Tatiana's Blog | Utsukusy | Shiji Lotus Cream

Het is geen geweldige zomer, en veel zomerkleding kan bij mij nog gewoon in de kast blijven hangen, maar ik zorg er wel voor dat mijn lichaam zomer-proof is. Als ik dan toch de jurkjes uit de kast kan trekken, en ik in mijn bikini kan flaneren, dan ben ik daar op voorbereid. Daarvoor gebruik ik de Shiji Lotus Cream van Utsukusy. Yes again, Utsukusy is niet meer weg te denken uit mijn leven.

Utsukusy Shiji Lotus Cream 3Dit keer heb ik uitgebreid de werking van de Utsukusy Shiji Lotus Cream mogen ervaren. De Shiji Lotus Cream is onderdeel van de Telomerasa’s lijn. Ik gebruikte de Telomerasa’s home care pack 4 weken lang, toen ik voor het eerst een artikel schreef over Utsukusy. Dat was voor mij het moment dat ik verliefd werd op de producten van Utsukusy. En nog steeds verschijnt er een glimlach op mijn gezicht zodra ik de badkamer binnenstap en mijn Utsukusy collectie zie staan.

Ik blijf het iedere keer weer benadrukken, ook de Shiji Lotus Cream is vrij van dierproeven, en draagt het Ecocert logo. Alle planten en kruiden die verwerkt zijn in de producten van Utsukusy, worden met de grootst mogelijke zorg verbouwd en gebruikt, zodat de producten zuiver zijn.

Utsukusy Shiji Lotus Cream 6

Utsukusy Shiji Lotus Cream 7Ik had het eigenlijk wel gehad met de crèmpjes voor het gebied rondom de borsten. Mijn vorige ervaring hiermee had niet het gewenste resultaat. Maar deze crème heeft natuurlijk een heel ander doel. De créme is geschikt voor de droge huid en gevoelige huid, maar ook voor een futloze en slapper wordende huid. Het is een zachte crème met als hoofdingrediënt lotuswortel. De lotuswortel verstevigt de huid van de hals, decolleté en buste. Helemaal voor dit seizoen is dit product geen overbodige luxe, want het gaat rimpels en beschadigingen ten gevolge van de zon tegen.

Rimpels? Nee niet ik! Ik ben nog jong. Dat is wat de meeste jonge vrouwen van 25+ denken. Ik behoorde zeker tot die groep die dacht aan de rimpels te kunnen ontsnappen. Maar niets is minder waar. Inmiddels behoor ik tot de 30+ groep ( ik voel me ouder worden terwijl ik dit schrijf ), en beginnen de eerste tekenen van rimpels zich hier en daar te vormen, om niet langer te ontkomen aan het feit dat ik leef en geleefd heb. Al moet ik wel zeggen dat ik het nog aardig weet te beperken tot slechts wat kraaienpootjes in mijn gezicht. Ik weet nu wel dat het wijs is om je huid de verzorging te geven die zij verdient.

Dus heb ik deze crème nu geruime tijd gebruikt, voor met name mijn hals en decolleté. Want ik ben een buikslaper, en echt één van het wilde ras ( ik kan geen moment stil liggen ), en dat kun je zien hoor. Ik heb wel eens een moment gehad dat ik mezelf in de spiegel bekeek als ik net wakker was geworden.  Ik had het gevoel dat ik niet mijn spiegelbeeld zag, maar een beeld van mezelf over 10 jaar. Uhm niet echt een goed begin van de dag. Gelukkig trekt het ( tot nu toe ) nog steeds weg na pak hem beet een uurtje.

Ik heb het geluk dat mijn lichaam hier nog steeds strak in het velletje zit, en hier nog geen rimpels zichtbaar zijn. En dat wil ik natuurlijk graag zo houden. Daar stond ik dan voor de spiegel, de lotus créme in te masseren, terwijl de volgende gedachte door mijn hoofd speelde: “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand … … wie heeft de mooiste huid van gans het land?”

Utsukusy Shiji Lotus Cream 4Utsukusy Shiji Lotus Cream 5

De créme smeert lekker, trekt ook vrij snel in de huid en blijft niet vettig. Je hoeft niet te wachten met aankleden, of bang te zijn dat de créme vlekken achterlaat in kleding. De créme heeft een verkoelende werking en een zeer aangename geur zonder heel overdreven naar parfum te ruiken. Ik vind de tube met een inhoud van 200 ml best groot. Je hoeft maar weinig product te gebruiken, daardoor gaat het een lange tijd mee.

Online kun je de Shiji Lotus Cream hier bestellen voor € 49,00.

Afsluiting naam Modern

Gebruik jij producten om rimpels tegen te gaan?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Utsukusy | Shiji Lotus Cream

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

8 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Utsukusy | Shiji Lotus Cream

  Ik gebruik tegenwoordig ook een anti-rimpel product hoor. Inderdaad soms gek om te zien hoe lang het tegenwoordig duurt voordat je slaaprimpels weggetrokken zijn haha. En het duurt steeds langer 😉

 2. Tatiana's Blog | Utsukusy | Shiji Lotus Cream

  Hahaha, ja, af en toe heb ik ook een beetje apart geslapen en moet ik ’s ochtends gewoon ontkreuken. Ik heb ook nog niet veel rimpels, dus die voorkom ik ook met een mooie huidverzorging van Utsukusy!

 3. Tatiana's Blog | Utsukusy | Shiji Lotus Cream

  Ik heb een overgevoelige huid en droog
  Voor mij zou dat ideaal zijn .ik ga het misschien proberen

 4. Tatiana's Blog | Utsukusy | Shiji Lotus Cream

  Klinkt wel als een fijne creme!

 5. Tatiana's Blog | Utsukusy | Shiji Lotus Cream

  Haha leuk geschreven! Klinkt goed, ik zou eigenlijk ook m’n decolleté moeten gaan insmeren. De rimpels worden steeds duidelijker!

 6. Tatiana's Blog | Utsukusy | Shiji Lotus Cream

  Weer zo een fijn product van Utsukusy!… ik heb ook nog geen rimpels bij mijn decolleté…even afkloppen, en hoop dat het nog zo lang blijft!

 7. Tatiana's Blog | Utsukusy | Shiji Lotus Cream

  Ik heb amper decolleté om rimpels te krijgen…haha. nee geintje, ik smeer mezelf dagelijks in. Hoop het ouderdomsproces zo een beetje te vertragen.

 8. Tatiana's Blog | Utsukusy | Shiji Lotus Cream

  Zoals altijd bij dit merk, vind ik ook dit weer heerlijk klinken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *