V-shape roller & Retinol Face Oil

Limberlux V-shape roller en Retinol Serum Oil

In een eerder geschreven artikel heb ik al kennis gemaakt met producten van Limberlux. Ik vond het destijds fijn om te gebruiken, en gebruik het af en toe nog steeds. Nu kan ik er nog weer wat aan toevoegen, want ik heb van Limberlux de V-Shape Rose Quartz Roller en de Retinol Face Oil Serum mogen ontvangen. En vandaag vertel ik jullie wat meer over deze producten. Nieuwsgierig? Lees gezellig mee!

Tatiana's Blog | V-shape roller & Retinol Face Oil

 

Limberlux

Limberlux V-shape roller en Retinol Serum Oil

Verpakking van de producten. De verpakking is wat ik gewend ben van Limberlux. Een doosje met de bekende vissengraat in de kleurtinten roze en groen. De V-Shape Rose Quartz Roller zit in een mooi en stevig doosje en de Olie in een bruin flesje met een pipet voor handig gebruik.

Limberlux V-shape roller en Retinol Serum Oil

Limberlux V-shape roller en Retinol Serum Oil

Retinol Face Oil Serum. Dit retinol face oil serum is een gezichtsolie met 0.5% retinol in een blend van rijke voedende gezichtsoliën. Retinol is een van de best werkende skincare ingrediënten tegen huidveroudering. Het is een krachtig antioxidant dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Retinol verbetert ook de cel vernieuwing, beschermt tegen de afbraak van collageen en gaat vochtverlies van de huid tegen. Dit zorgt ervoor dat de huidstructuur verbetert en rimpels en fijne lijnen vervagen. Ook helpt het bij het vervagen van pigmentvlekken. Een ingrediënt dat dus thuishoort in elke skincare routine! Sowieso ben ik een groot fan van een serum voor je gezicht, en sinds korte tijd ben ik ook gek op het gebruik van een olie voor mijn gezicht. Ik gebruik het serum zowel in de ochtend als in de avond. Een paar druppels zijn genoeg. Het kan zijn dat de huid in het begin moet wennen aan retinol. Het beste is daarom om het gebruik rustig op te bouwen.  

 • Huidschade door UV straling te verminderen.
 • Rimpels en fijne lijnen te verminderen.
 • De collageen productie te stimuleren.
 • Hyperpigmentatie te doen vervagen.
 • Lichte acne te bestrijden.

Limberlux V-shape roller en Retinol Serum Oil

Limberlux V-shape roller en Retinol Serum Oil

V-Shape Rose Quartz Roller. Leuk vind ik het niet altijd, maar ik merk wel dat mijn lichaam ouder wordt, en daarmee ook mijn huid. Dagelijks masseren met deze roller zal helpen bij een aantal verschillende onderdelen voor de huid. Dat komt door het masseren, stimuleren en trainen van je huid en je gezichtsspieren. Zo helpt het je bij het volgende:

 • Rimpels en fijne lijnen te verminderen, door het stimuleren van de collageen productie
 • De elasticiteit van de huid te verbeteren.
 • De bloedsomloop te verbeteren.
 • De gezichtsspieren en huid te ontspannen.
 • Lymfedrainage te bevorderen en gifstoffen af te voeren.
 • Wallen en donkere kringen rondom de ogen te verminderen.
 • Ook zullen je favoriete huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Limberlux V-shape roller en Retinol Serum Oil

Limberlux V-shape roller en Retinol Serum Oil

Verschil van rollers. Zoals ik al eerder zei heb ik ook de normale rose quartz roller. Maar wat is nou eigenlijk het verschil. Allereerst natuurlijk de vorm. Door de unieke vorm van de V-shape rose quartz roller geeft deze roller een stevigere en intensere massage. Het massage deel van de V-shape roller is net als de normale roller ook van rozenkwarts. Dat verkoelende gevoel heb je dus ook bij deze roller. Ik vind de V-shape roller als ik eerlijk ben fijner in gebruik dan de normale roller. Bij deze roller voel ik echt dat het wat doet met mijn huid. Je voelt de huid echt door de roller heen gaan. Ik vind het echt heerlijk, en raad het zeker aan.

 

V-shape rose quartz roller

 

Retinol Face Oil Serum


Tatiana's Blog | V-shape roller & Retinol Face Oil

Gebruik jij een Roze Quartz Roller?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | V-shape roller & Retinol Face Oil

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

 1. Tatiana's Blog | V-shape roller & Retinol Face Oil

  Wat fijn dat je er zo van geniet
  En dat je ons ook uit wil leggen hoe fijn het is om het te gaan gebruiken
  Ik vind die roze quartz roller heel mooi

 2. Tatiana's Blog | V-shape roller & Retinol Face Oil

  Deze ken ik nog niet. Heb zelf een setje met gezichtsroller en Gua Sha Massage Steen Rozenkwarts, ook heerlijk. Geniet er van!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *