Utsukusy || Hitome Wimper Serum en Mascara

by Tatiana

Zoals jullie weten ben ik vaste blogger voor Utsukusy. Toen Ilona mij vroeg om een nieuw product te testen waarvan mijn wimpers zouden groeien stond ik te popelen. Ik heb al veel producten geprobeerd om mooiere en vollere wimpers te krijgen, maar tot nu toe is me dat nog niet gelukt. Een holy grail op dit gebied moet ik nog vinden. Of nu niet meer?

img_4932

Hitome Wimper Groei Serum & Mascara Eye Lash Mask

Ik kreeg de kans om de Hitome Wimper Groei Serum en de Mascara Eye Lash Mask samen te gebruiken voor het ultieme resultaat. Voordat ik hieraan begon was ik erg benieuwd of dit revolutionaire serum mijn wimpers laat groeien. Ik heb de hoop op langere, vollere en krullende wimpers al heel lang geleden opgegeven. Hitome Wimper Groei Serum belooft langere, dikkere en vollere wimpers in 4 weken tijd! En een echt optimaal resultaat zie je na 3 maanden. Dit in combinatie met de Mascara Eye Lash Mask, een verzorgend masker voor de wimpers, en te gebruiken als mascara. Dus dat heb ik gedaan! Nooit heb ik me zo netjes ergens aan gehouden. Ik overtreed altijd wel de regeltjes, of vergeet juist om een product te gebruiken. Maar dit keer heb ik me er netjes aan gehouden.

Hitome Wimper Groei Serum

img_4934 Gedurende 3 maanden (inmiddels wel meer) heb ik het Hitome Wimper Groei Serum op dagelijkse basis gebruikt.

Je brengt het Hitome Wimper Groei Serum op dezelfde manier aan als een eyeliner. Je kunt er voor kiezen dit ’s ochtends of ’s avonds voor het slapen aan te brengen, nadat je de huid hebt gereinigd. Ik bracht het serum ’s ochtends aan. Ik raad je wel aan om het serum eerst goed in te laten trekken voordat je je gebruikelijke make up aanbrengt.

Waarschuwing! Let op!

Het is een vrij heftig product, en het wordt daarom aangeraden het gebruik van het Hitome Wimper Groei Serum te onderbreken tijdens zwangerschap, borstvoeding of chemokuur. Daarna kan je het gebruik van hetHitome Wimper Groei Serum gewoon weer oppakken. Ok, het is een heftig product, maar de werkzame stoffen in het Hitome Wimper Groei Serum zijn niet schadelijk voor volwassenen en wordt zelfs verdragen door mensen met gevoelige ogen en een gevoelige huid. Het is alleen zo dat de concentratie voor een ongeboren vrucht of baby te hoog is. Wanneer je chemokuren en/of bestraling moet ondergaan, wordt je huid over het algemeen erg gevoelig en kunnen ook je wimpers gevoelig worden voor haaruitval.

serum

Inhoud: 4 ml

Prijs: € 32,50

Mascara Eye Lash Mask

img_4933Zoals ik hierboven als schreef is het Mascara Eye Lash Mask een verzorgend masker voor de wimpers, te gebruiken als een mascara. Het geeft zichtbaar vollere en langere wimpers vanaf het eerste gebruik, en natuurlijk helemaal in combinatie met het gebruik van het serum.

De mascara is wateroplosbaar, en dat maakt het erg makkelijk om af te halen. Eigenlijk zonder enige moeite. Ik ben nog nooit zo snel geweest met het reinigen van mijn gezicht, als nu met deze mascara. Ik hoor jullie denken! Hoe zit dat dan met een regenbuitje? Maak je geen zorgen, de mascara blijft uitzonderlijk goed zitten en loopt niet uit.

verzorgende-mascara

 

Inhoud: 14 ml

Prijs: € 21,50

De prijs voor de set is € 52,50. OP DIT MOMENT IS DEZE SET UITVERKOCHT. WIL JE NIET WACHTEN EN BESTEL JE TOCH,  DAN ONTVANG JE EEN EXTRAATJE.

Het Resultaat

img_4939

Want vind ik van de producten na 3 maanden gebruik? Heb ik eindelijk het resultaat geboekt wat ik al jaren probeer te vinden? Als eerste beoordeel ik de mascara. De mascara separeert mijn wimpers mooi en geeft ze redelijk wat krul. Het grootste pluspunt van deze verzorgende mascara is toch wel dat het zo ontzettend makkelijk te verwijderen is.

utsukusy-wimpersVoor de behandeling van het serum had ik vrij korte wimpers. Na een aantal weken het serum dagelijks gebruikt te hebben merkte ik dat mijn wimpers meer begonnen te krullen en zag ik op plekken wimpers tevoorschijn komen waar ik ze nog nooit had gezien. Namelijk beginnend bij de binnenste ooghoek, richting traanbuis. Bij mij begonnen de wimpers eerst veel verder naar binnen toe. Met een laagje mascara vind ik het resultaat erg mooi.

utsukusy

afsluiting-tatiana

Wat doe jij voor mooie en volle wimpers?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

16 comments

Babs 4 oktober 2016 - 07:48

Die mascara is super goed, ik krijg er mooie, lange wimpers van. Momenteel is dit de mascara die ik altijd kies als ik ergens naartoe moet. Ook een voordeel is dat ie goed blijft zitten en ik heb bij deze geen panda ogen, heel content mee!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 4 oktober 2016 - 18:56

Ik had je review gelezen ja, super dat het zo goed werkt he! Ik ben benieuwd naar jouw bevindingen van het serum (die test jij momenteel toch?).

Reply
Babs 4 oktober 2016 - 19:24

Klopt, maar ik zie geen verschil… ook niet op foto’s..

Reply
Mariëlle 4 oktober 2016 - 08:34

Ik kende hem nog niet, maar hij klinkt wel erg goed hoor!!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 4 oktober 2016 - 18:55

Ik vind het resultaat ook best verrassend.

Reply
Tiny 4 oktober 2016 - 08:37

Het ziet er wel heel mooi uit

Reply
Manon 4 oktober 2016 - 13:32

Ziet er goed uit. Ik ga binnenkort ook een serum testen. Niet dat ik het nodig heb , want heb al best lange wimpers, maar het is toch wel leuk om te weten of zoiets nou echt werkt.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 4 oktober 2016 - 18:55

Testen of iets werkt is altijd leuk om te doen. Maar in jouw geval is het inderdaad niet nodig, met je prachtig gezegende wimpers.

Reply
Rachel 4 oktober 2016 - 15:52

oeh ziet er prachtig uit zeg! fijne week nog verder

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 4 oktober 2016 - 18:54

Ik vind alle producten van Utsukusy er zo prachtig uitzien, dank je! Jij ook nog een hele fijne week.

Reply
Hilde 4 oktober 2016 - 18:48

Ik heb ooit de primer van Estee lauder gebruikt. Maar een echt serum niet. Had er 1 van catrice, maar die brandde bij mijn ogen, dus snel mee gestopt.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 4 oktober 2016 - 18:53

Dat is een naar idee, een brandend gevoel bij je ogen. Ik zou er dan ook direct mee stoppen.

Reply
Lavinia 4 oktober 2016 - 20:46

Heb ook eens een soort serum gebruikt maar was er te laks mee bezig. En qua mascara is het setje van Younique wel erg goed alleen als je het net niet goed aanbrengt krijg je de viber in je oog…..althans daar had ik last van. De ultieme mascara moet ik nog vinden.

Reply
Sara | MevrouwMiauw 4 oktober 2016 - 21:08

Waaaauw, die mascara! <3 Ik vind het effect echt ontzettend mooi. Volgens mij heb ik laatst gelezen dat dit merk ook dierproefvrij is, dus dat is extra mooi! 🙂

Reply
Melike 4 oktober 2016 - 22:12

Wauw ik zie dat het het echt een mooi resultaat geeft! Mooie foto’s ook!

Reply
Eva 28 januari 2017 - 09:34

Ja ik zie toch wel verschil! Mooi resultaat!

Reply