Utsukusy Lipgloss Rood en Roze

Een tijd geleden konden jullie op mijn blog meer lezen over de make-up lijn van Utsukusy, in het 1e artikel de nagellak en lipstick, en in het 2e artikel de mascara en wimperserum. Het kon natuurlijk niet ontbreken dat ik ook nog de lipgloss zou uitproberen. Nu weten jullie inmiddels wel dat ik een echte lipstick-lady ben en de lipgloss vaak voorbij loop in de winkels. En waarom? Ik hou niet zo van plakkerige lippen, vergelijkbaar met een post-it velletje, die door de zelfklevende rand het liefst ergens op blijft plakken.

Utsukusy Lipgloss Rood en Roze

Natuurlijk ben ik wel altijd bereid om alles uit te proberen en mijn eerlijke mening te geven. En vandaag is dat niet anders dan anders. Ok, ik ben fan van ( tot nu toe ) nog alle producten van Utsukusy, maar ik oordeel streng! Misschien juist wel extra streng omdat Utsukusy in mijn ogen niets verkeerds kan doen.

Utsukusy over de lipgloss

De cosmetica van Utsukusy bevat geen parabenen, is hypoallergeen, dierproefvrij en dermatologisch getest.

Een verzorgende lipgloss, ook verkrijgbaar in rood en roze. Geeft een goede kleurdekking op zichzelf, en kan bovenop de lipstick gebruikt worden voor een prachtige glans look. Bevat vitamine E, rozenbottel en aloë vera.

 

Utsukusy Lipgloss Rood en Roze

Over de lipstick was ik erg te spreken, de kleuren zijn mooi en intens en geven een mooie dekking met een licht matte finish. Een gloss biedt de uitkomst als je meer van glans houdt. Het is dus wel ideaal met elkaar te combineren, of afzonderlijk te gebruiken als je van afwisseling houdt.

Utsukusy Lipgloss Rood en Roze

INCI Lijst:

POLYBUTHENE, PARAFFINUM LIQUIDUM, CAPRIYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, POLYESTER-3, HYDROXYTEARIC ACID, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, ROSA MOSCHATAT SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, BENZUL ALCOHOL, PARFUM, BHT, LIMONENE, SODIUM SACCARIN, CITRAL, (=/- CI15850, CI15985, CI19140, CI45410,CI77491,CI77492,CI77742,CI77891, MICA)


SWATCHES LIPGLOSS

Utsukusy Lipgloss Rood en Roze

De swatches op de hand zien er al veelbelovend uit, en het voelt niet eens zo plakkerig. Dat is alvast erg fijn. Maar hoe zou het aanvoelen op de lippen en blijft het ook zitten.

Utsukusy Colours rode en roze lipgloss hebben een sprankelende kleur. De kleur is zacht, maar toch intens roze en mooi rood met een prachtige pigmentatie.  De gloss voelt zoals beloofd niet plakkerig aan, de gloss is voor goed verzorgde lippen met maximaal draag comfort. De applicator vind ik erg fijn. Ik hou niet van kwastjes waar je de gloss mee moet aanbrengen. De lipgloss van Utsukusy heeft een zachte spons applicator, door de vorm brengt het gemakkelijk aan en kun je zonder probleem de lijn van je lippen volgen.

Hieronder laat ik jullie de swatches zien van de rode en roze lipgloss. Van boven naar beneden zien jullie:

♥ Utsukusy Lipgloss

♥ Utsukusy Lipstick

♥ Utsukusy Lipstick & Lipgloss gecombineerd

 

photogrid_1477927247057

De rode kleur vind ik erg mooi, en voor een lipgloss vind ik de dekking erg mooi. De lipstick is ook erg mooi en een klein beetje mat. En de lipstick en gloss samen vind ik toch wel erg mooi om te zien. En hoewel de lipstick redelijk lang blijft zitten, moet je in combinatie met de lipgloss ietsje sneller bijwerken.

photogrid_1477927144796

De roze kleur vind ik ook prachtig. De gloss alleen is lichter van kleur, en dus iets minder dekkend, maar wel voor dagelijks gebruik erg handig. De lipstick daarentegen heeft een prachtige finish en met een laagje gloss er overheen heb je een roze kleur die aanwezig is op een wel heel positieve manier.

Wil je ook graag de lipgloss bestellen, dan kan dat op de website van Utsukusy. Voor rood, klik hier! En ga je liever voor roze, klik dan hier. De lipgloss heeft een inhoud van 5 ml en de prijs van de roze en rode lipgloss is € 15,75.

Hoewel ik ( hoe kon het ook eigenlijk anders ) ook nu weer enthousiast ben over de producten van Utsukusy, hou ik het toch liever bij een lipstick dan een lipgloss. Maar de combinatie van beide vind ik wel subtiel en enigszins sexy staan.

afsluiting-tatiana

Ben jij een lipstick-lady of een glossy-girl?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Utsukusy Lipgloss Rood & Roze

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Utsukusy Lipgloss Rood & Roze

  Ik snap je mening! Het zijn zeker fijne producten, maar ik ga ook liever voor lipstick!

 2. Tatiana's Blog | Utsukusy Lipgloss Rood & Roze

  Staat heel sexy inderdaad. Ik geef ook de voorkeur aan een lipstick. (blijft ietsje langer zitten bij mij)

 3. Tatiana's Blog | Utsukusy Lipgloss Rood & Roze

  Mooie kleuren ,ik vind die roze erg mooi

 4. Tatiana's Blog | Utsukusy Lipgloss Rood & Roze

  De lipsticks zijn mooi. En de combi ook!

 5. Tatiana's Blog | Utsukusy Lipgloss Rood & Roze

  Mooie glossjes, maar de laatste tijd draag ik altijd lipsticks 🙂

 6. Tatiana's Blog | Utsukusy Lipgloss Rood & Roze

  Wat geven ze veel kleur af! Zelf ben ik niet zo van de lipgloss, maar ik vind deze er goed uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *