Vegan brownies oreo, gebakken door Abel Bakt + WINACTIE

Zacht, smeuïg en krokant

by Tatiana
Abel-Bakt-Vegan-Oreo-Brownie

Hou jij ook zo van gebak? En van Oreo koekjes? En van Kerst? En heb je wel eens gehoord van Abel Bakt? Als lezer van Tatiana’s Blog zou je het hier ook gelezen kunnen hebben, want afgelopen zomer heb ik de heerlijke boterkoeken van Abel Bakt mogen proeven. En lekkerder heb ik ze nog nooit gehad, dat kan ik je wel vertellen. En speciaal in deze decembermaand mag ik  de heerlijke vegan brownie met oreo’s voor een extra crunch proberen + ik geef ook één weg. Gewoon omdat ik de dagen naar Kerst & mijn verjaardag toe aan het aftellen ben. 

Mobile Logo Tatiana's Blog

Een brownie door de brievenbus 

 

Abel-Bakt-Vegan-Oreo-Brownie

Dit zou wel een heel mooi vegan cadeautje zijn voor onder de boom, denk je niet!? Of gewoon een lekkere traktatie, voor jezelf. Even een tussendoortje na al het inpakken van de mooie cadeaus onder de boom. Want deze vegan brownie is gemaakt van de beste chocolade en is smeuïg van binnen en krokant van buiten. Dit is niet het soort pakketje dat ingepakt kan blijven liggen tot aan Kerst. Bij mij in ieder geval niet.

In de tussentijd dat ik voor jullie een heerlijke winactie aan het opzetten ben geniet ik zelf van dit machtig stukje brownie vol met chocola. Dit noem ik nog eens volop genieten, zeg nou zelf dit straalt toch gelukzaligheid uit.

 

Abel bakt, ik proef, jij wint

 

Abel-Bakt-Vegan-Oreo-Brownie

 

Ik zal jullie niet langer laten wachten, want we moeten nog wel even samenwerken om deze winactie tot een succesvolle smaakbeleving te maken. Mijn taak zit er bijna op, de taak van Abel is al volbracht, nu is het nog aan jou … hoe maak jij kans op de vegan brownie oreo?

Wat moet je doen?

Abel-Bakt-Vegan-Oreo-Brownie

 

Volg @abelbakt en @tatianasblog.nl op Instagram en laat in een reactie weten dat je meedoet, sla de post van de winactie op voor een extra kans. De winactie loopt t/m 17 december, en de winnaar krijgt van mij een persoonlijk bericht.

Tatiana

Doe jij mee?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

11 comments

Lindaschrijfthetop 10 december 2021 - 14:26

Dat ziet er smakelujk uit, ik heb nog nooit een veganbrownie op. Maar wel een taart van Abel heerlijk!

Reply
Lindaschrijfthetop 10 december 2021 - 15:30

Ik ken de taarten van Abel bakt, ze zijn om te smullen.Deze ziet er ook heerlijk uit.

Reply
Marian 10 december 2021 - 16:07

Ziet er lekker uit! Helaas geen IG…

Reply
Marian 10 december 2021 - 16:08

Ziet er lekker uit! Helaas geen Instagram …

Reply
Sofie 11 december 2021 - 13:19

Hmm, deze lijkt mij heerlijk! Ik bak de laatste tijd ook regelmatig en probeer zo nu en dan een veganistisch recept uit. Meestal pakt dit goed uit, en zo niet, dan ligt dat waarschijnlijk aan mijn bakkunsten ;). Ik doe graag mee met deze winactie!

Reply
Tiny 11 december 2021 - 15:49

dat ziet er over heerlijk uit
ik kijk wel naar zijn programma abel bakt ,maar dan met kinderen
ik weet ook niet hoe brownie smaakt ,ik heb namelijk nooit geen brownie gegeten

Reply
Quirina 16 december 2021 - 12:53

Ziet er echt heerlijk uit! Ik zou het graag willen proeven.

Reply
Jolijn 16 december 2021 - 19:25

Klinkt heerlijk, ik maak graag kans (:

Reply
Allen 17 december 2021 - 13:41

Leuk als kerst dessert! Deze gaat in mijn receptenboek!

Reply
Mandy 20 december 2021 - 07:27

Aaaah, jammer dat ik te laat ben! Ziet er super lekker uit. Ik hou van oreo <3

Reply
Frederique 20 december 2021 - 09:44

Oh la la dat ziet er heel erg lekker uit zeg!

Reply