Utsukusy Telomerasa’s Home Care Pack

Tatiana's Blog | Utsukusy Telomerasa's Home Care Pack

Eerder liet ik jullie in een artikel al kennis maken met de eerste en enige webshop in Nederland die salon producten van Utsukusy verkoopt. Als je het artikel gemist hebt, kun je het hier teruglezen. Vandaag laat ik jullie de Utsukusy Telomerasa’s Home Care Pack zien.

Telomeraras-1-1024x473~2

Telomerasa’s Home Care Pack

Met het gebruik van de Telomerasa’s Home Care Pack willen we natuurlijk snel resultaat zien. Blij kan ik jullie vertellen dat je dit ook werkelijk na het eerste gebruik al ziet. Het is ook niet voor niets een salon product die je thuis gebruikt. Je hoeft er niet voor naar de schoonheidsspecialst, maar krijgt wel het gewenste. Het beste resultaat zie je na 4 tot 6 weken gebruik.

De Telomerasa’s lijn, is speciaal ontwikkeld om huidveroudering en zonbeschadiging te behandelen. De resultaten zijn verbluffend. De uitvinding van telomeren heeft in 2009 de Nobelprijs voor Fysiologie gewonnen. Diep herstel van de huid. Zeer effectief tegen huidveroudering.

De werking van de Telomerasa’s lijn is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek waarbij ontdekt werd hoe telomeren het DNA van cellen beschermen tegen veroudering en afbraak van binnen uit. De heerlijke producten van Utsukusy-Telomerasa’s beschermen en revitaliseren je huid. Je ziet er weer een stuk jonger uit! Bron

De Telomerasa’s Home Care Pack bestaat uit de volgende 3 producten:

◊ Toner Lotion 250 ml

◊ Serum 35 ml

◊ Cream 50 ml

Telomerasa’s Toner Lotion 

Telomerasas-Toner-Lotion4-1024x648~2

Telomerasas-Toner-Lotion6-1024x576~2

Eerst start ik met het reinigen van mijn huid. Dit doe ik met de Bijin Facial Cleanser. Dit neem ik af onder de douche of met een vochtige en warme doek.

Ook kan je het daarna reinigen met de Toner Spray op een watje. Veelal zie je dan toch nog wel wat vuil op je wattenschijfje achter blijven.

Nadat ik dit heb gedaan vernevel ik de Toner Spray rechtstreeks op mijn gezicht, voor een extra verfrissend gevoel. Als je deze stap toevoegt, dan gaat je serum en creme ook langer mee.

De toner is helaas niet meer los te koop, alleen in het pakket.

Prijs € 29,00 – Inhoud 35 ml

Telomerasa’s Serum 

Telomerasas-Serum1-1024x576~2

Telomerasas-Serum5-1024x746~2

Telomerasas-Serum6-1024x715~2

Daarna breng ik Telomerasa’s Serum op. Het Telomerasa’s Serum maakt de huid glad, stevig en strak. Vitaliseert de cellen en herstelt gelijkmatige uitstraling van de huid. Ik gebruik hiervoor slechts 1 druppel serum die ik op de huid in de toner spray meng.

Prijs € 70,00 – Inhoud 35 ml

Telomerasa’s Facial Cream

Telomeraras-Cream-2-1024x576~2

Telomeraras-Cream-1-1024x576~2

Als laatste breng ik de Telomerasa’s Facial Cream aan. Er zit een factor in alle crèmes, maar je moet dit twee keer per dag smeren om de factor optimaal te laten werken. Daarom kies ik ervoor om zowel ’s ochtends als ’s avonds te gebruiken.

Prijs € 78,00 – Inhoud 50 ml

Prijzen Telomerasa’s Home Care Pack

Telomeraras-1-1024x473~2

De prijs voor het Telomerasa’s Home Care Pack is € 120,00 inclusief BTW. Wil je de Telomerasa’s Home Care Pack ook bestellen, dat kan direct door hier te klikken.

Mijn bevindingen

Telomerasas Alles

Het gebruik van deze producten is nu een aantal weken mijn vast ritueel geworden. Ik merk dat mijn huid er mooi glad uit gaat zien en ook steviger aan voelt. Ik kan je deze producten absoluut aanbevelen! De producten zijn voor sommigen misschien wat prijzig, maar echt … … het is het zeker waard. Goede verzorging voor de huid is erg belangrijk en ik merk dat mijn huid de producten erg fijn vind. Ik ben zo onder de indruk van deze producten, dat ik zeker ga sparen, ik kan niet meer zonder. Ik wil niet meer zonder.

Kijk op www.utsukusy.nl voor uitgebreide informatie over de producten en behandelingen.

Ook verzorgt Utsukusy regelmatig Facebook Winacties. Ga hiervoor naar https://www.facebook.com/utsukusyschoonheid om de Facebook pagina te liken en blijf op de hoogte van acties!

Afsluiting naam Modern

Bezoek jij weleens een schoonheidssalon?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.
Tatiana's Blog | Utsukusy Telomerasa

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Utsukusy Telomerasa

  Het lijkt me een heerlijk product en zeker nu ik een 35+er ben moet ik misschien wat extra om mijn huid gaan denken. Maar de prijs is me inderdaad een beetje veel, maar ga net als jij sparen voor een set, het lijkt me een heerlijk product.

 2. Tatiana's Blog | Utsukusy Telomerasa

  Wat leuk! Momenteel gebruik ik de Shashimi home care kit, samen met de Wasabi facewash en het Renkon masker. Het is zeker een uitgave, maar ik zie wat het resultaat in mijn huid is en hoe lang ik met de producten doe. Ik ben fan!

 3. Tatiana's Blog | Utsukusy Telomerasa

  De toner lotion lijkt me wel erg fijn

 4. Tatiana's Blog | Utsukusy Telomerasa

  Lijken me echt hele fijne producten. De vormgeving vind ik ook heel mooi! -x-

 5. Tatiana's Blog | Utsukusy Telomerasa

  Ik kende dit merk niet maar het lijken mij ook wel hele fijne producten.

 6. Tatiana's Blog | Utsukusy Telomerasa

  Die verpakkingen ook… Zo mooi! Vooral van die facial cream. Klinkt goed allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *