Utsukusy Home Men Care Kit + VADERDAG KADO TIP

Tatiana's Blog | Utsukusy Home Men Care Kit + VADERDAG KADO TIP

Als teamlid van het Utsukusy testpanel hebben jullie op Blog & Beauty al meerdere artikelen voorbij zien komen met de producten van Utsukusy. Wat nog niet getoond is, maar wat zeker niet mag ontbreken (want ja er zijn ook mannen geïnteresseerd in uiterlijke verzorging), zijn de speciale verzoringsproducten voor de man van nu.


Utsukusy For Men 1

Na de vele artikelen die ik al eerder schreef over de Utsukusy producten, kreeg Ilona (het gezicht achter Utsukusy-Schoonheid) al snel door dat de producten hier in huis zowel door mij als mijn man worden gebruikt. Alleen werd er door mij geen toestemming verleend, om mijn heerlijke producten te delen. Met wie dan ook, getrouwd of niet, er zijn grenzen. Ilona en ik beraamden samen een plan waarin mijn man de hoofdrol zou spelen. Hij zou het hele For Men Home Care Kit krijgen, op voorwaarde dat hij er net zo hard voor zou werken als ik in al die artikelen heb gedaan. Hé de zon gaat niet voor niets op, en voor wat hoort wat.

En hij ging de uitdaging aan, of dat nou is omdat hij de producten graag wilde testen, stiekem ook als blogger aan de slag wil, of de strijd met 2 vrouwen niet kon weerstaan … … hieronder lezen jullie zijn verhaal! Hij is hard aan het werk gegaan, ik heb hem alle kneepjes van het bloggers-vak laten zien. Van productfoto’s maken tot het online zetten van een artikel. Voordat hij mocht beginnen aan het artikel heb ik hem op ‘strenge wijze’ de ins en outs van het bloggen verteld. Hij moet wel knettergek zijn geworden van mijn gezeur: “Denk om de juiste belichting!”, “Gebruik de juiste hoek!”, om nog maar niet te praten over ‘props’. Wat? Een blogger zei ooit: “Make Your Images POP With Photo Props”! Wat ik ook nog tegen hem zei: “Meer foto’s, ik wil meer foto’s, vrouwen houden van foto’s”.

Om het artikel ’t sophisticated en rauwe karakter te geven wat bij mijn man past, heb ik ervoor gekozen om zijn schrijfstijl niet aan te passen met een ongecompliceerde feminent touch wat bij mij past. Waar ik zinnen zou gebruiken als, masseer zachtjes in met ronddraaiende beweging, gebruikt hij liever stoere taal als, smeer het in met je vingers. Of waar ik spreek over fijne lijntjes, praat hij flat out over rimpels. Zo kwak daar maar neer. Maar het komt op hetzelfde neer, dus wat maakt het uit. Nu genoeg chit chat, anders wordt het alsnog een vrouwen artikel.

Utsukusy For Men Home Care Kit

Utsukusy For Men 2

Bevat vitamine C en mineralen. Vochtinbrengend, voedend en verstevigend. Makkelijk en geschikt voor dagelijks gebruik. Speciaal ontwikkeld voor de behoefte van de huid van de man. ˜ Utsukusy

Utsukusy For Men After Shave Balm

Utsukusy For Men After Shave 2

For Men After shave bevat aloe vera, quinoa en vitamine E. Kalmeert de huid, voorkomt jeuk en irritaties die veroorzaakt worden door het scheren. De huid blijft beschermd, gehydrateerd en ontspannen terwijl de huid aangenaam fris en prettig aanvoelt. ˜ Utsukusy

De aftershave zit in een tube van 100 ml en kost je € 25,45

Na het scheren smeer ik mijn huid in met de aftershave. De aftershave ruikt lekker en irriteert niet. Het enige nadeel, als ik kritisch moet kijken naar de producten, is dat de aftershave wat dun is. Het was minder erg geweest als de aftershave in een andere verpakking zou zitten. Zo gauw je de tube op de kop houdt komt de aftershave er ook al uit. Deze moet je dus echt voorzichtig behandelen, net als vrouwen zeg maar. Maar met meer pluspunten dan minpunten geef ik dit product een 7 ½.

Utsukusy For Men After Shave 3Utsukusy For Men After Shave 4

Utsukusy For Men Serum Flash Effect

Utsukusy For Men Serum Flash Effect 1

Hydraterend serum. Bevat vitamine C, sirtuin en het huid-eigen hyaluronzuur. Bevordert de aanmaak van collageen, corrigeert rimpels, verbetert de stevigheid van de huid en herstelt de epidermis. Voor een optimale cel regeneratie. Vrij van parabenen. ˜ Utsukusy

De Serum zit in een spuitflacon met een inhoud van 15 ml, voor de prijs van € 37,50

Na de after shave smeer ik 1 druppel serum op de plekken waar zich rimpels kunnen vormen (rond de ogen en op het voorhoofd). Het product trekt snel in en geeft een fris gevoel. Met beide voeten aan de grond en een nuchtere kijk op alles geef ik dit product een 8.

Utsukusy For Men Serum Flash Effect 2

Utsukusy For Men Serum Flash Effect 3 Utsukusy For Men Firming Moisturizer

Utsukusy For Men Firming Moisturizer 2

Bevat vitamine A, E en C en het huid-eigen hyaluronzuur. Verstevigt de huid. Voorkomt een vermoeid uitziende huid. Antioxidant en verstevigende werking. De huid herstelt en ziet er weer jong uit. ˜ Utsukusy

Als laatste product komt ook de moisturizer in een tube van 100 ml. Voor deze tube betaal je € 40,00

Na het gebruik van de after shave en de serum smeer ik een kleine hoeveelheid dagcrème over het hele gezicht. Ik heb zeker wel het gevoel dat het een vermoeid uitziende huid helpt voorkomen, daarom geef ik dit product een 8. Daarmee eindigend heb ik alle producten uit de home care kit gebruikt.

Utsukusy For Men Firming Moisturizer 3 Utsukusy For Men Firming Moisturizer 4

Eindoordeel

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat mijn man net zo te spreken is over de Utsukusy producten als ik. Van nu af aan staan onze producten gescheiden, ik heb mijn Utsukusy zone en hij het zijne. En mocht hij zich nog een keer aan mijn producten wagen, dan kan ik hem nu terugpakken. After shave ruikt ook lekker bij de vrouw!

Mocht je nog op zoek zijn naar een vaderdag cadeau(tje), dan kan je met de home care kit, of 1 van de producten uit deze lijn een man zeker blij maken.

Ilona, (namens ons allebei) Dank je wel voor de kans en de uitdaging om deze mannenlijn onder de aandacht te brengen!

Fokko Afsluiting BLOGTIP: Ga naar https://www.facebook.com/utsukusyschoonheid om de Facebook pagina te liken en de actie te delen, en maak kans op de For Men After Shave!

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Utsukusy Home Men Care Kit + VADERDAG KADO TIP

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Utsukusy Home Men Care Kit + VADERDAG KADO TIP

  Wat leuk dat er ook producten speciaal voor mannen zijn, mijn vader gebruikt alleen niet zoveel verzorgingsproducten pfff 🙁

 2. Tatiana's Blog | Utsukusy Home Men Care Kit + VADERDAG KADO TIP

  Hahahaha heerlijk dit. Echt een mannenblog, to the point! Je fotografie lessen hebben absoluut vruchten afgeworpen!

 3. Tatiana's Blog | Utsukusy Home Men Care Kit + VADERDAG KADO TIP

  Leuk! En wat leuk om zo het verschil tussen mannen en vrouwen weer terug te zien in een geschreven stuk. Super leuk!
  Dank jullie wel voor de leuke review.

 4. Tatiana's Blog | Utsukusy Home Men Care Kit + VADERDAG KADO TIP

  Leuk setje voor de mannen!

 5. Tatiana's Blog | Utsukusy Home Men Care Kit + VADERDAG KADO TIP

  Leuk artikel, met een mannelijke kijk op de zaak. Leuk geschreven en mooie foto’s. Benieuwd of we nog meer mogen verwachten……………..hebben we daar een nieuwe mannelijke blogger…………..?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *