Tatiana's Blog | Utsukusy Rozenhydrolaat

Na vandaag staat het rek in mijn badkamer zeker voor 80% vol met producten van Utsukusy. De rest van de producten waar ik voorheen zo blij mee was, zijn een beetje naar de achtergrond getreden, of opzij geschoven. Voor mij is de zoektocht naar het merk dat bij mijn huid past, geëindigd toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de salonproducten van Utsukusy. 

Utsukusy Rozenhydrolaat 9

Cliche, geslijm, vlijerij, noem het hoe en wat je wilt, maar ik ben oprecht heel enthousiast over de producten van Utsukusy. Mijn dagelijkse Utsukusy-ritueel was al uitgebreid, en wordt alleen nog maar uitgebreider. Want ik voeg er als extraatje gewoon nog de rozenhydrolaat aan toe. Ben je nieuwsgierig naar mijn ritueel, mijn Utsukusi-waslijst? Kijk mee!

Voor mijn gezicht gebruik ik: Bijin Facial Cleanser, Rozenhydrolaat, Toner, Serum, Creme, BB+ Cream.

Voor mijn lichaam gebruik ik: Ayurveda Kapha olie, Bijin Body Lotion

Ik merk dat mijn lichaam goed reageert op de producten en het voelt ook nog eens heerlijk aan. Van de producten eerder benoemd heb ik jullie in een vorig artikel verteld waarvoor ze zijn, maar waarvoor gebruik je een Rozenhydrolaat?!
Utsukusy Rozenhydrolaat 8

Een hydrolaat wordt gebruikt als gezichtswater na het reinigen met een facewash of na het reinigen met olie. Ook kun je hydrolaten als tonic op een watje gebruiken. Door de wateroplossing in een hydrolaat zijn de werkzame plantencomponenten in een lichtere en toch effectieve concentratie aanwezig. Daardoor is het direct op de huid zeer goed te verdragen.

Hydrolaten zijn bijzonder geschikt voor de verzorging van de babyhuid, en ze kunnen worden ingezet tegen huidproblemen zoals psoriasis, acne en eczeem.

Utsukusy Rozenhydrolaat 7

Utsukusy verteld op de site ook duidelijk waarvoor de Rozenhydrolaat gebruikt wordt:

Al bij de Grieken en Romeinen werden volop rozen gekweekt en gebruikt voor feestelijkheden, kostbare parfums en als afrodisiacum in gerechten. Nog steeds staat de roos symbool voor liefde en verering. Utsukusy rozen hydrolaat kan in onze dagelijkse verzorging dan ook niet ontbreken. Rozen hydrolaat is geschikt voor elk huidtype. Het kan gebruikt worden als tonic of gezichtswater en worden gemengd met cremes en maskers. Het hydrolaat werkt samentrekkend, cel vernieuwend, verzachtend en verzorgend. Een fantastische aftershave voor de liefde minnende man! Bij de verzorging van koortsige kinderen zal een kompres op het voorhoofd, met rozen hydrolaat heling brengen. Rozen hydrolaat als natuurlijk parfum, gesprenkeld op lichaam, kleding en in bed staat garant voor een leven vol liefde. Verwen jezelf en je gezelschap door een scheutje Rozen hydrolaat toe te voegen aan thee, koffie of champagne… Utsukusy Rozen hydrolaat; overal inzetbaar waar (nog meer) liefde, schoonheid en heling wordt gewenst.

Prachtig omschreven, maar over 1 ding maakte ik mij (terecht) zorgen! Dat is namelijk deze zin, en ik citeer: ” Een fantastische aftershave voor de liefde minnende man! “ In mijn huis zijn de Utsukusy producten namelijk echt niet veilig. Mijn man gebruikt de producten ook graag, en hij weet ook echt wel wat goed en lekker is voor de huid.

Utsukusy Rozenhydrolaat 5

Ik gebruik de Rozenhydrolaat tussen mijn reinigingscreme en toner in. Dit doe ik in 2 stappen, eerst breng ik wat product aan op een watje en daarna een paar druppels puur in mijn gezicht. En soms ook nog wat in mijn haar. Heerlijkkkkkkk! En voor een heerlijke geur in huis doe ik ook wel eens een drupje in een oliebrandertje.

Utsukusy Rozenhydrolaat 4

Utsukusy Rozenhydrolaat 3

Wat ik ook zo fijn vind aan de verpakking van het rozenhydrolaat, is het dopje. Hou de fles gerust op de kop. Door de dop komt er maar een geringe hoeveelheid uit en gaat er dus niets verloren aan overtollig gebruik.

Utsukusy RozenhydrolaatAfsluiting naam ModernKennen jullie het merk Utsukusy al uit eigen ervaring?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Utsukusy Rozenhydrolaat

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Utsukusy Rozenhydrolaat

  Ik zie het merk steeds vaker voorbij komen, ik ben echt heel benieuwd!

 2. Tatiana's Blog | Utsukusy Rozenhydrolaat

  Heerlijk die producten van Ustukusy! Het viel mij laatst op dat ik geen prikkende ogen krijg van Utsukusy en wel van andere producten… Nu heb ik daar totaal geen last van.Zo blij mee!
  Ik vind dat ook echt een pluspunt.

 3. Tatiana's Blog | Utsukusy Rozenhydrolaat

  Ik ken dit merk helemaal niet, is dat erg ? Ik ben hier wel erg benieuwd naar.

 4. Tatiana's Blog | Utsukusy Rozenhydrolaat

  Ja, ik ken het. En ik ben net zo enthousiast als jij.
  En vleierij, ach, als het rotzooi was dan hadden we dat wel gezegd. We zijn niet bepaald op onze mondje gevallen zullen we maar zeggen.

  Prachtige foto’s weer!

 5. Tatiana's Blog | Utsukusy Rozenhydrolaat

  Ik ken het niet… maat lees er overal over.
  Lijkt me een heerlijk merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *