaag heb ik weer een leuke winactie. Je maakt dit keer kans op een Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream. Waag gerust een kansje en ontdek de schoonheid van Utsukusy.

Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream

Zelf heb ik de Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream als 1 van de eerste producten gekregen. Maar kort geleden kwam ik erachter dat ik het product al lang en breed gebruik, maar nog nooit over heb geschreven in de vorm van een review. Shame, shame on me! De producten werken goed voor de huid, zelfs verjongend. Jammer dat mijn geheugen een beetje achterblijft. Alleen daarom mag ik iemand van jullie verwennen met dit product, want ik kreeg er nog 1 toegestuurd, die ik mag weggeven.

Voordat ik iemand van jullie blij maak, ga ik jullie eerst iets meer vertellen over de Bijin Facial Cleanser Cream. Ik hoop dat ik daarmee wat vraagtekens kan weghalen bij jullie, mochten jullie nog niet overtuigd zijn van de Utsukusy producten. De Bijin Facial cleanser cream zorgt ervoor dat de huid afvalstoffen goed kan uitscheiden en zorgt voor een goede vochthuishouding in de huid. De Bijin Facial cleanser cream is niet echt een reinigingsmelk en ook geen face wash, het zit er tussen in. Het is een reinigende crème. Vet lost namelijk op in vet, en water lost op in water. Door de natuurlijke vetten / crème in de Bijin Facial cleanser cream lost talg, vuil en verharde huid (hoorn) op, waardoor mee-eters bij dagelijks gebruik verdwijnen en er een schone en fijnmazige huid verschijnt met schone en kleine poriën, terwijl de huid ook diep gevoed wordt en rimpel vorming wordt voorkomen.

Wat Utsukusy bijzonder maakt is dat niet alleen alle producten vrij zijn van dierproeven, maar ook mag Utsukusy sinds jaar en dag het Ecocert logo voeren. Alle planten en kruiden worden met de grootst mogelijke zorg verbouwd en gebruikt, zodat de producten zuiver zijn. En dat is een prestatie om trots op te zijn!

Als onderdeel van het Utsukusy blogteam ben ik daar ook best een beetje trots op, en daarom geef ik graag wat weg om zo meer aandacht te geven aan deze (h)eerlijke producten.

Utsukusy Bijin Facial Cleanser CreamDe Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream breng ik ’s ochtends aan onder de douche, en dit herhaal ik ’s avonds nog een keer voor het beste resultaat. Je kunt het aanbrengen met je vingertoppen, of met een wattenschijfje. Maar aangezien ik het onder de douche gebruik, wat ik nou eenmaal gewoon lekker vind, heb ik geen wattenschijfje nodig. Daarna spoel je het gewoon lekker af onder de douche, of met een vochtige warme doek.

Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream

Wil je kans maken op de Bijin Facial Cleanser Cream? Je hoeft er dit keer niet veel voor te doen.

♥ Deel dit bericht via de Facebook social media knop hieronder én laat onder dit artikel weten waarom je dit product graag zou willen proberen.

♥ Like de Facebookpagina van Utsukusy.

Meedoen kan tot en met maandag 23 mei 2016.

Afsluiting naam Modern

Waag jij ook een kansje?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

13 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

  Ik ben onwijs benieuwd naar dit merk, ik ga dit zeker even onthouden wanneer ik mijn voorraad moet aanvullen!

 2. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

  Ja graag doe ik mee! Het merk lijkt me erg luxe. Als het bij mij ook mee etertjes zou weghalen ben ik super blij!

 3. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

  Had hier nog nooit van gehoord maar het klinkt erg goed ! Ben er nu ook echt wel nieuwsgierig naar geworden dus doe daarom graag mee

 4. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

  Een merk die ik veel terug zie bij bloggers, ik moet mij maar er eens in verdiepen.

  Zelf gebruik ik nu vaste producten van Lavera en Dr. Hauschka omdat ik een hele gevoelige huid heb, dus sla wel even deze winactie over.

 5. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

  Wat is die heerlijk, hé! Ik wens iedereen succes die meedoet, dit is een mega fijn product!

 6. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

  Ik ben al jaren trouw aan mijn Babor Hy-Öl& Phytoactive Reactivating reiniging. Al 21 jaar zelfs! 🙂

  Nu lees ik steeds vaker over Utsukusy Facial Cleanser…
  Dit klinkt als een Must Have…
  Ik ben er zeer benieuwd naar… en zou hem graag proberen.
  Misschien komt deze wel NIEUW op nummer 1.

 7. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

  Ik heb nog nooit van dit product gehoord, maar ben nu wel heel nieuwsgierig. Dat ze dier-en eco-vriendelijk zijn is al een groot pluspunt. Ik gebruik nu de reiniger van Rio Rosa Mosqueta, waar ik best tevreden mee ben, maar ik zou graag eens een ander product met dezelfde goede kwalificaties proberen. (FB Tamara Mara Großmaul)

 8. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

  Leuke actie en ik doe graag mee!
  Omdat ik dit merk niet ken en er erg benieuwd naar ben!
  Het is gemakkelijk te gebruiken en met de handen op het gezicht aan te brengen.
  Fijn dat dit voor alle huidtypes is.
  Ik ben van middelbare leeftijd en heb een droge huid.
  In een grote stad waar veel auto’s, vrachtauto’s en fabrieken zijn etc. zou het fijn zijn om het vuil van dit goed te verwijderen want ik wil geen uitslag krijgen.
  Heb het geshared voor je.

  Natuurlijk ook op bl gesaved: chucky1012

  Fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

 9. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win
  Lise van Nunspeet

  Dit klinkt heel lekker. Ik ben continu op zoek nat nieuwe producten die mij goed doen voelen en mij er mooi uit laten zien. Ik zou dit dol graag proberen.

 10. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win
  Anita te Gussinklo

  Lijkt me een hele fijne cleanser.
  Ik lke de Facebookpagina van Utsukusy.

 11. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

  Een frissere teint en verbetering van de huidconditie dat zou ik graag willen.
  Een grondige gezichtsreiniging is de basis voor een mooie stalende huid en een gezonde huid. Wat me aanspreekt bij Utsukusy is het gebruiksgemak en dat de poriën minder zichtbaar worden. Heb alle stappen doorgenomen.

 12. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

  Het lijkt me een heerlijk product van een fantastisch merk!
  ik Like de Facebookpagina van Utsukusy al heel lang en heb de winactie openbaar op FB gedeeld.
  Nu maar duimen….
  Fijn weekend en groeten, Grete Karina

 13. Tatiana's Blog | Utsukusy Bijin Facial Cleanser Cream + Win

  Klinkt ideaal! Een gewone cleanser (wash gel) droogt mijn huid uit en een reinigingsmelk reinigt mijn huid niet voldoende (T-zone). De Utsukusy Facial cleanser Cream is een goede combinatie! Dus, ik wil deze graag gaan testen en doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *