Utsukusy Tatiana’s Week | Aardbeien masker en scrub

Utsukusy Aardbeien masker en scrub

Deze week staat Blog & Beauty in het teken van Utsukusy Tatiana’s maskers. Gisteren ben ik begonnen met het After sun masker, lees het artikel hier terug. Vandaag maken we er een fruitig dagje van met het aardbeien masker.

Het tweede masker dat ik mag testen is het aardbeien gezichtsmasker en scrub in één, hier ben ik heel erg nieuwsgierig naar omdat ik zowel een masker als een scrub altijd heerlijk vind voor mijn huid. In deze sachet zit gewoon het dubbele en word je dus dubbel verwend.

Utsukusy Aardbeien masker en scrub

Utsukusy Tatiana’s Aardbeien Masker & Scrub

De kleur roze en de naam aardbeien op dit masker heeft gelijk mijn volle aandacht. Bij het openen van het masker zie ik een prachtig lichtroze kleur. Ook zie en voel je de scrub die in dit masker zit. Het is een heerlijk zacht gezichtsmasker met een fijne scrub gemaakt van aardbei en zonnebloem olie. Het masker is rijk aan antioxidanten en vitamine C. Verder bevat het masker de mineralen fosfor, magnesium, sodium, potassium en AHA en appelzuur voor een diep gehydrateerde, gevoede en zachte huid.

Utsukusy Aardbeien masker en scrub

Hoe te gebruiken

Voordat je het masker aanbrengt reinig je eerst goed de huid, zoals je dat normaal ook doet. Vervolgens breng je het masker dun aan op het gezicht waarbij je de huid rond de ogen en de lippen vrij laat. Na het aanbrengen van het gezichtsmasker wacht je ongeveer 15 minuten voordat je het afneemt met lauw water. Bij dit masker kreeg ik geen tintelende huid, zoals het masker van gisteren waar mint in zit. Dit masker droogt iets, maar wordt niet helemaal hard. Je voelt het een klein beetje trekken aan de huid, wat ik zelf persoonlijk altijd lekker vind, omdat ik ook echt het gevoel heb dat het masker wat met je doet. Ik heb ervoor gekozen om dit masker onder het genot van een douche te verwijderen. Onder de douche heb ik het masker opnieuw nat gemaakt met wat water en nu laat ik de scrub haar werking doen, door een zachte draaiende beweging met mijn vingers.

PhotoGrid_1472979932890

INCI Lijst

AQUA, HELIANTHUN ANNUUS SEED OIL/HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETYL ALCOHOL, PARAFFIN, TITANIUM DIOXIDE, HECTORITE, PEG/PPG 18/18 DIMETHICONE, FRAGARIA ANANASSA FRUIT EXTRACT/FRAGARIA ANANASSA (STRAWBERRY) FRUIT EXTRACT, POLYETYLENEN, PARFUM/FRAGANCE, PHONOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, BHT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAURETH-7, MAGNESIUM NITRATE, POTASSIUM SORABE, SODIUM BENZOATE, METHYLCLOROLSOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLLSOTHIAZOLINONE, CI 77491

Utsukusy Aardbeien masker en scrub Utsukusy Aardbeien masker en scrub

Gebruik je graag maskers, maar moet jij erg opletten wat je gebruikt, omdat je last hebt van een gevoelige, vochtarme, zuurstofarme of droge huid. Geen probleem, dit masker is geschikt voor alle huid types en huidproblemen. Dit masker bestaat uit 2 sachets van ieder 10 ml en is te verkrijgen bij Utsukusy voor € 6,50.  Als je 1 aardbei masker en scrub (2 sachets) besteld, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij 2 sets betaal je het postzegeltarief, en vanaf 3 setjes wordt het een brievenbuspakket.

afsluiting-tatiana 

Kijk je morgen weer mee naar het volgende masker?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

  Dit klinkt als iets voor mij met mijn droge en gevoelige huid hihi! Zo leuk ook die knalroze kleur!

 2. Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

  Deze vind ik zelf ook erg lekker, vooral omdat hij zo zacht is!

 3. Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

  Oei, lekker hoor. En handig ook, die sachets. Makkelijk voor op vakantie!

 4. Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

  Klinkt fijn! Ik hou er ook meer van wanneer een masker wat opdroogt. Dat geeft toch wat meer het masker ‘gevoel’ 🙂

 5. Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

  Deze ga ik zeker een keer bestellen! Klinkt super fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *