Utsukusy | Hyaluronzuur Veil Masker

by Tatiana

Wat een heerlijke week was dit! Ik ben helemaal tot rust gekomen met alle geweldige maskers van Utsukusy Tatiana’s, en mijn huid is helemaal in balans. Maar vandaag laat ik jullie al weer het laatste masker zien. En ik vertel jullie vandaag ook welk masker mijn favoriet is, en deze mag ik weggeven aan 1 van jullie.

Of dit mijn favoriete masker is dat weten we nog niet, maar het is zeker wel een hele bijzondere. Dit masker smeer je namelijk niet op je gezicht, maar leg je op je gezicht.

img_4445img_4444

Utsukusy Tatiana’s Hyaluronzuur veil masker

Het hyaluronzuur masker hydrateerd diep en hersteld de huidlaag om beter vocht te kunnen vasthouden. Dit masker roept vocht, vocht, vocht, vocht, vocht!

De Castor olie, beter bekend als wonder olie, heeft een reinigende werking. Naast dat het masker reinigt verzorgd het de huid ook. Castor olie wordt vaak gebruikt bij een droge, verouderde huid. Het masker met castor olie maakt de poriën vrij van bacteriën, wat zorgt voor een gave huid.

Hoe te gebruiken

De gebruikelijke eerste stap is het reinigen van de huid. Leg het veil masker op het gezicht. Je kunt makkelijk zien hoe dit moet omdat er al een uitsparing is gemaakt voor je ogen en je mond. Laat het veil masker ongeveer 15 minuten zitten. Ik genoot er wel van en liet het dus iets langer zitten. Als je het veil masker afhaalt voelt je huid vrij vettig aan. Dit overgebleven hyaluronzuur en olie kun je nog even lekker in de huid masseren voordat je de huid verder verzorgt.

~ De foto van dit masker is verloren gegaan, deze kan ik jullie dus niet laten zien. ~

INCI Lijst

AQUA, POPYLENE GLYCOL, SODIUM HYLURONATE, PEG-40 HIDOGENATED CASTOR OIL, PARFUM/FRAGANCE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM BENZOATE

img_4446 img_4447

Utsukusy Tatiana’s Favoriet + GIVEAWAY

img_4448Ik heb nu 5 maskers mogen testen, en allemaal vond ik ze heerlijk om te gebruiken. Hier zijn ze nog even allemaal op een rij:

♥ After sun masker met aloë vera gel en fruitextracten

♥ Aardbeien masker en scrub

♥ Adaman Kelp, Citroen, Salie en Rozemarijn masker

♥ Paardenkastanje tea tree masker

♥ Hyaluronzuur Veil Masker

Maar welk masker is nu toch mijn favoriet? Nu moet ik er wel bij zeggen dat het natuurlijk heel persoonlijk is welk masker favoriet is en om welke reden. Want echt elk masker is bijzonder, en ik heb genoten van allemaal. Maar dit is mijn top 3.

winner-masker

Ik benoem het “Aardbeien masker en scrub in één” tot mijn favoriet, omdat ik daar toch het meeste van genoten heb. En deze wil ik graag weggeven aan 1 van jullie.

Hoe maak je kans

Daarvoor hoeven jullie echt niet veel te doen dit keer. Laat onder in de comments een leuk berichtje achter waarom jij dit masker graag zou willen. Jullie hoeven dus niet allerlei social media te volgen om kans te maken op dit geweldige masker, maar met een simpel antwoord ‘Leuk, ik wil winnen!’ kom je er dit keer ook niet. De persoon met het leukste berichtje krijgt op vrijdag 23 september een persoonlijk berichtje van mij.
afsluiting-tatiana 

Doe jij mee?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

7 comments

Mariëlle M 16 september 2016 - 08:39

Deze kende ik nog niet, maar ik weet wel dat hyaluronzuur veel kan doen 🙂

Reply
gea 20 september 2016 - 07:58

Dat zou mijn huid zeer waarderen. Wat een verwen win actie. Loot graag mee❤

Reply
Tiny 16 september 2016 - 12:19

Ik heb het nog niet geprobeerd omdat ik het niet ken
Maar ik zou het wel willen proberen

Reply
Northflix 16 september 2016 - 13:53

Leuk om al je reviews even te lezen!
Blijft een prachtig merk!
Het aardbeien masker en scrub klonk erg goed!
Ik sla over, want ik heb net al een prachtig pakketje bij je gewonnen.

Reply
hilde 16 september 2016 - 14:29

Ik vond dit echt een super leuke week om bij te houden. Ik ben heel nieuwsgierig naar de maskers en ga er zeker een paar aanschaffen. Ik gun iemand anders om te winnen!

Reply
sandra valkenburg 17 september 2016 - 00:14

Aangezien mijn huid snel geïrriteerd is, werd ik erg nieuwsgierig naar het aardbeienmasker, gezien je omschrijft dat het een heel fijn masker is.
Ben benieuwd of ik je enthousiasme kan delen…..

*fingers crossed*

Reply
Riekie Bos 19 september 2016 - 07:57

mmmmmmm ik ben gek op aardbeien, smul er de hele zomer van en prak er soms een paar tot een maskertje voor op mijn snoet!
Maar ja de zomer is bijna voorbij hè en de aardbeien zijn minder lekker en veel te duur……
Dus ik moet op zoek naar een alternatief en deze “Aardbeien masker en scrub in één” van Utsukusy lijkt me heerlijk!
duim duim duim, fijne week en zonnige groetjes van Riekie

Reply