Utsukusy Sirtuina’s Bisohujo Facial Cream

Utsukusy Sirtuina's facial cream

Ik hoef niemand te vertellen dat ik groot fan ben van de producten van Utsukusy. Ik heb al veel producten van Utsukusy mogen testen (je vind ze hier allemaal terug), en nog nooit ben ik hierin teleurgesteld of was in ontevreden over een product. Ook nu weer staan er een aantal producten op mij te wachten om getest te worden, waaronder het Artificial Skin serum. Maar vandaag is eerst de Utsukusy Sirtuina’s Bisohujo Facial Cream aan de beurt.

Voor wie hier nieuw is, of Utsukusy nog niet kent, is hier nog een kleine introductie. Want Utsukusy is een naam en product die het verdient om gekend te worden.

Over Utsukusy

Utsukusy is een jonge webshop, die vanaf 2016 online is en nu bij een ontzettend breed publiek bekend is geworden. Door veel bloggers wordt er met veel enthousiasme over het merk geschreven. Gestart vanuit het hart en met liefde voor de mooie producten van Utsukusy. Maar bij de producten alleen houdt het niet op, want je kunt ook een heerlijke salonbehandeling boeken bij één van de Utsukusy schoonheidsalons.

━━━━ Utsukusy ━━━━

Sirtuina’s Bisohujo Creme en haar werking

Utsukusy Sirtuina's facial cream Utsukusy Sirtuina's facial cream

De Sirtuina’s Bisohujo Creme is niet alleen een krachtige maar tegelijkertijd ook een zachte creme die de levensduur van cellen verlengt. Deze creme dringt diep door in de huid met behulp van nanotechnologie en vertraagt de afbraak van DNA van binnen uit de cel. Daarmee is het effect zichtbaar vanaf het eerste gebruik.

Sirtuina’s Bisohujo Creme en haar ingrediënten

Utsukusy Sirtuina's facial cream Utsukusy Sirtuina's facial creamBisohujo Creme Anti-age activeert het gen voor huidverjonging. Het bevat sirtuina´s, collageen, aloë vera, hyaluronzuur, rozenbottel olie, druivenpit olie, vitamine A. en SPF15.

De inhoud van de pot is 50 ml en je kunt hier best lang mee doen. Bij de creme zit ook een spateltje, dat werkt hygienisch want je hoeft niet met je vingers in de pot. Deze creme is geschikt voor 50+, dat ben ik nog niet maar ook ik vind het heerlijk om deze creme te gebruiken, en beter voorkomen dan genezen toch. Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn om je huid te verzorgen.

Geschikt voor de droge huid of voor een futloze en slapper wordende huid. Maar ook voor de gevoelige huid of een huid met rimpels. Heb je een vochtarme huid of een zuurstof arme huid dan is dit ook een geschikte creme voor jou.

INCI Lijst:

AQUA, OCTYL METHOXYCINNAMATE, GLYCERYL STEAREAT, C12-20 ACID PEG-8 ESHER, DECYL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL OCTANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BENZOPHENONE-3, BUTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS GEL, SODIUM HYALURONATE, HYDROLIZED COLLAGEN, ALLANTOIN, VITIS VINIFERA, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, CETYL PHOSHPATE, CERATIONA SILIQUA GUM, BHT, DIMETHICONE, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXIETHANOL, TRICLOSAN, PARFUM, ALPHA ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, HYDROXYISOHEXYL 3 CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL.

Sirtuina’s Bisohujo Creme en mijn bevindingen

Utsukusy Sirtuina's facial cream Utsukusy Sirtuina's facial creamDeze crème is zoals ik van Utsukusy gewend ben verpakt in een geweldig mooie bol. Zwart, met gouden letters, wederom een eyecatcher voor in badkamer of op de kaptafel. De crème is beige van kleur en heeft een erg aangename geur. De crème is romig maar absoluut niet vet, na het in masseren in de huid voel je er vrijwel direct niets meer van. Het heeft dus niet veel tijd nodig voordat je verder kunt gaan met je dagelijkse routine.

Na gebruik van de crème merk ik dat mijn huid er ontzettend goed op reageert. Niet dat er echt zichtbaar resultaat is, of dat ik er ineens jaren jonger uitzie. Maar voor mezelf merk ik dat deze crème een weldaad is voor mijn huid. Mijn huid voelt stevig en toch zacht aan. Opnieuw heb ik kennis gemaakt met een fijn product van Utsukusy en kan ik deze aanbevelen.

Sirtuina’s Bisohujo creme is met € 71 wat aan de prijzige kant, maar dan heb je ook wat.

afsluiting-tatiana

Wat gebruik jij voor een jonge huid? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Utsukusy Sirtuina

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Utsukusy Sirtuina

  Wauwww hier ben ik wel benieuwd naar hoor. Supermooie verpakking ook!

 2. Tatiana's Blog | Utsukusy Sirtuina

  Mooi om te zien .en ook nog 50+ helemaal goed voor mij
  Maar als ik naar de prijs kijk word ik er een beetje verdrietig van
  Nou ja niet ik zo zeer ,maar wel mijn portemonnee

 3. Tatiana's Blog | Utsukusy Sirtuina

  Wat een mooie en luxe crème is dit! De verpakking is echt geweldig mooi. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *