Utsukusy Tatiana’s Week | After sun masker met aloë vera gel en fruitextracten

Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana's Week | After sun masker met aloë vera gel en fruitextracten

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik één van de vaste bloggers voor Utsukusy. Alleen dat is al geweldig, want hierdoor heb ik echt ‘mijn’ merk leren kennen. En dat klinkt misschien een beetje hebberig, en dat is het ook best wel. Maar straks zullen jullie begrijpen wat ik bedoel met ‘mijn’ merk. Want samen met Ilona hebben wij achter de schermen weer iets leuks bedacht om hier op mijn blog te presenteren. Als je nieuwsgierig bent, zou ik zeker verder lezen.

Wat kunnen jullie verwachten? Wat hebben Ilona en ik nu weer bekokstoofd? Utsukusy heeft niet alleen heerlijke crémes en serums, maar ook geweldige maskers. En deze week toveren wij Blog & Beauty om tot ‘ Tatiana’s week ‘. Deze week presenteer ik jullie elke dag een Utsukusy Tatiana’s masker. Ja echt waar, mijn naam staat op al deze maskers. Het klinkt haast als mijn eigen lijn, maar helaas met die gedachte loop ik toch echt wel mijlenver naast mijn schoenen. Ik wist natuurlijk direct dat ‘mijn’ naam niet echt op al deze sachets staat. De Tatiana die hierop vermeld staat, dat moet wel iemand anders zijn, en natuurlijk wilden Ilona en ik hier het fijne van weten. En ook dat stukje deel ik met jullie.

Utsukusy After sun masker met aloë vera gel en fruitextracten Utsukusy After sun masker met aloë vera gel en fruitextracten

Tatiana is a greek origin name. The boss has a daughter named Tatiana, that’s why the name of the Line is Tatiana’s

Ok, ok het is dus niet mijn eigen lijn, maar de Tatiana’s maskers uitproberen laat ik me natuurlijk geen 2x zeggen. Wie geniet er nou niet van een heerlijk masker.  De maskers komen in sachets van 2 x 10 ml. Deze gezichtsmaskers kunnen gebruikt worden zonder créme onder het masker aan te brengen. Ook deze maskers zijn van Utsukusy kwaliteit, zoals we dat gewend zijn van al haar producten. De maskers zijn klein verpakt, maar gaan best lang mee, want met een sachet van 10 ml kan je ongeveer 4 tot 5 x een masker aanbrengen. Je hebt slechts een dun laagje nodig.

Ik begin de reeks Utsukusy Tatiana’s maskers met de After Sun Masker met aloë vera gel en fruitextracten. Ik heb gekozen om met dit masker te beginnen omdat het tijdens het testen van de maskers volop zomer was. Een after sun masker kon ik die dagen dus goed gebruiken. Ik eindig de week ook met een masker en laat ik datzelfde artikel weten welk masker ‘mijn favoriet’ is. En dit favoriete masker mag ik verloten onder 1 van jullie.

Utsukusy After sun masker met aloë vera gel en fruitextracten

Utsukusy Tatiana’s After Sun Masker

We hebben een paar ontzettende zomerse dagen gekend. Ik hoef je echt niet te vertellen dat het belangrijk is om je huid goed te beschermen tegen de zon. Maar dat houdt niet op zo gauw als de zon onder is. Want dit verfrissend en verzachtend after sun masker dat hydrateerd en verkoeld hersteld de huid na een zonnebad. Het masker op basis van aloë vera gel en verschillende fruit extracten, zoals kiwi, papaya, komkommer, aarbeien, perzit, appel en framboos heeft een prachtige groene kleur. Hier werd ik gelijk erg blij van. Het masker ruikt fris, en voelt romig en zacht aan. Het masker trekt dieper in de huid, en dit voel je maar zie je ook. Het is alsof het masker verdwijnt. Ik had een redelijk dikke laag opgedaan, maar op mijn neus waar ik een dunne laag had aangebracht zag je na 15 minuten bijna geen product meer zitten. Na dit masker voelt je huid echt heerlijk verkoeld aan zoals een after sun dat hoort te doen. Tijdens het dragen van dit masker voel je de onderhuidse hitte uit je huid trekken.

Utsukusy After sun masker met aloë vera gel en fruitextracten

Hoe te gebruiken

Voordat je het masker aanbrengt reinig je eerst goed de huid. Vervolgens breng je het masker dun aan op het gezicht waarbij je de huid rond de ogen en de lippen vrij laat. Na het aanbrengen van het after sun gezichtsmasker wacht je ongeveer 15 minuten voordat je het afneemt met lauw water. Dit masker bevat mint en kan je huid een frisse tinteling geven. Geen reden om in paniek te raken, dit hoort erbij. Het masker is geschikt voor alle huidtypes, en heerlijk voor de droge huid. Ik heb gebruik gemaakt van een vochtige doek om het masker te verwijderen. Verzorg na het masker je huid zoals gebruikelijk, eventueel aanvullend met een after sun.

PhotoGrid_1472980492924

INCI Lijst

AQUA, POLYTHYLENE, POPYLENE GLYCOL, TEA-LARYL SULFATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE COROSSPOLYMER (ALOE VERA GEL), GLYCERIN, ACTINIDIA CHINENSIS FRUIT EXTRACT/ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT, CARICA PAPAYA FRUIT EXTRACT/CARICA PAPAYA (PAPAYA) FRUIT EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT/CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, FRAGARIA ANANASSA FRUIT EXTRACT/FRAGARIA ANANASSA (STRAWBERRY) FRUIT EXTRACT, PRUNUS PERSICA FRUIT EXTRACT/PRUNUS PERSICA (PEACH) FRUIT EXTRACT, PYRUS MALUS FRUIT EXTRACT/PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, RUBUS IDEAUS FRUIT EXTRACT/RUBUS IDEAEUS (RASPBERRY) FRUIT EXTRACT, TOTCOPHERYL ACETATE, PERFUM/FRAGANCE, SODIUM HYDROXIDE, MAGNESIUM NITATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CI 19140, CI 42090, METHYLCHOROLSOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLLSOTHIAZOLINONE, LINALOOL.

Utsukusy After sun masker met aloë vera gel en fruitextracten Utsukusy After sun masker met aloë vera gel en fruitextracten

Dit masker bestaat uit 2 sachets van ieder 10 ml en is te verkrijgen bij Utsukusy voor € 6,50.  Als je 1 After Sun masker (2 sachets) besteld, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij 2 sets betaal je het postzegeltarief, en vanaf 3 setjes wordt het een brievenbuspakket.

afsluiting-tatiana 

Kijk je morgen weer mee naar het volgende masker?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

  Ik houd van after sun, ideaal dat dit voor het gezicht kan 🙂

 2. Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

  Dat lijkt me heerlijk zo’n masker
  Wat leuk de naam Tatiana
  Ik wil het wel gaan proberen

 3. Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

  Ik ben gek op maskers! Ik ben heel benieuwd naar al je ervaringen. Deze ziet er al ontzettend prettig uit. Met dit weer is dat zeker geen overbodige luxe.

 4. Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

  Oh, deze klinkt heerlijk zeg, inderdaad een perfect masker voor deze dagen!

 5. Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

  Ik ben dol op maskers, deze klinken heel erg fijn.

 6. Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

  Ik hou daar wel van, een masker of crème die een tintelend gevoel geeft. En inderdaad, als je veel in de zon hebt gezeten, dan wil je de hitte in je huid ook weer kwijt. Klinkt als een fijn masker!

 7. Tatiana's Blog | Utsukusy Tatiana

  Oehhhhh heerlijk. En wat een leuk idee is het je naam zo op een masker te zien……dromen mag hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *