Utsukusy Wakai Feestbox

Vandaag wil ik met jullie vieren dat ik jarig ben. Dubbel feest, want het is ook Kerst. En hier keek ik zo naar uit. Ik vind het echt de fijnste tijd van het jaar. Een jaartje ouder betekend niet dat je dat ook moet zien. Daarom geef ik vandaag iets weg waarmee je de huid verstevigt en rimpels en verslapping van de huid voorkomt. Voor een stralende, gezonde en egale huid. Lees dus gauw even verder en doe gezellig mee met de winactie!

 

WIE JARIG IS TRAKTEERT !

 

De  Utsukusy Wakai Feestbox die ik mag weggeven is een limited edition beauty box. Speciaal voor de Feestdagen. De feestelijke verpakking bevat de Bijin Facial Cleanser Cream, het Wakai Serum en de Wakai Creme. Het winter seizoen is het ideale seizoen om te beginnen met je pigmentvlekken aanpakken. Maak je goede voornemens waar met de Wakai Feestbox.

De Wakai lijn is gebaseerd op de nieuwste technieken en het onderzoek naar plantaardige stamcellen. Deze lijn dringt diep door in de cellen en pakt het pigmentatie mechanisme aan, waardoor pigmentvlekken en oneffenheden in de huid worden aangepakt. Verstevigt de huid en voorkomt rimpels en verslapping van de huid. Voor een stralende, gezonde en egale huid. De producten zijn dusdanig ontworpen dat ze ieder een eigen werking hebben, maar dat ze elkaars werking versterken en aanvullen, zodat je optimaal resultaat behaalt met het gebruik van de home care kit.

 

WAT KAN JE WINNEN!

 

Utsukusy Wakai Feestbox

Ik ben al heel lang fan van het merk Utsukusy. Alle producten die ik tot nu toe heb mogen gebruiken waren een traktatie voor mijn huid. Hoe heerlijk is het daarom dat ik op mijn verjaardag iemand van jullie blij mag maken met een mooi pakket met een totale waarde van € 157,50. Dit is wat je kan winnen:

 

Utsukusy Wakai Feestbox!

BIJIN FACIAL CLEANSER CREAM. Reinigt diep maar zacht. Verwijdert onzuiverheden en herstelt de vochthuishouding in de huid. Ontspant de huid en stimuleert cel activiteit waardoor de voedingstoffen uit de producten beter worden opgenomen. Breng aan op de vingertoppen, masseer de huid en neem af met een gastendoek met water. Hierna kan je hydrolaat of een toner op de huid aanbrengen. Inhoud: 50ml

WAKAI SERUM. Anti-age effect. Bevat: zirhafirm + melavoid. Verstevigend en egaliserend voor de huid. Bereid de huid voor om de crème op te nemen. Inhoud: 30ml

WAKAI CRÈME. Anti-age, verstevigend en egaliserend effect. Bevat: zirhafirm + melavoid. Heeft een verstevigend, anti-rimpel en egaliserend effect op de huid. Effectief tegen pigmentvlekken. Inhoud: 50ml

De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Met name geschikt voor de huid met pigmentvlekken, de slapper wordende huid en de rijpere huid met rimpels.

Utsukusy Wakai Feestbox Utsukusy Wakai Feestbox Utsukusy Wakai Feestbox

 

WAT MOET JE DOEN?

1. Volg @blogenbeauty en @utsukusy_nederland op Instagram

2. Laat in een reactie weten dat je meedoet! THAT’S ALL!!!

 

MEEDOEN KAN TOT EN MET DINSDAG 31 DECEMBER! Daarna krijgt de winnares van mij een persoonlijk berichtje. Wil je er niet op wachten en de box zelf bestellen, dat kan nu van € 157,50 voor € 87,50.

Het Ongelofelijke Gezichtsmasker van MayBeauty

Wat doe jij aan een goede huidverzorging? 


Ik zou het erg leuk vinden om hier onder je berichtje te lezen!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | Utsukusy Wakai Feestbox (GESLOTEN)

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

11 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Utsukusy Wakai Feestbox (GESLOTEN)

  Dat lijkt me heerlijk ! Mijn huid kan wel wat extra verzorging gebruiken tijdens deze koude wintermaanden.. Ben erg benieuwd naar jullie producten, ik ken ze nog helemaal niet! De verzorging van mijn huid vind ik altijd erg belangrijk en vooral nu voelt die erg droog aan. Deze voedende producten van jullie merk winnen zou ik dus heel erg leuk vinden. Ouder worden is echt wel heerlijk maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, heb ik liever niet !

 2. Tatiana's Blog | Utsukusy Wakai Feestbox (GESLOTEN)

  Van harte gefeliciteerd 🎈🎉🎈🎉
  Ik doe heel graag mee want ik had afgelopen week geen goed nieuws gehoord en wil dolgraag stralend het nieuwe jaar in en gaan genieten van al het moois zolang als ik kan…
  Ik volg jullie beidden al op Instagram.

  Insta: @chucky1012

  Merry Christmas 🎄🎅🎄🎅

 3. Tatiana's Blog | Utsukusy Wakai Feestbox (GESLOTEN)

  AHHHH GEFELICITEERD 🙂
  Wat een ontzettend mooi en luxe pakket.
  Ik had wel eens van Utsukusy gehoord op erover gelezen op je blog, maar nog nooit zelf gebruikt.
  Het lijkt mij super fijn om dit prachtige pakket te winnen en kennis te kunnen maken met dit merk.
  De pigment vlekjes komen met mijn 45 jaar hier en daar om de hoek kijken en de stevigheid word toch ook langzaam minder haha dus het zou als geroepen komen.

 4. Tatiana's Blog | Utsukusy Wakai Feestbox (GESLOTEN)

  wai een leuk pakket die wil ik wel winnen ijn huid heeft we wat verzorgin nodig

 5. Tatiana's Blog | Utsukusy Wakai Feestbox (GESLOTEN)

  Dat pakket wil ik wel winnen .ik gun mijn huid het ook .om te proberen wat strallend er uit te zien ,maar ik wens ieder een kans
  Uiteindelijk kunnen we het allemaal wel gebruiken
  Succes voor ons allemaal

 6. Tatiana's Blog | Utsukusy Wakai Feestbox (GESLOTEN)

  Wauw, wat een gave winactie. Ik doe uiteraard mee, want ik wil dit pakket graag winnen. Ik word dit jaar 35 en merk dat mijn huid ietsje achteruit aan het gaan is. Het wordt tijd om mooie producten te gaan gebruiken!

 7. Tatiana's Blog | Utsukusy Wakai Feestbox (GESLOTEN)

  Prachtig! Die cleanser heb ik hier in het meervoud liggen haha. Die is zoooo fijn!

 8. Tatiana's Blog | Utsukusy Wakai Feestbox (GESLOTEN)

  Wow, wat een geweldige prijs! Die cleanser is echt fantastisch! Ik doe graag mee :-). En nog een heel gelukkig nieuwjaar trouwens!

 9. Tatiana's Blog | Utsukusy Wakai Feestbox (GESLOTEN)

  wat een leuke prijs om iemand blij mee te maken! Ik sla over maar aan de rest; veel succes!

 10. Tatiana's Blog | Utsukusy Wakai Feestbox (GESLOTEN)

  Dit lijkt me goede verzorging voor de huid, ik ga eens naar het merk kijken want ik ken het niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *